Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 19 tema

QUOTE(Artemidė @ 2011 11 23, 17:48)
Jeronimas  geriausia sako nuima skausmą ir uždegimą (tokia gėlė), prieš savaitę dėjau, bet nežinau kas labiau suveikė - ar jeronimas ar nuskausminamieji. Bet šiaip kas išbanė sako rezultatai stulbinantys - reikia įsikišti į ausį lapelį ir nuo uždegimo bei karščio iškrenta kaip šienas, sutraukęs viską į save.

O aš vėl panikoj - tik savaitgalį baigėm antibiotikus nuo ausies uždegimo (pamenat rašiau, koks kraujas buvo  doh.gif ) , o dabar vėl sloga ir temperatūra, bijau,kad vėl "ant ausies" nueis, nes gleivės tokio tirštumo, pūlingos ir geltonos, kad neina normaliai nosies išvalyti. Kas geriausiai padėtų suskystinti? Garinimas jūros druska nebepadeda  doh.gif  Gal dar ko į garintuvą įpilti, gal šiaip ką duoti,.

Mums dar padeda garinimas su soda ir suverusi pakabinu cesnaku karolius ant kakliuko.Pasipuoses vaiksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 11 23, 22:26)
Artemide, tam ir sukurta ši tema, kad pasidalintume patirtimi.  4u.gif Svarbu, kad padėjo.
Iš pradžių nieko nuostabaus, kad bėgo tik vandenukas. Jis dabar suskystins susikaupusias gleives ir valandos laikotarpyje turėtų pradėti eiti lauk. Jei šiandien rezultatas nepakankamas, pakartokit ryt du kartus: iš ryto ir vakare. Po poros dienų tokio plovimo turėtų nosis išsivalyti.

Ale keistas pastebėjimas: kai pati ant savęs taip išbandžiau - užgulė ausį (kadangi bandžiau sau tik su viena puse užgulė tą pusė pro kurią bėgo vanduo) ir dar dabr taip keistai užgulta ta ausis, nors jau nebe taip. Kažin čia nieko tokio blink.gif
Atsakyti
Bijau,kad pridirbiau didžiąjam savo su tuo plovimu (nes ir jam išploviau vakar kartu slogą), tai šiandien skundžiasi,kad ausį skauda, o man vakar irgi užgulę buvo, tikriausiai kažką ne taip padariau, nors net video žiūrėjau,kaip reikia plauti ir atrodo visiškai taip ir dariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 24, 10:52)
Bijau,kad pridirbiau didžiąjam savo su tuo plovimu (nes ir jam išploviau vakar kartu slogą), tai šiandien skundžiasi,kad ausį skauda, o man vakar irgi užgulę buvo, tikriausiai kažką ne taip padariau, nors net video žiūrėjau,kaip reikia plauti ir atrodo visiškai taip ir dariau  doh.gif

Gali būti taip -čia dėl slėgio ausyje. Yaptingai taip būna, kai vidinė sloga ir ji susikaupusi už ausies būgnelio. Tokiais atvejais padeda muilo burbulų pūtimas, gumos ar saldainių kramtymas, balionų pūtimas. Duokit daryti taip dažniau, ir slėgis susilygins - "prasipūs ausys" 4u.gif
Atsakyti
bandem gydyt ausi ir tempa: konstitucinis, rhus, bryonia, fe fosforicum, regis sekmingai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 11 24, 11:05)
Gali būti taip  -čia dėl slėgio ausyje. Yaptingai taip būna, kai vidinė sloga ir ji susikaupusi už ausies būgnelio. Tokiais atvejais padeda muilo burbulų pūtimas, gumos ar saldainių kramtymas, balionų pūtimas. Duokit daryti taip dažniau, ir slėgis susilygins - "prasipūs ausys"  4u.gif

