Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 19 tema

QUOTE(argus @ 2011 11 16, 10:20)
Kiek teko skaityti, Bufo negydo gerklės. Bet man labai gerai sutvarkė kaklo problemą. Po vartojimo man nebeskauda, bent jau labai retai kada skauda.

Kur galima būtų rast info apie vitamino C dozavimą? Kažkuri forumietė rašė, kad jai padėjo nuo peršalimo ligų. Domintų 3 ir 7 metų vaikams. Ačiū. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 11 15, 22:27)
Sveikos,mamytes.siandien mazius parejo is darzelio toks vangus,mieguistas.Po kiek laiko sako,kad pilva skauda,pamatuoju tempa 37,7.Nulekem pas daktare,tai paziurejo gerklyte raudona labai sake,limfmazgiai padideje.Israse antibijotiku ir liepe pradet gert.As siandien nedaviau,bet bijau,kad komplikaciju kokiu nekiltu :mmmdabar uzmigo su 38,5 girdziau daug arbatu,daviau suciulpt tonzilotreno,paracetamolio.Ka dar?pas mus nera homeopatines vaistines

Kraujo tyrimą darė? Rodo bakterinį uždegimą? Nes jei ne, tai tikrai neduočiau antibiotikų, nes jei čia ne bakterija,o virusas, tai tik pablogins situaciją antibiotikai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 16 lapkričio 2011 - 10:51
Sveikos smile.gif

skaiciau, skaiciau, vis nagrinejaus ir pabandziau ir as imtis kitu budu mazei gydyti, nei iprasti sirupai sirupeliai. nesuskaiciuojami kiekiai ju isgerti,.. o poveikis trumpalaikis.. tris savaites ziauriaus kosulio, savaite ramesne ir vel is naujo..

mano mazei 5 metai, nuo tada kai pradejom lankyti darzeli (jau treti metai), rudens-ziemos sezonas liguuuuuuuu maiselis. bet visada tas pats, bedos su kosuliu, sausu, varginanciu, dirginanciu, dusinanciu.. buvo ir stirpiu dusulio priepuolio, tyrimes, bet astmos nepripaise. liko vis bronchitas, faringitas ir pan..

siais metais jau spejo du kartus lygiai taip pat susirgt, kosti nors nei tempos nei daugiau nieko nera.. prisiskaicius isbandziau Tartephedreel.. ir... thumbup.gif thumbup.gif jau po keliu dienu pradejo atsikoset, nebevargina taip kosulys, dusulio jokio nera...

turiu klausimuka.. ar dabar kai jau kosulys pasidare slapas dar gerti siuos, ar kazka pakeisti slapiam kosuliui kazka? ka patartumet?

aciuuuuuuu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2011 11 15, 20:57)
Sveikos,mano mazoji turejo alergija pienui. Na viduriuodavo nuo laselio pienuko, sviestuko ir.t. kas is pieno.Nuejome pas gydytoja homeopata(panevezyje), paskyre gydyma,gerem iki galo, atrodo pasveikom, bet va po kokiu 2 lames menesiu, vel prasideda tas pats. Kaip Jus manot ar yra sansu issigydyti visam laikui ar reikes vis pakartoti gydyma?

Geriausia būtų vėl kreiptis į homeopatą. Tikriausiai reikės iš naujo įvertinti ir gal skirti kitokį vaistą. Čia tik pats gydytojas gali pasakyt. O alergiją homeopatiniais tikrai įmanoma įveikt, svarbu jos neužleisti. 4u.gif

QUOTE(persy @ 2011 11 16, 11:03)
Sveikos smile.gif

skaiciau, skaiciau, vis nagrinejaus ir pabandziau ir as imtis kitu budu mazei gydyti, nei iprasti sirupai sirupeliai. nesuskaiciuojami kiekiai ju isgerti,.. o poveikis trumpalaikis.. tris savaites ziauriaus kosulio, savaite ramesne ir vel is naujo..

mano mazei 5 metai, nuo tada kai pradejom lankyti darzeli (jau treti metai), rudens-ziemos sezonas liguuuuuuuu maiselis. bet visada tas pats, bedos su kosuliu, sausu, varginanciu, dirginanciu, dusinanciu.. buvo ir stirpiu dusulio priepuolio, tyrimes, bet astmos nepripaise. liko vis bronchitas, faringitas ir pan..

