Įkraunama...
Įkraunama...

Realu LT tėvui prisiteisti sūnų ( du vaikai)?

QUOTE(Giuste @ 2011 11 21, 16:57)
as esu nei pries autoriu, nei uz zmona, esu nesaliska mirksiukas.gif

labai nepanašu. juolab kad komentuojate ne esamą, aprašytą situaciją, o keliat hipotetines ir dar darot keistokas išvadas 'kas pirmesnis dar guderesnis' biggrin.gif

atsakykite be nukrypimų į klausimą - ar skyrybų atveju atimtumėte iš vaikų galimybę matytis su tėvu ar su juo gyventi jei jie to norėtų?
(be nukrypimų reiškia 'taip' arba 'ne' o ne blabbla maniškis ne toks/ man taip neatsitiktų blablabla)
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 11 21, 14:57)
Ipaprasciausiai yra neprotinga atstovauti vienai pusei, neisklausius kitos, tad as esu nei pries autoriu, nei uz zmona, esu nesaliska mirksiukas.gif

na jau, nemirksekit. kaip tik esat labai saliska. autoriu iki siol tarsote ir tampote jo nervus del kiekvieno pasakymo. bigsmile.gif o motinai, kuri vaika tampo, - beje apie sia situacija jusu klausiau gal net tris kartus- bet dedates nereguojanti. nes jum pernelyg akibrokstu atsakyti. bigsmile.gif

man tai susidaro ispudis, kad kai kurios moterys gina moteri, vien del lyties. nu negi nesuvokiat kad yr visokiu bobu bigsmile.gif ant svieto g.gif
giuste, tarkim nueikit i kertele sielai. guodziasi moterys, ir visos, dauguma jas ramina. nenorit ten nueit, ir pasukaut joms: as ne su jumis, JUSU skausmo nesuprantu, kol neisklausysiu VYRISKOS PUSES. as OBJEKTYVI MEERGA bigsmile.gif ax.gif kazkodel nemanau kad tokia mintis jums net sautu bigsmile.gif

o cia vos tik vyras ikiso nosi, pasiguode, tuoj nukirst nukapot sparnus. vyru ir taip mazuma forume, reik juos brurngint rolleyes.gif i ju paatviravimus svelniau ziuret, ir svelniau kalbetis. jau ir taip nelengva jiems, juk matosi akivaizdu. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 11 21, 15:07)

O tai ka, sutuoktine yra sventa karve ir apie jos chamiska elgesi negalima rasyti, neva pila pamazgas? Daryti galima, o zmogus aprasydamas savo gyvenimsika situacija, prasydamas patarimo, pasirodo daro neetiskus veiksmus?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 lapkričio 2011 - 17:29
QUOTE(Edemux @ 2011 11 20, 21:52)
vėlgi šiandien per vaiku su tėvais bendravimą pagal  teismo nustatyta laiką 11-16val , sutuoktinė nepaliko dukters, išvažiavo anksčiau laiko (neva, baude sūnu del netinkamo elgesio) nors abu vaikai prašė dar pabūt, pasilikti,  verkė. Kaip tokiai motinai palikti abu vaikus? Manau, dukterį bijo palikt, nes ir ji gali užsimanyt likti su manim ir sūnum. Sūnus jau kelinta kartą rodo aiškią pozicija, pradeda ūmiai reaguoti į mamos išsidirbinėjimus, nes jis juos supranta. Negana to, keleta val po susitikimo, man išėjus į parduotuvę, sutuoktinė įsibrovė į namą ir pasiėmė brangius daiktus ir skubiai pasišalino. Visa tai matė ir papasakojo pašiurpęs  sūnus, o policija tik skėsčioja rankom  g.gif . neva, turtas dar ne padalintas, nors ir negyvena čia. Sutuoktinė sako aiškiai, kad darys viską kad pratrūkčiau arba  pasirašyčiau po greitom skyrybom ir jos sąlygom... Tai va tiek tos meilės ir geranoriškumo.

