Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 19 tema

QUOTE(anikita @ 2011 11 25, 16:34)
Na geras tas  Misiuis specas..nu bet ziaurus reikalas,kuriem galam jis tiek zmoniu ima jei nesugba pakonsultuot doh.gif  jokio  normalaus atgalinio rysio..juk turi buti nuolatinis kontaktas..realiai bet kada online..juk vaiko bukle labai dinamiska..cia 37 cia 40..o gal ka kesit reikia..o cia neprisiskambina zmones nors pasiusk..as vien del to pakeisicau ji..tikrai yra ir kitu neblogu manau ax.gif

Sveikos 4u.gif
Pritariu tau,priskambinti jam praktiskai neimanoma doh.gif Elgiamasi siuo atveju neatsakingai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 25, 16:01)
Norėčiau, bet kur Vilniuje nusipirkti ir kaip vartoti? Bet irgi klausimas - ar kaip koks Sinupretas nenuleis visko žemyn?

Šiuo metu man labai praverčia paleistuvė. Niekas nenaudojat? Taip išsičiaudo, kad ohoho.

Tai kad cinnabsin, man atrodo, kiekvienoje paprastoje vaistineje buna. O apie paleistuve esu girdejus, kad privercia isciaudeti visus pasaulio smurgus, tik pati nesu bandzius, nes nezinau kur nusipirkti ta augala g.gif

Beje, mano maziaus "tasi zalia lipni" sloga i ketvirtos savaites pabaiga atrodo po truputi tvarkosi. Paskutines tris dienas gyd. liepe vartoti Apis ir ferrum phosph. Pries tai buvo antigripinum3, bet turbut del to, kad jame yra apis, tuo metu atskirai neturejau. Kai bandziau su mercurius soll. complex "paleisti" sloga, tai uzejo labai astrus sausas kosulys g.gif puse nakties prakosejo. Tai mane kazkodel isgasdino, ir mercurius padejau i sona...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever: 25 lapkričio 2011 - 16:57
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 25, 16:01)
Norėčiau, bet kur Vilniuje nusipirkti ir kaip vartoti? Bet irgi klausimas - ar kaip koks Sinupretas nenuleis visko žemyn?

Šiuo metu man labai praverčia paleistuvė. Niekas nenaudojat? Taip išsičiaudo, kad ohoho.

as tai nesu bandzius paleistuves 4u.gif tai jei gerai pravalo, gal ir neverta tada kazka duoti. O del Cinnabsin tai ji bet kurioje vaistinej galima nusipirkti wink.gif tik vat, jei linkes i kosulius, tai nezinau, tada ar gerai ji duoti unsure.gif Gal kitos ka nors zinot apie cinnabsin poveiki?
Atsakyti
Prie pulingos slogos mes lasinames paleistuve nosies issivalymui thumbup.gif (pirkom is bobutes turguje).Geriam Lycopodium 200,silicea30,kalium bichromicum30
Atsakyti
Maziui 1.8 m adenoiditas. Gal galit patart ka reiktu vartot. Loristas prirase lymphomyosot ir purskala i nosi, nepamenu pavadinimo dabar. purskiu euforbium, vakare supurskiu loristo israsyta purskala ir Lymphomyosot girdau. Gal ka patarsit? 4u.gif
[SIZE=1]

Mums rekomendavo Thuja,bet atsargiai, mus labai isbere, gerem 30. Lymphomysosot ar ne nuo sienines slogos daugiau? Euphorbium mums padedavo tik uo uzsitesusios slogos. Kitais atvejais nepadedavo. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidaw: 25 lapkričio 2011 - 21:36
QUOTE(anikita @ 2011 11 25, 15:34)
Na geras tas  Misiuis specas..nu bet ziaurus reikalas,kuriem galam jis tiek zmoniu ima jei nesugba pakonsultuot doh.gif  jokio  normalaus atgalinio rysio..juk turi buti nuolatinis kontaktas..realiai bet kada online..juk vaiko bukle labai dinamiska..cia 37 cia 40..o gal ka kesit reikia..o cia neprisiskambina zmones nors pasiusk..as vien del to pakeisicau ji..tikrai yra ir kitu neblogu manau ax.gif

