Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 19 tema

Gal kam teko susidurti su auksinio stafilokoko naikinimu homeopatinėmis ar kitokiomis liaudiškomis priemonėmis (t.y. ne antibais)? ax.gif
Mano didžiajai iš nosytės tepinėlio išaugo šitas baisuoklis, tai manau, ir yra jos nesibaigiančių pūlingų slogų priežastis...
[Mums gresia antibų kursas, o jei šie nepadės, svarstau apie adenoidų operaciją...]
Atsakyti
lydekaite,mano panele ta geri irgi turi,pasalinom ir adenoidus ir tonziles,bet neatsikratem.Su gyd homeopatu M ieskojom vaisto ilgai ir nepavyko.Lasinomes rusiskus vaistus DIOKSIDINAS( ampules) jis nuo statilokoko auks.,bet kai tik gauna antibus vel atsinaujina tai taip ir ligsiol gyvenam sujuo.Jei ka suzinotumet naujo parasykit mums i az buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Mano nuotaika jau žymiai geresnė. Nusiėmė maniškei obstrukcija tik su konstituciniu thumbup.gif , neprireikė Ventolin'o (gerai, kad iš kart nepuoliau jo purkšt pagal pediatrės nurodymus blush2.gif ). Liko dar rytinis slapias kosulys, bet manau sutvarkysim greit ir šitą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niunyte: 06 lapkričio 2011 - 09:45
QUOTE(niunyte @ 2011 11 06, 10:44)
Sveikutės.
Mano nuotaika jau žymiai geresnė. Nusiėmė maniškei obstrukcija tik su konstituciniu  thumbup.gif , neprireikė Ventolin'o (gerai, kad iš kart nepuoliau jo purkšt pagal pediatrės nurodymus blush2.gif ). Liko dar rytinis slapias kosulys, bet manau sutvarkysim greit ir šitą  smile.gif

o kaip jum ostrukcija pasireiskia? g.gif ax.gif
pas maniski tik matau kiek forsuota iskvepima..daugiau nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVA1972 @ 2011 11 06, 00:28)
lydekaite,mano panele ta geri irgi turi,pasalinom ir adenoidus ir tonziles,bet neatsikratem.Su gyd homeopatu  M ieskojom vaisto ilgai ir nepavyko.Lasinomes rusiskus vaistus DIOKSIDINAS( ampules) jis nuo statilokoko auks.,bet kai tik gauna antibus vel atsinaujina tai taip ir ligsiol gyvenam sujuo.Jei ka suzinotumet naujo parasykit mums i az buciau dekinga 4u.gif

O kaip jums pasireikšdavo auksinio stafilokoko poveikis? Taip pat ištisinėmis slogomis? Aš iš tikro netikiu, kad išoperavus adenoidus, mes jį visiškai išnaikintume, bet gal tos slogos taptų retesnės, ne kas 2 savaites kaip dabar... unsure.gif
Ar jums po adenoidų pašalinimo nebuvo jokio pagerėjimo / slogų praretėjimo?
Ir gal galėtumėt paaiškinti, kaip suprasti "kai tik gauna antibus vel atsinaujina"? Kuom pasireiškia tas atsinaujinimas?
Ar gali būti, kad jei dabar pabandytume sugerti Klaritromicino kursą (tyrimai parodė, kad rastas auksinis stafilokokas jautrus šiam antibui), tai tik dar labiau pakenksime, t.y. padarysim meškos paslaugą?....
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 11 06, 11:21)
o kaip jum ostrukcija pasireiskia? g.gif  ax.gif
pas maniski tik matau kiek forsuota iskvepima..daugiau nieko g.gif