Seku sia istorija, bet pernelyg daug neaiskumu, kad galeciau pasakyti, kuria puse palaikau. Kadangi galiu klausti tik autoriaus, tai paklausiu - niekaip nesuprantu, kaip, esant tokiom "negraziom" skyrybom, ir kol vakas pas jus, jus eilini karta paliekat mazameti viena namuose? Tegu buna ta parduotuve uz kampo, bet kam sudarinet salygas ji prarasti doh.gif Pati esu ejus per toki bjauru reikala, kai vaiku teises lankydavos nes "neva kazkas mate mano vaikai vieni ejo gatve", kiek kartu esu turejus policija tikrinant ar vaikai ne vieni namuose ir pan. - nors to niekada nera buve mano atveju, uztekdavo kitos puses skambucio atsiusti patikrinima. Todel niekaip nesuprantu, jei taip nepasitikite zmona (vis dar esama, todel taip rasau), kodel vis dar palikinejate vaika viena?
Kodel sunus pasiurpo, kai pamate grizusia mama? Juk tai jam vis dar artimas zmogus, tebunie problematiskas. Zinau tolimoje aplinkoje moteru, savanoriskai palikusiu savo vaikus, taciau visvien ju vaikai apie jas atsliepia teigiamai, nes vaikam mama yra sventas reikalas, kad ir blogiete. Tik suauge jie ivertina kitu protu ir jos atsizada, bijo ir pan. Ar ji reke ant jo, kai krovesi daiktus? Ar atejo su keliais vyrukais, kurie isgasdino mazyli? (Vel, KODEL jis paliktas vienas, kad susidurt su tokia situacija? Juk galejo ateit ir nepazistami!)
Kokie tai buvo "brangus" daiktai? Klausiu todel, kad apart seimos kolekciju, brangius daiktus seimoj isivaizduoju kaip technika ir papuosalus, kurie siaip jau buna pirkti moteriai. Nebent ji susirinko viska, kas priklause konkreciai jums. Ir dar, tokiais atvejais zmones siaip paslepia ar geriausiai - isveza labai brangius daiktus is namu, pas draugus ar tevus, kad tokiu situaciju nenutiktu. Nes cia yra tipiska. Neginu jusu buvusios joku budu, bet cia yra ir jusu neapsiziurejimas siuo klausmu. Na, nebent ji issiveze televizoriu ir saldytuva, tada tai jau kitaip.

Nepalaikau nei vienos puses, nes pasakojimas man daugiau emociskas, o norisi detaliu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 11 21, 15:05)
Turtas isigytas iki santuokos yra vieno is sutuoktiniu. ARba seimos gyvenamoji vieta uosviu namai. Galimi ir tokie variantai.

Is kitos puses, manau, yra amoralu negyvenant kartu, nor oficialiai neisituoke, laikyti busta savu, kai jame nebegyveni. Daiktus, net ir nuosavas kelnaites, kulturingas zmogus atiena pasiimti kai tuo metu namuose yra tuometnis busto seimininkas. Tai elementarus padorumas. Na negrazu zmogui nesant namuose brautis i namus, negrazu.

padorumo sitoj istorijoj apskritai nematau. autorius net neatsake i kelis esminius mano klausimus pacioj pradzioj temos, kaip kad pvz su kuo vaikas paliekamas, kad atejus motina su anstole, tevui nesant namie, negali to vaiko paimt. arba kodel viena vaika vadina sunum, o kita - mergaite. cia tik keli is klausimu. todel as nebuciau linkus visiskai 100 proc tiket tuo ka raso autorius. taip, jis piktas, suprantu. moteriske irgi kaip suprantu, pikta. o pikti zmones padorus nebuna.
ir kad ir ka teigtu autorius, as vistik manau, kad ir is jo puses cia groja principai ir izeistos ambicijos. nera jis visiskai tai moteriai abejingas. todel labai galimas daiktas, kad kazka bando daryt specialiai ar truputi "pagrazinti" aprasydamas jos elgesi.
o apskritai paemus, kaip ten bebutu, pats slyksciausias dalykas yra manipuliuot vienas kitu pasitelkiant vaikus. net ir paties autoriaus paemimas sunaus pas ji be teismo sprendimo, yra zinoma geras turbut dalykas, bet vistiek, kad ir lengvas, bet manipuliavimas.
Atsakyti
sorry , neskaiciau temos, bet is pavadinimo spresti galima,kad prisiteisti norima ik 1a vaika? g.gif o kodel ne abu? nes tik vienas is ju berniukas? g.gif kodel norima juos atskirti?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 11 21, 20:40)
padorumo sitoj istorijoj apskritai nematau. autorius net neatsake i kelis esminius mano klausimus pacioj pradzioj temos, kaip kad pvz su kuo vaikas paliekamas, kad atejus motina su anstole, tevui  nesant namie, negali to vaiko paimt.

Va va, man irgi tas nesuprantama, saukiasi paaiskinimo. Motina ir be palydos ateina i namus daiktu susirinkti, o sunu palieka nors galejo ramiai sau pasiimti ir pagal teismo sprendima nebutu nieko nusizengusi. Bet to nepadare.

