Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 19 tema

QUOTE(argus @ 2011 11 06, 22:20)
Na mano sūnus sirgo kūdikystėje - ilgai negijo bambutė, atsirado bėrimai ant odos kirkšnies srityje, ant pilvo. Viskas. Skyrė antibiotikus, nuslopino ir viskas. Šiuo metu yra nešiotojas, neaktyvus jis, bet jei kas - ir vėl jis gyvas. Dar kiek žinau (galiu būti ir neteisi) gali būti temperatūra, viduriavimas, pilvo skausmai. Net gali kraujo užkrėtimas būti, bet jau čia ūminis, kai staiga. Va vienai pažįstamai susižeidė ranką ir per kelias dienas sukilo temperatūra iki 39 ir ranka pradėjo tinti. jai buvo nustatytas auksinis stafilokokas, Ir pasakė, būtų dar kiek uždelsusi - ranką būt reikėję nupjauti.
Čia, ir dar čia yra pie tai. Daugiau paieškoję daugiau rastumėte.

Pas maniškį lygiai tas pats buvo - tai iš ten spėju, ir tie pavėmimai, pilvo skausmai. Dėl šalavijo - gerai galvon įsidėmėjau, rytoj nusipirksiu.

Merginos, gal kas nors girdėjot apie homeopatiją ir Laimo ligą? Kuo įveikiama?
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 11 07, 20:26)
Pas maniškį lygiai tas pats buvo - tai iš ten spėju, ir tie pavėmimai, pilvo skausmai. Dėl šalavijo - gerai galvon įsidėmėjau, rytoj nusipirksiu.

Merginos, gal kas nors girdėjot apie homeopatiją ir Laimo ligą? Kuo įveikiama?

Galiu tik nuorodų įmest:

http://hpathy.com/ho...ease-naturally/

http://www.homeopath...ase-homeopathy/

http://www.homeopath...d-lyme-disease/
(aprašyti praktiniai keli atvejai)

http://books.google....P...p;q&f=false

Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 11 06, 19:37)
Kiek skaičiau, tai šalavijo labai bijo auksinis stafilokokas. Preitą žiemą kai darė tyrimus ir nerado, jis kaip tik ir gėrė karts nuo karto šalaviją. Kai sirgo grybeliu pirmą kartą - rado didelius kiekius to stafilokoko. Taigi darau išvadą, kad šalavijas pagelbėjo. Tai gal tuomet jei rado nosiaryklėje tą stafilokoką, paskalauti, praplauti nosį ne prošal o ir pagerti karts nuo karto.