Šį kart labai nedidelė obstrukcija buvo. Patebėjau iš kvėpavimo (toks sunkesnis kvėpavimas su prailgintu iškvėpimu ir laaaabai nežymiai girdimas toks garsas. net nežinau kaip paaiškint doh.gif ). Mano mamai vaikas atrodo, kad gerai kvėpuoja, o aš jau matau, kad parsidėjo obstrukcia. Gydytojai klausant gerai girdėjosi. Liepė nebelaukt ir purkšt Ventolin, bet aš nepaklausiau blush2.gif . O kelis kartus turėjom tooookį obstrukcinį bronchitą, kad galvojau vaikas uždus doh.gif blink.gif . Diena kvėpuoja net švokščia visa,krūtinės ląsta kilnojsi, o naktį švokščia ir ne tik, kad krūtinės ląsta kilojas, bet visas vaikas kilnojas doh.gif , bet ir tada tik gal 2-4 kartus Ventolino purškiau.
Tik vis neatseku kas tai iššaukia. Gydytoja sakė, kad šį kart alerginio pobudžio, bet, kad kaip ir nebuvo kam sualergizuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niunyte: 06 lapkričio 2011 - 11:42
koks kiekis yra homeopatiniu zirniuku, ka uzsisakot, kiek ten gramus, nes man nuo dvieju bonkikiu nusitryne biggrin.gif pnvz kai uzsakinejau nieks neklause kiekiu, o kaune praso blink.gif
Papildyta:
siaip netaip kazka iziurejau... vienas buteliukas raso kazko 20, kitas 12...ar tai kazin ka reiskia g.gif
Atsakyti
Auksinio stafilokoko pačiai gydyti neteko, bet teko skaityti, kad oregano aliejus gali padėti 4u.gif Pvz straipsnis http://health.ezinem...8604c9f126.html
Atsakyti
Kiek žinau, jau pas ką yra tas auksinis stafilokokas, tas jį ir turi. Nors esu skaičiusi supermamose, kad gydo jį ir išgydo kažkokiais iš Rusijos vaistais. Kiek tame teisybės - nzn. O antibiotikais tik nuslopina tą stafilokoką, kuris vėl įgyja galią nusilpus imunitetui. Mano sūnus turi šį stebuklą žarnyne, nors paskutį sykį kai darė tyrimus jis neišaugo. darau išvadą, kad kol kas jis neaktyvus. Ir kiek esu girdėjusi iš kitų, kad auksinis stafilokokas atsigauna nusilpus imunitetui, o tas neleidžia susidaryti imunitetui stipriam. Uždaras ratas. Kiek teko kalbėtis su bendradarbe (jos dukrai tas pats gėris gyvena žarnyne) tai ir pūlingas anginas jis sukelia (gleivingumą sukelia ar kažkątais), o mano sūnui išpjautos tonzilės dėl to kad jau pūlingos darėsi nebevaldomos.
Kiek skaičiau, tai šalavijo labai bijo auksinis stafilokokas. Preitą žiemą kai darė tyrimus ir nerado, jis kaip tik ir gėrė karts nuo karto šalaviją. Kai sirgo grybeliu pirmą kartą - rado didelius kiekius to stafilokoko. Taigi darau išvadą, kad šalavijas pagelbėjo. Tai gal tuomet jei rado nosiaryklėje tą stafilokoką, paskalauti, praplauti nosį ne prošal o ir pagerti karts nuo karto.
Atsakyti
Mano mazikei uzejo toks nevaldomas slapias kosulys. Nakty pavalgo ir kai uzeina kokia valanda be perstojo. Toks jausmas, kas vis rytu kazka ir kutentu jai labai krutinej g.gif Tada paryciais vel uzeina, gaila man jo nei issimiegot neina jai. Diena karts nuo karto irgi buna. Sloga lyg ir baiges, bet toks kaip knarkimas girdis. Sakyciau ir viduriai skystoki, pastoviai irzli, ga lcia viska dantam reikia nurasyt g.gif pagalvele vis suprakaitavus, bet gal per siltai rengiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 11 06, 19:37)
Kiek žinau, jau pas ką yra tas auksinis stafilokokas, tas jį ir turi. Nors esu skaičiusi supermamose, kad gydo jį ir išgydo kažkokiais iš Rusijos vaistais. Kiek tame teisybės - nzn. O antibiotikais tik nuslopina tą stafilokoką, kuris vėl įgyja galią nusilpus imunitetui. Mano sūnus turi šį stebuklą žarnyne, nors paskutį sykį kai darė tyrimus jis neišaugo. darau išvadą, kad kol kas jis neaktyvus. Ir kiek esu girdėjusi iš kitų, kad auksinis stafilokokas atsigauna nusilpus imunitetui, o tas neleidžia susidaryti imunitetui stipriam. Uždaras ratas. Kiek teko kalbėtis su bendradarbe (jos dukrai tas pats gėris gyvena žarnyne) tai ir pūlingas anginas jis sukelia (gleivingumą sukelia ar kažkątais), o mano sūnui išpjautos tonzilės dėl to kad jau pūlingos darėsi nebevaldomos.
Kiek skaičiau, tai šalavijo labai bijo auksinis stafilokokas. Preitą žiemą kai darė tyrimus ir nerado, jis kaip tik ir gėrė karts nuo karto šalaviją. Kai sirgo grybeliu pirmą kartą - rado didelius kiekius to stafilokoko. Taigi darau išvadą, kad šalavijas pagelbėjo. Tai gal tuomet jei rado nosiaryklėje tą stafilokoką, paskalauti, praplauti nosį ne prošal o ir pagerti karts nuo karto.

Ačiū, pabandysim. 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, o kaip pasireiskia auksinis stafilokokas zarnyne g.gif
Atsakyti