O kaip jam atrinkti tuos kuriuos priims ir kuriuos ne g.gif Kiek girdėjau, tai jis jau nebepriima ne klaipėdiškių.
O jei jis ištisai klientus priiminėja, tai telefonu nėra kada konsultuoti, nes minios žmonių laukia už durų.
Bet sutinku, kad galėtų šiek tiek geresnė organizacija ten būti. Pastebėjau, kad jis pats leidžia pacientams vaistus, tai gal šį darbą atlikti galėtų kitas kvalifikuotas asmuo.
Aš pradžioje jam net neskambindavau, o važiuodavau (iš Šiaulių) toms trumpoms vizitacijoms, kai priima be registracijos. Kartais tekdavo ir po porą kartų per savaitę sulakstyt, yra tekę ir 3,5 val už durų laukt kol priėmė. Manau, kad šitos pastangos davė rezultatų. Po kiek laiko vaikai pradėjo mažiau sirgti, sakyčiau žymiai sušvelnėjo sirgimų eiga, o ir aš pati šiek tiek įgavau patirties, kad eilinius sirgimus įveiktumėm ir be jo pagalbos.
Atsakyti
Labas rytas,
man jau nuo tos gausios (o ir daug kur skirtingos) informacijos visai susisuko galva. Didžiajam jau atrodė ta žalia sloga dingsta, tai niekur ji nedingo, vėl yra, tik kad labai neteka, matos negiliai visai žali, bet neteka, kosti vis sausai, bet kartais atrodo, kad lyg drėgniau, sako, kad skauda gerklę, vakar buvo dešinės pusės limfazgis padidėjęs, šiandien jau nėra nei vienoj pusėj.
Mažasis irgi šiandien atsikėlė su sloga, iškart žalia ir kosuliu, bet tokiu drėgnu, nei šlapiu, nei sausu.
Tai va. nebežinau, ką duot. iš vienkomponenčių turiu sulfur (beje čia ne hepar sulfur, taip? kapi suprantu yra atskirai hepar, hepar sulfur ir sulfur? ar klystu?), kalium bichrom., apis, dar ten kelis, bet man rodos jie netinka ir turiu visus tris antigripinus. tai va, klausimas, kas čia tiktų?
galvoju abiem duot kalium bichrom. ir dar galvoju nusipirkt hepar sulfur. o didžiajam dar duot apis. ar negerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 26 lapkričio 2011 - 09:07
QUOTE(Teka @ 2011 11 26, 10:01)
Labas rytas,
man jau nuo tos gausios (o ir daug kur skirtingos) informacijos visai susisuko galva. Didžiajam jau atrodė ta žalia sloga dingsta, tai niekur ji nedingo, vėl yra, tik kad labai neteka, matos negiliai visai žali, bet neteka, kosti vis sausai, bet kartais atrodo, kad lyg drėgniau, sako, kad skauda gerklę, vakar buvo dešinės pusės limfazgis padidėjęs, šiandien jau nėra nei vienoj pusėj.
Mažasis irgi šiandien atsikėlė su sloga, iškart žalia ir kosuliu, bet tokiu drėgnu, nei šlapiu, nei sausu.
Tai va. nebežinau, ką duot. iš vienkomponenčių turiu sulfur (beje čia ne hepar sulfur, taip? kapi suprantu yra atskirai hepar, hepar sulfur ir sulfur? ar klystu?), kalium bichrom., apis, dar ten kelis, bet man rodos jie netinka ir turiu visus tris antigripinus. tai va, klausimas, kas čia tiktų?
galvoju abiem duot kalium bichrom. ir dar galvoju nusipirkt hepar sulfur. o didžiajam dar duot apis. ar negerai?