Argus, o kiek laiko ir kokiu dažnumus jūsų sūnus gėrė šalavijų arbatą?
Atsakyti
Kadangi aš turiu didelį didelį krepšį visokių žolių, tai duodu kaip man šauna į galvą - rytais vienokią, dienomis kitokią, vakarais dar kitokią. O geria - svarainių šiuo metu nuolat, o žolelių - tarkim rytais kelias dienas pelyno, kelias j. serbentų, kelias - šalavijo, kelias čiobrelių ir pan. Vakarais duodu mėtų, melisų, to pačio šalavijo.
Praeitą žiemą, tai daviau dvi savaites, vėliau pertrauką ir paskui vėl kokias dvi savaites tikrai šalavijo vieną kart dienoj. Bet duodu jam karts nuo karto to šalavijo, nes viliuosi kad jis naikina auksiną stafilokoką. Aš tai radau Juozo Vasiliausko knygoj parašyta http://www.knyguklub...s vaistine.html. Kažkaip tikiu tuo ką jis parašė, nes kiek tikrinau, teiisingai parašyta, o be to mano teta turi jo pirmąsias knygas parašytas kokiais 80 m. Nėra tai vakartinio leidimo knyga, dabar kaip mada leisti knygas. Tad manau verta pasitikėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 07 lapkričio 2011 - 22:00
Labas visoms
Aš kapituliuoju prieš dukros slogą 000189.gif
Dvi savaites atsirgo, porą dienų pabuvo sveika ir nuo penktadienio vėl sloga. Nebežinau ką duoti, nes niekas neveikia. unsure.gif blink.gif
Sloga visas dienas skaidri, bėga labiau iš dešinės pusės, iš pradžių buvo čiauduliai ir šiek tiek ašarotos akys. Daviau Alium cepa - jokio poveikio. Tada -Aconitum. Nesuveikė schmoll.gif Sloga liko skaidri, bet atsirado nosies užburkimas. Silicea irgi nesuveikė, nors anksčiau veikdavo -nuimdavo užburkimą. Jau atrodė, kad Pulsatila tiks, bet po pusdienio - sloga grįžo į pradinę stadiją. Tik dar prisidėjo kosulys - nuo slogos, dirginančios gerklę. Gerklė neraudona, gal tik truputį raustelėjęs lankas, bet ir tai ant klaustuko. Traukiant atsiurbėju - iš nosies beveik nieko neišsitraukia, tik šiek tiek balsvos tirštesnės slogos porą lašų. Dabar sudaviau Phosphorus - gal šitas tiks unsure.gif
Mėtausi, nes jau nebežinau kas galėtų tikti. Jau nervina ta vaiko būsena - nei sveika, nei serganti. Į lopšelį leisti negali, namie - jau nebenusėdi.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 11 07, 22:30)
Labas visoms
Aš kapituliuoju prieš dukros slogą 000189.gif
Dvi savaites atsirgo, porą dienų pabuvo sveika ir nuo penktadienio vėl sloga. Nebežinau ką duoti, nes niekas neveikia.  unsure.gif  blink.gif
Sloga visas dienas skaidri, bėga labiau iš dešinės pusės, iš pradžių buvo čiauduliai ir šiek tiek ašarotos akys. Daviau Alium cepa - jokio poveikio. Tada -Aconitum. Nesuveikė  schmoll.gif Sloga liko skaidri, bet atsirado nosies užburkimas. Silicea irgi nesuveikė, nors anksčiau veikdavo  -nuimdavo užburkimą. Jau atrodė, kad Pulsatila tiks, bet po pusdienio - sloga grįžo į pradinę stadiją. Tik dar prisidėjo kosulys - nuo slogos, dirginančios gerklę. Gerklė neraudona, gal tik truputį raustelėjęs lankas, bet ir tai ant klaustuko. Traukiant atsiurbėju - iš nosies beveik nieko neišsitraukia, tik šiek tiek balsvos tirštesnės slogos porą lašų. Dabar sudaviau Phosphorus - gal šitas tiks  unsure.gif
Mėtausi, nes jau nebežinau kas galėtų tikti. Jau nervina ta vaiko būsena - nei sveika, nei serganti. Į lopšelį leisti negali, namie - jau nebenusėdi.

Mano dukrai tas pats, gydžiau irgi taip pat smile.gif, ir ta sloga savaitę nepasibaigia. Pradėjau Allium Cepa, nepadėjo, tada Aconitum, irgi nesuveikė, tada Silicea (šis kaip ir konstitucinis, padažninau, irgi nieko), sloga skaidri, nosis kemšasi, ir kosulys dirginantis gerklę ( bet lygtai jau baigėsi). Tai jau kitą kartą pas homeopatę vešiu, nes tos slogos vis dažnėja, ir vis ilgiau nepraeina. Perskaičiau labai išsamiai iš J. Hesse knygos skyrių apie slogos gydymą, ir vistiek nežinau, kas geriausiai tiktų. Gal jūs atrasit, parašykit, kas padės.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 11 07, 22:59)
Kadangi aš turiu didelį didelį krepšį visokių žolių, tai duodu kaip man šauna į galvą - rytais vienokią, dienomis kitokią, vakarais dar kitokią. O geria - svarainių šiuo metu nuolat, o žolelių - tarkim rytais kelias dienas pelyno, kelias j. serbentų, kelias - šalavijo, kelias čiobrelių ir pan. Vakarais duodu mėtų, melisų, to pačio šalavijo.
Praeitą žiemą, tai daviau dvi savaites, vėliau pertrauką ir paskui vėl kokias dvi savaites tikrai šalavijo vieną kart dienoj. Bet duodu jam karts nuo karto to šalavijo, nes viliuosi kad jis naikina auksiną stafilokoką. Aš tai radau Juozo Vasiliausko knygoj parašyta http://www.knyguklub...s vaistine.html. Kažkaip tikiu tuo ką jis parašė, nes kiek tikrinau, teiisingai parašyta, o be to mano teta turi jo pirmąsias knygas parašytas kokiais 80 m. Nėra tai vakartinio leidimo knyga, dabar kaip mada leisti knygas. Tad manau verta pasitikėjimo.