siais metais jau spejo du kartus lygiai taip pat susirgt, kosti nors nei tempos nei daugiau nieko nera.. prisiskaicius isbandziau Tartephedreel.. ir...  thumbup.gif  thumbup.gif  jau po keliu dienu pradejo atsikoset, nebevargina taip kosulys, dusulio jokio nera...

turiu klausimuka.. ar dabar kai jau kosulys pasidare slapas dar gerti siuos, ar kazka pakeisti slapiam kosuliui kazka? ka patartumet?

aciuuuuuuu  4u.gif

Vaistą keisti tada, kai nematote jokio postūmio į gerąją pusę. Arba pradeda prastėti savijauta.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 11 16, 13:06)
Geriausia būtų vėl kreiptis į homeopatą. Tikriausiai reikės iš naujo įvertinti ir gal skirti kitokį vaistą. Čia tik pats gydytojas gali pasakyt. O alergiją homeopatiniais tikrai įmanoma įveikt, svarbu jos neužleisti.  4u.gif
Vaistą keisti tada, kai nematote jokio postūmio į gerąją pusę. Arba pradeda prastėti savijauta.

matau matau, labai gerai pokyti smile.gif
betkadangi tas skirtas sausam kosiuliui, tai ir susimasciau.. nrs dbr kosti tai slapiai g.gif
Atsakyti
Mergaitės, kas turite vaikus su pasikartojančiomis anginomis? 4u.gif Ar pasitvirtino Bufo žirniukų naudojimas? Ką kitą naudojote? Kokiai slogai gydyti tinka Corizalia ?
Mišri sloga ( iš pradžių užsikimšusi nosis, po to bėganti nosis) pas mus buvo, šiuo metu lyg geryn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 16, 11:51)
Kraujo tyrimą darė? Rodo bakterinį uždegimą? Nes jei ne, tai tikrai neduočiau antibiotikų, nes jei čia ne bakterija,o virusas, tai tik pablogins situaciją antibiotikai  doh.gif

Mums niekad nedaro kraujo tyrimo,kai susergam schmoll.gif Sako,o kam cia reikia,juk vistiek rodys,kad leukocitai padideje.Noreciau keist gydytoja,bet bijau,kad kur blogiau neusokciau g.gif
Atsakyti
Gal sakau kam nors yra pasireiskusi alergine reakcija nuo homeopatiniu vaistu? Ar tai isvis imanoma? Siuo metu geriam antigripinum3, ferrum phosph., ir lymphomyossot (viskas gyd. nurodymu). Siaip tuos zirniukus jau trecia sav. valgom. A tiesa, dar suvalgom po auksines zuveles kapsule (zuvu taukai), gal cia sitie alergija sukele? Nes jau ne pirma diena pastebiu, kad vis kasosi, tai pilva, tai kakla.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 11 16, 22:18)
Mums niekad nedaro kraujo tyrimo,kai susergam schmoll.gif Sako,o kam cia reikia,juk vistiek rodys,kad leukocitai padideje.Noreciau keist gydytoja,bet bijau,kad kur blogiau neusokciau g.gif

reia daryt ne paprasta kraujo tyrima o CRB jei bus idomu google tikrai rasite nemazai info. kiek man zinoma CRB rodo ar yra bakterija. norma jo berods 8 ir jeigu ji nepadidejus antibiotiku ir neturetu skirti, vadinas susirgimas virusinis. jeigu CRB sokteli virs 50 va tada jau galima galvot apie bakterija ir antibus.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 17, 00:33)
reia daryt ne paprasta kraujo tyrima o CRB jei bus idomu google tikrai rasite nemazai info. kiek man zinoma CRB rodo ar yra bakterija. norma jo berods 8 ir jeigu ji nepadidejus antibiotiku ir neturetu skirti, vadinas susirgimas virusinis. jeigu CRB sokteli virs 50 va tada jau galima galvot apie bakterija ir antibus.

Ar šis tyrimas daromas visur g.gif Kad ir mokamas būtų aš daryčiau. Mums tokio irgi nedaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 11 16, 22:34)
Ar šis tyrimas daromas visur g.gif Kad ir mokamas būtų aš daryčiau. Mums tokio irgi nedaro schmoll.gif

na paklauskit poliklinikoje . taip jis mokamas , mokam 25lt. atsakymas buna per 5 minutes
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 17, 09:31)
na paklauskit poliklinikoje . taip jis mokamas , mokam 25lt. atsakymas buna per 5 minutes

Už šį tyrimą nė mirksiukas.gif karto nemokėjau
Atsakyti