Atrodo jau susitvarkė ir taip, bent jau nesiskundžia,kad skaudėtų. O mažąjam ir toliau plaunu, labai patiko man ši procedūra, daug greičiau išvalau nosį, negu su tais atsiurbimais. Tiesa, šiandien mažasis jau kosti taip kad ohoho. Šiaip ar taip bronchinę astmą turi,tai nėra ko stebėtis, ventoliną jau duodu. Tiesa - ryte tik pabudęs net apsivėmė karkalais - žaliai gelsvom gleivėm, kurios tekėjo jam į gerklę doh.gif Greičiausiai nusileido žemyn viskas, užtat ir kosti.
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2011 11 05, 22:07)
Gal kam teko susidurti su auksinio stafilokoko naikinimu homeopatinėmis ar kitokiomis liaudiškomis priemonėmis (t.y. ne antibais)?  ax.gif
Mano didžiajai iš nosytės tepinėlio išaugo šitas baisuoklis, tai manau, ir yra jos nesibaigiančių pūlingų slogų priežastis...
[Mums gresia antibų kursas, o jei šie nepadės, svarstau apie adenoidų operaciją...]

auksinio stafilokoko kitaip neišnaikinsi ji labai stipri bakterija, ji gali prislopti, bet kai tik organizmas nusilpsta ji vėl puola, man po gimdymo buvo auksinis stafilokokas taip nukankinęs kad aš galvojau, kad man viskas, na man buvo šiek tiek kitokia probleme man pūliniai augo, aš gydžiau natūraliai su druskos tirpalu kompresais, ištraukdavau, bet kartojosi į savaitę nauji 4-5 pūliniai, tada pasidariau bakterijos tyrimą, buvo auksinis stafilokokas ir nustatė kokiem vaistams jis jautrus, ir patarė gydytoja dviejų rūsių antibiotikus gerti kad iki galo užmušti nes bakterija labai apgaulinga, pradžioj jis gali būti jautrus tam tikriem vaistam o poto sėkmingai susigyventi, o šiaip nosyje pas kiekvieną yra auksinis stafilokokas bet jis nepuola jeigu nėra problemų, o nosinė yra auksinio stafilokoko židinys, todėl patartin naudoti tik vienkartines nosinaites.
Atsakyti
QUOTE(orchideja123 @ 2011 11 23, 13:29)
Ar galetumet imesti i AZ arba cia nuoroda tu drusku? Susidomejau, noreciau pasiskaityti.
Siustis, jei didesnis svoris, reikia visai kitaip. Tik tuomet tektu palaukti pora menesiu, bet daug pigiau nei tiesiai.

http://schuessler-cell-salts.com/

http://www.schussler...alts/index.html

QUOTE(anikita @ 2011 11 23, 16:42)

Jeronimas išbandytas, tiesiog susukti ir įdėti, galima aprišti galvą ar kepurytę lengvą uždėt. Kaip mačiau, neblogai sekas. Pačiai pavyko susiorientuot?

QUOTE(Artemidė @ 2011 11 23, 16:48)

O aš vėl panikoj - tik savaitgalį baigėm antibiotikus nuo ausies uždegimo (pamenat rašiau, koks kraujas buvo  doh.gif ) , o dabar vėl sloga ir temperatūra, bijau,kad vėl "ant ausies" nueis, nes gleivės tokio tirštumo, pūlingos ir geltonos, kad neina normaliai nosies išvalyti. Kas geriausiai padėtų suskystinti? Garinimas jūros druska nebepadeda  doh.gif  Gal dar ko į garintuvą įpilti, gal šiaip ką duoti,.

Iš kompleksų Coryzalia. Jeigu yra galimybė vienkomponenčių:
Pulsatilla - priedo dar ir verksmingumas, bet gailus, iš serijos "tėvynės gaila". unsure.gif
Hepar sulphur - glitnus, toks purvinas, gali būti rūgštokas kūno kvapas.
Kali bichromicum - virvelinis, l. tirštas

http://health.hpathy...cold_hugall.asp

Dar randu Kali sulphuricum (čia iš Šiuslerio), bet dažniausiai būna tie populiaresnieji.