Del vaiku isskirstymo ne tai, kad suprantu, bet esu susidurusi - mano eks irgi jaucia rysi su vyr.dukra, buna apie ja tik ir klausia, jai gimtadieniui laiska parase. Kitai - nieko. Kita tarsi "mamos" vaikas doh.gif Nevertinsiu to, nes per daug asmeniskai prirasyciau.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 11 21, 20:40)
padorumo sitoj istorijoj apskritai nematau. autorius net neatsake i kelis esminius mano klausimus pacioj pradzioj temos, kaip kad pvz su kuo vaikas paliekamas, kad atejus motina su anstole, tevui  nesant namie, negali to vaiko paimt. arba kodel viena vaika vadina sunum, o kita - mergaite. cia tik keli is klausimu. todel as nebuciau linkus visiskai 100 proc tiket tuo ka raso autorius. taip, jis piktas, suprantu. moteriske irgi kaip suprantu, pikta. o pikti zmones padorus nebuna.
ir kad ir ka teigtu autorius, as vistik manau, kad ir is jo puses cia groja principai ir izeistos ambicijos. nera jis visiskai tai moteriai abejingas. todel labai galimas daiktas, kad kazka bando daryt specialiai ar truputi "pagrazinti" aprasydamas jos elgesi.
o apskritai paemus, kaip ten bebutu, pats slyksciausias dalykas yra manipuliuot vienas kitu pasitelkiant vaikus.  net ir paties autoriaus paemimas sunaus pas ji be teismo sprendimo, yra zinoma geras turbut dalykas, bet vistiek, kad ir lengvas, bet manipuliavimas.

Labai teisingai paraset, ir pridurt ner ko drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2011 11 21, 17:22)
labai nepanašu. juolab kad komentuojate ne esamą, aprašytą situaciją, o keliat hipotetines ir dar darot keistokas išvadas 'kas pirmesnis dar guderesnis' biggrin.gif

atsakykite be nukrypimų į klausimą - ar skyrybų atveju atimtumėte iš vaikų galimybę matytis su tėvu ar su juo gyventi jei jie to norėtų?
(be nukrypimų reiškia 'taip' arba 'ne' o ne blabbla maniškis ne toks/ man taip neatsitiktų blablabla)

Is jusu iseitu gera tardytoja hihihi.gif
O del pasakymo kas pirmesnis tas gudresnis, gi pasakiau su biaria israiska, juk tai biauru, bet nepaneigsim, kad taip nebuna, nesupratot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 21 lapkričio 2011 - 23:45
QUOTE(Giuste @ 2011 11 21, 23:37)
Is jusu iseitu gera tardytoja hihihi.gif

prie ko čia tardymas? paprastas klausimas. bet į jį neatsakiusi pasakėte net labai daug rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 11 22, 00:12)
prie ko čia tardymas? paprastas klausimas. bet į jį neatsakiusi pasakėte net labai daug rolleyes.gif

Atsakau, elgciausi pagal situacija, kiekvienas atvejis kitoks, siuo atveju, tokiam vyrui kaip autorius, su vaikais matytis leisciau g.gif

Jusu tonas toks grieztas, kaip tardytojos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 22 lapkričio 2011 - 00:19
jei klausimas jums nepatinka, dar nereiškia kad tonas griežtas biggrin.gif
o klausimas buvo prašantis atsakymo arba 'taip' arba 'ne'. taigi šiuo atveju neatsakėte, o tiesiog išsisukote. kaip minėjau, net ir tuo pasakėte daug, net jei rodosi tardytojai ir griežtas tonas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 11 22, 00:21)
jei klausimas jums nepatinka, dar nereiškia kad tonas griežtas biggrin.gif
o klausimas buvo prašantis atsakymo arba 'taip' arba 'ne'. taigi šiuo atveju neatsakėte, o tiesiog išsisukote. kaip minėjau, net ir tuo pasakėte daug, net jei rodosi tardytojai ir griežtas tonas rolleyes.gif

Tada vadinasi nesupratau klausimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 11 22, 00:24)
Tada vadinasi nesupratau klausimo  biggrin.gif

jei perskaitėte, nėra ko nesuprasti rolleyes.gif
ar skyrybų atveju atimtumėte iš vaikų galimybę matytis su tėvu ar su juo gyventi jei jie to norėtų?
(atsakyti be nukrypimų reiškia atsakyti 'taip' arba 'ne' o ne blabbla maniškis ne toks/ man taip neatsitiktų blablabla ar pan 'paaiškinimais')
jūs atsakėte su nukrypimais, t.y. ne į tokį klausimą koks jis buvo pateiktas, na bet tiek to irnesakyk.gif
Atsakyti