QUOTE(MoulinRouge @ 2012 06 03, 22:40)
Tiesiai i burna, zinoma, dilgeliu nedeciau, o Jums sumalus kokteilyje dilgina burna?
As beveik savaite geriu kokteilius su dilgelem, neteko dar 'susizaloti'
P.S. Pas mus nera. O i svetima darza tai nesiprasysiu 'paraveti'


P.S. Pas mus nera. O i svetima darza tai nesiprasysiu 'paraveti'

aciu uz atsakyma

as va internete ka tik pasedejau, paskaiciau koks didis "stebuklas" garsva

beda tik kad prisirinkau maisha jau nebe jaunu lapuku..... teks kita syki mazesnius skabyti.....
o receptai internete paprastukai:
1. Salotos su garšva
Morkos, garšva, aliejus
100g morkų smulkiai sutarkuoti, įdėti sauja smulkiai supjaustytu garšvų lapų, sumaišyti su aliejumi, prieskoniais.
2. Ingredientai:
Garšva, lapai, 100 gramų
Svogūnai, laiškai, 20 gramų
Krapai, truputį
Petražolės, truputį
Grietinė, 1 šaukštas
Kiaušiniai, 1 vienetas
Druska, pagal skonį
Gaminimas:
Garšvos salotos nuplauti, smulkiai supjaustyti, sumaišyti su Garšvos salotos svogūnų laiškais, krapų ir petražolių lapais, pasūdyti, pagardinti Garšvos salotos ir apibarstyti Garšvos salotos virtu kiaušiniu. (manau galima ir be kiausinio ir grietine pakeitus aliejumi)
3. Garšvų salotos.
6 saujos jaunų garšvų.
5 šaukštai augalinio aliejaus arba 2 šaukštai grietinės.
Druskos pagal skonį.
4. garšvą nuplauti, apibarstyti smulkintu česnaku ir užpylti keletu šaukštų alyvuogių aliejaus.
neįtikėtinai nauja ir skanu!
5. radau rekomendacija dilgeliu kokteili daryti per puse su obuoliais- neva tai labai skanu