kaip vaikui sugirdot pelynu arbata blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 11 08, 07:53)
kaip vaikui sugirdot pelynu arbata blink.gif  4u.gif

Kadangi nuo mažumės gauna, tai jam ji visai skani biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 11 07, 20:30)
Kriisti, konstitucinių tikrai daugiau nei 4. Vien Coulter įvardina apie 10 (dabar tiksliai nepamenu, bet dviejose knygos dalyse panašiai tiek). Faktiškai, kiekvienas iš plačiai ištirtų homeopatinių vaistų gali būti priskiriamas kaip konstitucinis, tik reikia sugebėt atrinkt jo esmę, pvz. ir Bryonia, ir Belladonna tikrai kaip konstituciniai gali būti.

Ui tai as nugrybavau tada, nes rdau nuoroda su 4 tipais tai pamaniau kad cia jie blush2.gif

Va taip ir buna kai mazai gaudaisi, vis bandau gilintis, bet mano ziniu nepakanka. vaikui prasideda ciaudylys paskui sloga ir aisku zalia ir tada vel kosulys ir bronchitas+karkalai+antibai, dar ne sykio nepavyko issigydyt homeopatiniais doh.gif

Meginau ir bronchalis, bet jis mums viska nuleido i apacia, nes po ju naudojimo atrodo kosulys sumazejo suslapo bet po daktares paklausimo isvada karkalai. Zaliai slogai cinabsin, sinupret, ismeginau ir kompleksa DR-6.

Nors vaistinele ju nemenka, jau atrodo pagereja ir pokst vel, nors duodu ir po simptomu.

Uz tau prasau rekomenduokite gera homeopata Kaune, noriu kasd jis paziuretu, nes jau nenoriu vaikui antibu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 08 lapkričio 2011 - 09:45
QUOTE(Lucie @ 2011 11 08, 00:49)
Mano dukrai tas pats, gydžiau irgi taip pat smile.gif, ir ta sloga savaitę nepasibaigia. Pradėjau Allium Cepa, nepadėjo, tada Aconitum, irgi nesuveikė, tada Silicea (šis kaip ir konstitucinis, padažninau, irgi nieko),  sloga skaidri, nosis kemšasi, ir kosulys dirginantis gerklę ( bet lygtai jau baigėsi). Tai jau kitą kartą pas homeopatę vešiu, nes tos slogos vis dažnėja, ir vis ilgiau nepraeina. Perskaičiau labai išsamiai iš J. Hesse knygos skyrių apie slogos gydymą, ir vistiek nežinau, kas geriausiai tiktų. Gal jūs atrasit, parašykit, kas padės.

Tie patys simptomai ir maniškei. Ryt vešiu pas gydytoją ir tarsiuos ką daryti doh.gif , kad išvengti tų slogų....

QUOTE(kriisti @ 2011 11 08, 10:44)

Uz tau prasau rekomenduokite gera homeopata Kaune, noriu kasd jis paziuretu, nes jau nenoriu vaikui antibu verysad.gif  verysad.gif

parašiau į AŽ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 11 07, 17:16)
Merginos, prašau prevencijai: darbe virusas siaučia - akys užtinusios, raudonos, pūliuoja, galvą skauda, temperatūra nedidelė. Ką gerti jei užpultų? Kaip suprantu kokia Beladona, Hepar sulfuris. Ar kažkas kitkas?

o kodel man visiskai netinka hepar sulfurus, o B laaabai tinka..isvakaro sugirdau 7 zirniukus, ryte kaip agurcikas.
Atsakyti
Aš jau kažkada rašiau, o dar šiandien su gydytoja pasikalbėjom ir visgi priėjom išvados, kad vaikams linkusiems į pasikartojančius bronchitus Sinupretas neturėtų būti skiriamas... Gal jis pakankamai stiprus "skystintojas" ir po jo greit viskas nusileidžia žemyn... Bet ne viena gydytoja jau sakė, kad vaikams jo griežtai neskiria.
Atsakyti