QUOTE(anikita @ 2011 11 24, 13:00)
bandem gydyt ausi ir tempa: konstitucinis, rhus, bryonia, fe fosforicum, regis sekmingai blush2.gif

Atsakyti
merginos, prašau, įmeskit nuorodų rusų k. apie kalium sulfuricum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opium: 24 lapkričio 2011 - 21:56
Nikofija, kažkada gerą nuorodą rusiškai buvai įmetusi? Tada berods apie sepiją kažką nagrinėjom. Viršus yra toks avietinės spalvos baneris? Gal supranti, apie ką aš čia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wingless @ 2011 11 11, 14:18)
Klausimelis toms kurios lankosi Klp pas V.M. Sakykit kaip jus daznai pas ji kreipiates ir ar bandot prisiskambinti ar tiesiog vaziuojat i kabineta pas ji? Kuriam laikui gaunat nurodumus kaip ir ka gerti? Nes man su juo sunkiai pavyksta susisiekt  verysad.gif  Buvau 2 mokamose konsultacijose, tai viskas trumpai ir greitai. Telefonu kai paskambini tai vel pokalbis maximum 4 minutes ir tai cia geriausiu atveju. O 2 vaikai.... Mazius vel nuo antrad. sloguoja plius kosulys, bei puliavo akytes. Treciadieni prisiskambinau per didziausius vargus susake ka duot iki ketvirtadienio ryto (kalius bichromikus + pyrogran). Vakare dukryte is po darzo pradejo vemt, aciu d.. iki 12 nakties.. Vakar iki pietu prisiskambinti nepavyko - arba nekele, arba uzimta, arba laukime, arba atmetinejo..... Vakare nusiveziau pas gydytoja kad apziuretu abu, plius paklausytu plaucius. Tai alsavimas siek tiek siurkstesnis, bet nei bronchito, nei plauciu uzdegimo nera. Zodziu virusinis. Plius apziurejo loristas, tai maziui adenoiditas. Kiek kokiu vaistu nuo rugsejo pabaigos del slogos M rase, nei vieni kazkokio teigiamo poveikio nedave. Loristas prirase purskala su hormonais plius lymphomyosot. Dukrytei letinis  tonzilitas, paeme tepineli paseliui, po poros savaiciu bus aisku ar isaugino ka ar ne. Siandien ryte vel bandziau 3 kartus prisiskambint M, situacija ta pati..... Kadangi neturiu zalio supratimo ka duoti is zirniuku, tai itariu, kad duosiu tai ka prirase loristas...
Ka jus darot kai vis atmeta arba nekelia?  kazkaip po keliu tokiu kartu nebesinori vis skambint ir ikiret..... Galvoju gal bandyt koki kita homeopata susirast kaune...

na mes pas M gydėmės baisinius odos bėrimus, na galiu pasakyti sunku su juo susisiekti, kiekvieną kartą skambindama jausdavausi kažkaip nemaloniai, nes jau sunku susisiekti, ir pokalbis trukdavo greitai, bet svarbiausiai kad mums padėjo, bet va minusas tai, kad negali kada nori ištikus bėdai prisikambinti, bandžiau vieną kartą rašyti žinutę, veltui, taip yra manau labai daug klijentų turi ir jei jis atsakinėtų bet kada tai manau nieko kito ir neveiktų kaip su tel kalbėtų, va dėl odos dar norėčiau su juo pasitarti, bet jau sakiau ai kažkaip net nenoriu įkyrėti, bet kas liečia va kai susirgom sloga mažai turiu apie tai info norėčiau gaut gydymą, bet pas jį vargiai net prisiregistruot neina, vieną kart pakėlė ragelį tai pasakė kad jo administratorė neatsakinėja į skambučius nes pusei metų nėra vietos, tai koks ir gydymas gali būti, svarbiausia kad mus ižgydė nuo bėrimų, o atrodėme baisiai tiesiog iždegę žandai , o dėl virusinių ligų bandysiu pati kap nors semtis informacijos, gal mamos kurios supranta homeopatiją padės, gal vėl kada pasjį pavyks patekti, bet apie jį tik geri mano atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gal kuri zinote ka reiskia medicininis terminas "kataras"? blush2.gif

ir gal patartumete kaip gydyti vidine sloga? Nes maniskei niekas is nosies nebega, viskas tiesiai i gerkle, del to, greiciausiai ir koseja, dabar gleives sutirstejo, kai valau tai jos tokios balksvai zalsvos. Beje, ji vis pakrapsto nosyte g.gif
Jau truputi man info perteklius, tiek visko skaitau, tai truputi smegeneles perkaito, nebesugebu atsirinkt, kas galetu padet doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 25 lapkričio 2011 - 09:45