Papildyta:
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 17, 19:01)
Tikriausiai taip ir yra
Bet jei minėtoji gydytoja, net nedarydama sako,kad leukocitai jai nieko nesako (nes iš anksto žino, kokie jie bus
), o apie crb tikriausiai net negirdėjus, tai bėgčiau nuo jos kuo toliau ir vargu ar ant ko nors blogiau jau galima užsirauti
Nors ir apie crb dabar man viena gydytoja sakė, kad crb ir prie virusų didėja, bet palaipsniškai, t.y.y per kelias dienas truputį gali paidėti, pirmą parą stipriai išaugęs crb, sakė, jau tikrai reiškia tik bakteriją.
O aš susirašiau su P. sakė tęsti tuos pačius žirniukus, o kai bus LT susiskambinsim. O man žinokit, vis tiek kažkokia nuojauta knibžda,kad ir žirniukai (nors greičiausiai ne tik jie) bus truputėlį paprovokavę tokį uždegimą, kartais pagraužia sąžinė,kad antibų griebėmės, keisčiausia, kad dar nesugėrus nei pirmos jų dozės,jau buvo ligos pagerėjimas matyt, t.y. tą dieną temperatūra jau nekilo. Bet aišku, negali gi žmogus visada žinot,kas būtų buvę ,jeigu...

O aš susirašiau su P. sakė tęsti tuos pačius žirniukus, o kai bus LT susiskambinsim. O man žinokit, vis tiek kažkokia nuojauta knibžda,kad ir žirniukai (nors greičiausiai ne tik jie) bus truputėlį paprovokavę tokį uždegimą, kartais pagraužia sąžinė,kad antibų griebėmės, keisčiausia, kad dar nesugėrus nei pirmos jų dozės,jau buvo ligos pagerėjimas matyt, t.y. tą dieną temperatūra jau nekilo. Bet aišku, negali gi žmogus visada žinot,kas būtų buvę ,jeigu...
zirniukai galejo tiesiog netikti

o tas faktas kad P pasikiamas tik per svantes

Papildyta:
QUOTE(anikita @ 2011 11 17, 20:39)
artemide..jokie zirniukai crb nepavers86
to tikrai nesuprovokuosi
vaikas tiesiog SUSIRGO
sveikit, nenusimink 
Papildyta:
tam ir yra kontorlines konsultacijos irt.t.t.
dienas kai buna LT..umiu atveju..deja tai ne musu naudai 

Papildyta:

crb dideja ir prie virusu..be abejo.. bet jos toli grazu nebuna 80

Padidėjimas:
"virusinis" profilis
10 - 50 mg/l
Virusinės infekcijos,
Lokalizuotos bakterinės infekcijos,
Miokardo infarktas,
Lėtinės specifinės infekcijos (TBC, sifilis, bruceliozė),
Sarkoidozė,
Reumatoidinis artritas (mažo ar vidutinio aktyvumo),
Podagra, psoriazinis artritas,
Vilkligė ir kitos kolagenozės,
Opinis kolitas,
Intrauterininė infekcija.
"bakterinis" profilis
virš 50 mg/l
Ūmi bakterinė infekcija (sepsis, pneumonija, pielonefritas, pooperacinė infekcija),
Aktyvus reumatoidinis artritas, aktyvus seronegatyvus spondiloartritas,
Reumatinės polimialgijos,
Sisteminis vaskulitas,
Arterijitai,
Aktyvi Crohn liga,
Giliųjų venų trombozė,
Ūmus pankreatitas,
Metastazuojantys nekroziniai navikai.