QUOTE(given444 @ 2011 12 06, 09:47)
o cia, edemux, del zmonos elgesio jokiu skubotu paskatinimu negalite/neturite daryti.
jau vyrui sunku susitaikyt, kuris tarkim, iki skyrybu gyveno, uzdirbo, rupinosi vaikais - jau jam sunku po skyrybu staiga vaikus tik dvi dienas i savaite matyt, ir is skausmo jis gali durnniuot ar isvis nesimatyt ir tt. suveikia simtai gynybos ir ego mechanizmu, kad neprarast amo is skausmo.
tai motinai taip pat, ir juo labiau sunku taikytis, juolab jei ji principinga, ir tegu ne tokia motiniska, bet juk buvo stipriai supurtytas jos isivaizdavimas kaip viskas turi atrodyti po skyrybu, su kuo ir kaip gyvens vaikai ir pan.
turit suprast, kad kuri laika gal net metus ji blaskysis, valdys ja emocijos, o galbut staigiai isvis atsals ar taps nesukalbama. oi sunku, net taip vadinamiems NT (tipiskai neurotiskai sveikiems) islaikyt grazius santykius.
jusu taktika:
lai ateina pabendrauja, pabuna kaip kur nori, kiek nori...be jokiu cia o ka ji privalo ir pan. sekmadieni ateit negali, kodel butinai sekmadienis? lai buna kita diena, nusileiskit, gi ne su degradu turit reikalu. mes su ex isvis neturim valandu susitarimo, as isvis esu pries toki dalyka

,valandinis susitarimas turbut gal ir priskiriamas kaip taisykle teismuose, b

t gyvenime neturi normalus zmones aklai jo laikytis. lankstumas yra menas. taip, turi buti ritmas, kada vaikas tikisi sutikti teva/mama, bet ne aklas kariuomenes rezimo valandos. nes mano sunus ir siokia diena uzsinori pasibut su tevu, ir nera problemos.
Skubotu ir nedarau, o daznai reikejo, bet vis truksta laiko, nes dirbti irgi reikia.
Sakoma moterys psichologiskai labiau atsparesnes, todel jei vyrai atlaiko ir susitvarko, sugebes ir moteris. Privalo.
As pripazystu zmogislus silpnumus ir i juos, pagal galimybe, atsizvelgiu. Taciau mano atzvilgiu neatsizvelgiama.. tipo vyras privalo taip ir anaip, nes vyras

. Manau, vejai tokie spaudimai, nes teises ir pareigos lygios ir pacios moterys to pasieke (kiek zinau ir per tv girdziu).
Tokia taktika man irgi atrodo protinga (to siekiau nuo pradziu), taciau dabar ex siekia susitikineti su sunum viena, nepatogiu laiku (daznai darbo laiku) ir dukros neatsiveza. Gi sunus dazniausiai nori susitiks ne su mama, o su seserim! Manau visokie ex issisukinejimai ir vengimai netoleruotini. Kur labiau atsizvelgti ar zmonos emocijas ar dukros ir sunaus interesus....? Zinoma as tikiuosi ,kad ne su degradu turiu reikalu. Beto pati ex tvirtina ,kad yra mama is didziosios M , todel taip ir tikiuosiu is jos ir , jei ka, reikalausiu butent kaip is geros mamos. Is degrado ka ten isreikalausi...