Įkraunama...
Įkraunama...

Duonelės kepėjos renkasi čia

QUOTE(drugelis. @ 2011 11 27, 20:16)
prašau parašykite, kas žinote, kokie Moulinex duonkepių modeliai turi pailgą kibirėlį ir dvi maišymo menteles...?    Būčiau labai dėkinga, nes duonkepių aprašuose šito dalyko nerašo  4u.gif


Mano yra Moulinex home bread xxl ow5020. Pigi, bet superine 4u.gif
Papildyta:
Gal kas turite per daug ar planuojate iš Kauno pirkti tamsųjį mišinį http://www.salyklas....&...t=7&lang=LT. Galėčiau kooperuotis blush2.gif Imčiau net 15kg.
Atsakyti
Mielos mamytės, gal galėsite pagelbėti? Kažkur pradanginome duonkepės maišymo mentelę (duonkepę Severin). Jaučiu, kad jau neberasime verysad.gif Skambinau į servisus, bet jie nieko panašaus neturi. Gal kas turite idėjų, iš kur tą dalyką galima būtų gauti. Nesinori naujos duonkepės pirkti dėl vienos detalės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tisska @ 2011 11 27, 21:42)
Kažkur pradanginome duonkepės maišymo mentelę (duonkepę Severin).


Nežinau kaip su severin, bet draugė tai buitenėje kubiliuką gavo kenwoodui, o mentelių daug pateikia http://www.amazon.co...;qid=1322423204

http://www.ebay.com/...6.c0.m270.l1313
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 27 lapkričio 2011 - 21:57
gal reikia kubiliukų duonai rauginti ir raugui laikyti? ąžuoliniai, rankų darbo, tėtis daro:) yra didelių, ir mažesnių smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2011 11 27, 22:20)
gal reikia kubiliukų duonai rauginti ir raugui laikyti? ąžuoliniai, rankų darbo, tėtis daro:) yra didelių, ir mažesnių smile.gif

kokios jie talpos?
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 11 27, 16:07)

Mano duonos tešla skystesnė, nei tradicinė (tik formoj kepu), tai ir raugą indelyje laikau. Bet irgi pluta užsideda, kurią tenka nuimt.

ar nuo jau iskepusios pluta nuimt reikia? as jokios plutos neimu, duona kaip duona gaunasi, kol kyla per nakti pridengiu ranksluosciu, o iskepusia i dregna ranksluosti suvynioju dar karsta ir labai grazi minksta pluta buna. smile.gif Beje, mano taip pat poskyste, sakyciau tirstos grietines tirstumo.
Atsakyti
QUOTE(bulbul1980 @ 2011 11 27, 22:58)
ar nuo jau iskepusios pluta nuimt reikia? as jokios plutos neimu, duona kaip duona gaunasi, kol kyla per nakti pridengiu ranksluosciu, o iskepusia i dregna ranksluosti suvynioju dar karsta ir labai grazi minksta pluta buna. smile.gif Beje, mano taip pat poskyste, sakyciau tirstos grietines tirstumo.

manau ji kalbejo apie ant raugo uzsidedancia pluta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 11 27, 23:06)
manau ji kalbejo apie ant raugo uzsidedancia pluta 4u.gif

rolleyes.gif Taip, apie raugą aš kalbėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 11 28, 09:13)
rolleyes.gif Taip, apie raugą aš kalbėjau  ax.gif

hm... o pas mane jokios plutos nera ant raugo? as ji pridarau lengvai, kad oro siek tiek ieitu ir laikau saldytuve, jokios plutos ne karto nera susidare...
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2011 11 27, 23:20)
gal reikia kubiliukų duonai rauginti ir raugui laikyti? ąžuoliniai, rankų darbo, tetis daro:) yra didelių, ir mažesnių smile.gif


Sveika,
o kokiam mieste gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2011 11 27, 22:51)
Nežinau kaip su severin, bet draugė tai buitenėje kubiliuką gavo kenwoodui, o mentelių daug pateikia http://www.amazon.co...;qid=1322423204

http://www.ebay.com/...6.c0.m270.l1313


Ačiū, Mičiko 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
bandžiau pasigaminti raugą pati ir kažką padariau turbūt ne taip. ax.gif
Dariau iš ruginių miltų.
Pirmą dieną vos per 12h, masė pakilo dvigubai, pamaitinau, vėl per nepilną 12h padvigubėjo, bet šį kartą iš karto nemaitinau, o palaukiau lygiai parą, po paros buvo apkritęs, kai pamaitinau, trečią parą pakilo tik penktadaliu.
Ką padariau ne taip? verysad.gif
Kaip suprantu reikia mesti lauk?
Atsakyti