Sulfur ir hepar sulfur cia du skirtingi smile.gif
didziajam manau kali bich tiktu, jei gleives tirstos, tokios kaip klijai, tysta siulai. kali bich budingi padideje limfmazgiai, bet nebutinai 4u.gif Balsas toks lyg kalbetu per nosi 4u.gif O del apis as duodu tada, kai neprakvepuoja, bent jau mums nuima paburkima smile.gif
O del mazojo, kokia sloga? Skysta? As turbut jam duociau Antigripin 3
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2011 11 26, 11:53)
Sulfur ir hepar sulfur cia du skirtingi smile.gif
didziajam manau kali bich tiktu, jei gleives tirstos, tokios kaip klijai, tysta siulai. kali bich budingi padideje limfmazgiai, bet nebutinai 4u.gif  Balsas toks lyg kalbetu per nosi 4u.gif  O del apis as duodu tada, kai neprakvepuoja, bent jau mums nuima paburkima smile.gif
O del mazojo, kokia sloga? Skysta? As turbut jam duociau Antigripin 3

apis aš galvoju duot dėl gerklės g.gif o pas jį jo, tokie tąsūs snargliai, o mažajam žalia, bet ne skysta, kosti drėgnai. duodu kol kas abiems kali bichr. kas val, bet to pablogėjimo nematau, tai gal netinka? nesuprantu aš nieko žiūriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2011 11 26, 12:58)
apis aš galvoju duot dėl gerklės g.gif o pas jį jo, tokie tąsūs snargliai, o mažajam žalia, bet ne skysta, kosti drėgnai. duodu kol kas abiems kali bichr. kas val, bet to pablogėjimo nematau, tai gal netinka? nesuprantu aš nieko žiūriu doh.gif

as tai suprantu, kad tas pablogejimas turi sutapti su duodamo zirniuko aprasytu pablogejimo laiku, ta prasme, kali bich pablogejimas budingas 2-3 valanda nakties ir ryte atsikelus 4u.gif Vat jei pajusit pablogejima 2-3 nakties ar tik atsikelus, tada greiciausiai pataiket 4u.gif

Jei ne taip suprantu, pataisykit kas nors biggrin.gif

beje, mazajam sloga nebega? o ta zalia sloga pas ji irgi tirsta?

nuo gerkles dar phytolacca gal tiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 26 lapkričio 2011 - 12:11
QUOTE(Iewuzze @ 2011 11 26, 12:08)
as tai suprantu, kad tas pablogejimas turi sutapti su duodamo zirniuko aprasytu pablogejimo laiku, ta prasme, kali bich pablogejimas budingas 2-3 valanda nakties ir ryte atsikelus 4u.gif Vat jei pajusit pablogejima 2-3 nakties ar tik atsikelus, tada greiciausiai pataiket 4u.gif

Jei ne taip suprantu, pataisykit kas nors biggrin.gif

jetau jetau, tamus miškas visiškai biggrin.gif o klausykit, iš kur jūs pagrinde skaitot apie vaistus. nes aš per tiek vietų skaitau, kad galiausiai nebežinau, ką duot, nes labai skirias aprašymai. gal turit vieną vietą, kokią gerą ir išsamią smile.gif

jo, nebėga, matos, kad yra, bet nebėga. ryte lyg bėgt bandė, dabar visai ne, net nelabai matos jau g.gif bet girdis. dabar porą val kažkur visai nesimatė

gerklės sako jau neskauda, sakė naktį skaudėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 26 lapkričio 2011 - 12:13
QUOTE(Teka @ 2011 11 26, 13:10)
jetau jetau, tamus miškas visiškai biggrin.gif o klausykit, iš kur jūs pagrinde skaitot apie vaistus. nes aš per tiek vietų skaitau, kad galiausiai nebežinau, ką duot, nes labai skirias aprašymai. gal turit vieną vietą, kokią gerą ir išsamią smile.gif

nea neturiu tokio vieno saltinio biggrin.gif namie skaitau is 3ju knygu ir dar internete doh.gif Tai ta info tiesiog vienur issamiau, kitur glausciau, tik vat man irgi klausimas, kaip atsirinkti tuos svarbiausius simptomus, kad pataikyt zirniuka, nes tu simptomu prie kiekvieno yra n, bet kaip suprantu yra kazkurie svarbiausi g.gif nes va vienoj knygoj pas mane tie svarbiausi paryskinti, mazdaug jei juos atitinka, tada rinktis ta zirni biggrin.gif

O del mazojo gal dar paskaitykit rhus tox (budinga, kad sloga atsiranda esant dregnam saltam orui arba tvyrant rukui) ir pulsatilla 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 26 lapkričio 2011 - 12:34