QUOTE(Edemux @ 2011 11 20, 21:52)
vėlgi šiandien per vaiku su tėvais bendravimą pagal teismo nustatyta laiką 11-16val , sutuoktinė nepaliko dukters, išvažiavo anksčiau laiko (neva, baude sūnu del netinkamo elgesio) nors abu vaikai prašė dar pabūt, pasilikti, verkė. Kaip tokiai motinai palikti abu vaikus? Manau, dukterį bijo palikt, nes ir ji gali užsimanyt likti su manim ir sūnum. Sūnus jau kelinta kartą rodo aiškią pozicija, pradeda ūmiai reaguoti į mamos išsidirbinėjimus, nes jis juos supranta. Negana to, keleta val po susitikimo,
man išėjus į parduotuvę, sutuoktinė įsibrovė į namą ir pasiėmė brangius daiktus ir skubiai pasišalino. Visa tai matė ir papasakojo pašiurpęs sūnus, o policija tik skėsčioja rankom

. neva, turtas dar ne padalintas, nors ir negyvena čia. Sutuoktinė sako aiškiai, kad darys viską kad pratrūkčiau arba pasirašyčiau po greitom skyrybom ir jos sąlygom... Tai va tiek tos meilės ir geranoriškumo.
Seku sia istorija, bet pernelyg daug neaiskumu, kad galeciau pasakyti, kuria puse palaikau. Kadangi galiu klausti tik autoriaus, tai paklausiu - niekaip nesuprantu, kaip, esant tokiom "negraziom" skyrybom, ir kol vakas pas jus, jus eilini karta paliekat mazameti viena namuose? Tegu buna ta parduotuve uz kampo, bet kam sudarinet salygas ji prarasti

Pati esu ejus per toki bjauru reikala, kai vaiku teises lankydavos nes "neva kazkas mate mano vaikai vieni ejo gatve", kiek kartu esu turejus policija tikrinant ar vaikai ne vieni namuose ir pan. - nors to niekada nera buve mano atveju, uztekdavo kitos puses skambucio atsiusti patikrinima. Todel niekaip nesuprantu, jei taip nepasitikite zmona (vis dar esama, todel taip rasau), kodel vis dar palikinejate vaika viena?
Kodel sunus pasiurpo, kai pamate grizusia mama? Juk tai jam vis dar artimas zmogus, tebunie problematiskas. Zinau tolimoje aplinkoje moteru, savanoriskai palikusiu savo vaikus, taciau visvien ju vaikai apie jas atsliepia teigiamai, nes vaikam mama yra sventas reikalas, kad ir blogiete. Tik suauge jie ivertina kitu protu ir jos atsizada, bijo ir pan. Ar ji reke ant jo, kai krovesi daiktus? Ar atejo su keliais vyrukais, kurie isgasdino mazyli? (Vel, KODEL jis paliktas vienas, kad susidurt su tokia situacija? Juk galejo ateit ir nepazistami!)
Kokie tai buvo "brangus" daiktai? Klausiu todel, kad apart seimos kolekciju, brangius daiktus seimoj isivaizduoju kaip technika ir papuosalus, kurie siaip jau buna pirkti moteriai. Nebent ji susirinko viska, kas priklause konkreciai jums. Ir dar, tokiais atvejais zmones siaip paslepia ar geriausiai - isveza labai brangius daiktus is namu, pas draugus ar tevus, kad tokiu situaciju nenutiktu. Nes cia yra tipiska. Neginu jusu buvusios joku budu, bet cia yra ir jusu neapsiziurejimas siuo klausmu. Na, nebent ji issiveze televizoriu ir saldytuva, tada tai jau kitaip.
Nepalaikau nei vienos puses, nes pasakojimas man daugiau emociskas, o norisi detaliu.