Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 19 tema

QUOTE(Iewuzze @ 2011 12 02, 21:23)
Man irgi kilus mintis buvo apie Ipecacuanha, tik man ji labiau asociajuojasi su slapiu kosuliu ir pykinimu nuo gleiviu, bet gal ir klystu. Siuo atveju neparase ar tas kosulys sausas ar slapias g.gif

na, jo, neparašė, man susišvietė, kad šlapias kažkodėl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2011 12 02, 22:25)
na, jo, neparašė, man susišvietė, kad šlapias kažkodėl smile.gif

o tai jums nors kiek geriau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2011 12 02, 21:26)
o tai jums nors kiek geriau? 4u.gif

tai kad tik šiandien žirniukus per pietus pasiėmiau. tikiuos bus geriau
Atsakyti
Sveikos mamytes, patarkite kaip pagelbyti vaikui, 2.5 m., temperatura antra para laikosi 38.8 C iki 39,2 C, sloga, retkarciais slapiai kosti, vakar apziurejo lor gydytoja kadangi skundesi kad skauda ausyte,(rado nezymu uzdegima) tai lasinam otipax lasus, paracetomolio zvakutes kas 4 val. ir jau sudaviau viena doze antibiotiku Hiconcil, nes niekaip neisiseina numusti temperaturos, duoda kas valanda coryzalia ciulpti, esu dar visiskai zalia homeopatijoj a cia mums tai nutiko noretusi pagalbety naturaliomis medziagomis kiek imanoma, patarkite prasau, aciu
Atsakyti
QUOTE(vicki82 @ 2011 12 03, 15:48)
Sveikos mamytes, patarkite kaip pagelbyti vaikui, 2.5 m., temperatura antra para laikosi 38.8 C iki 39,2 C, sloga, retkarciais slapiai kosti, vakar apziurejo lor gydytoja kadangi skundesi kad skauda ausyte,(rado nezymu uzdegima) tai lasinam otipax lasus, paracetomolio zvakutes kas 4 val. ir jau sudaviau viena doze antibiotiku Hiconcil, nes niekaip neisiseina numusti temperaturos, duoda kas valanda coryzalia ciulpti, esu dar visiskai zalia homeopatijoj a cia mums tai nutiko noretusi pagalbety naturaliomis medziagomis kiek imanoma, patarkite prasau, aciu

Jei jau sudavei vieną antibiotikų dozę, teks ir gydyti antibiotikais. Už antibiotikus blogiau gali būti tik nutrauktas antibiotikų kursas.
Atsakyti
dar norejau paklausti kaip mums numusti auksta temperatura nes niekaip neiseina zvakutem..gal zinote efektyvesniu priemoniu
Atsakyti
QUOTE(vicki82 @ 2011 12 03, 15:50)
dar norejau paklausti kaip mums numusti auksta temperatura nes niekaip neiseina zvakutem..gal zinote efektyvesniu priemoniu

Gal mergaitės kitos parašys ką nors iš homeopatinių, aš dar truputėlį "žalia" homeopatijoj. Kai paracetamolis negelbėja, dažniausiai padeda Ibufen sirupas, nors tiesa, per ausų uždegimą nepadėjo nei jis. Tada lieka liaudiškos priemonės, kai jau virš 39 - ištrinti kūną spiritu.
Atsakyti
QUOTE(vicki82 @ 2011 12 03, 15:50)

aš niekad nemušu temperatūros, tai nepatarsiu, bet žinau, kad vaiką reikia laikyt vėsiau, nekūtot, kad prakaituotų, o atvirškčiai, kad vėstų. dar galima degtine įtrinti pažastis, padukus. daugiau kaip ir be minčių
Atsakyti
vicki82,pabandykit belladona,nuo temperaturos aconitum
Atsakyti
QUOTE(vicki82 @ 2011 12 03, 15:48)

Mėginkit Belladonna, jis dažnai prie tokių staigių ausų uždegimų gali tikt. Budinčioje vaistinėje iš kompleksų gal būtų Belladonna homaccord. Beladonos dar yra Homeovox.
Dar dažnai tinka pulsatilla.

Pasiskaityt galit nuorodose (puslapis ar du atgal įmesta neblogų nuorodų EN ir RU). Lietuviškai, deja, informacijos išsamios nėra.
Atsakyti
Mums pagrindinis vaistas buvo nuo ausu uzdegimo Pulsatilla, daug kartu teko ja gydytis, kartais dar ir beladonos pridedavau salia. abi kartu tikrai greit suveikdavo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
mažajam gerėja, sloga jau nebėga, o biškį teka, kosti jau rečiau. Dabar didysis keistai taip, slogos kaip ir nesigirdi labai, girdis gal toks užsikimšimas sakyčiau, pačiaudi, ir kosulys toks keistas, toks kaip kranksėjimas gal labiau, sausokas, iš gerklės, kelis kartus tik per dieną ir atsigulus, gerklė man atrodo kiek paraudus, bet nesu tikra. Tai vat klausimas, KĄ JAM DUOT? ar tinka aconitum, ar nelabai? man paskaičius, kaip ir yra šiek tiek panašumų, bet aš vis dar nesu tikra su tuo reikalu
ir man jaučiu jau gerklę kabint pradeda, toks perštėjimas jaučias doh.gif

ne, paskaičiau dar išsamiai tam rusiškam aprašyme, jau nemanau, kad aconitum tinka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 04 gruodžio 2011 - 09:22