Įkraunama...
Įkraunama...

Realu LT tėvui prisiteisti sūnų ( du vaikai)?

Tai nera labai realu, nebent motina butu kazkokiu budu degraduojanti asmenybe. Teismas privalo priteisti tevui pasimatymus, bet jei motina neleidzia, juos reikes issikovoti per kraujus.
Cia galima palinketi tik vidines stiprybes ir santuraus atkaklumo (nes jei pulsi "psichavoti", nieko gero nelauk)
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 11 04, 08:14)
jums dar augti ir augti... alimentų mokėjimas nėra lygu leidimui matytis su vaikais. ir tai nėra nuperkama teisė. o apie atėmimą - vaikas jėga atimtas iš tėvo, prieš savo norą. bet aišku 'mamai' dvigubi standartai?

Aciu smile.gif Jei vyras nemoketu man alimentu, tai vaika matytu taip kaip savo ausis cool.gif
Mazamecius vaikus net istatymiskai paliekami auginti motinai, ir labai teisingai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2011 11 04, 08:56)
Tai nera labai realu, nebent motina butu kazkokiu budu degraduojanti asmenybe. Teismas privalo priteisti tevui pasimatymus, bet jei motina neleidzia, juos reikes issikovoti per kraujus.
Cia galima palinketi tik vidines stiprybes ir santuraus atkaklumo (nes jei pulsi "psichavoti", nieko gero nelauk)

Teismas ir priteisia pasimatymus su tevu, jei motina priesinasi tam, bet tevas turi tada prisideti prie vaiko islaikymo, jei tevas tai daryti vengia, praranda teise matytis su vaiku mirksiukas.gif
Taip buvo mano draugei mirksiukas.gif
Atsakyti
na tikrai augti ir augti jei pati tikit tuo ką parašėt biggrin.gif neklaidintumėt bent kitų savo teorijomis, kažin ar autorius to nori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 11 04, 15:43)
na tikrai augti ir augti jei pati tikit tuo ką parašėt biggrin.gif neklaidintumėt bent kitų savo teorijomis, kažin ar autorius to nori rolleyes.gif

Netikiu tuo, ka parasiau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 11 03, 15:56)
Nepykit, bet pirmenybe auginti vaikus skiriu motinai. Tik labai biaurus vyras gali noret is motinos ATIMTI vaika.

nu man tik svarbus argumentai gal net situacijos is realybes , nes balsavimu ar statistikos cia nedarom
Is tikro tai as patyriau vaiku atemima ir staigu, kai zmona su vaikais isvyko gyventi pas savo motina. Nuo tada is kart prasidejo trukdymai bendrauti su sunum ir jam atvykti pas mane. Neleido net nuvaziuoti prie juros keliom dienos (pasitaike proga). Tiesa, isvaziavom , bet per gincus ir vaiko asaras, nes jis labai norejo... To neturetu buti ! Mama nera vaiku savininke.
Kadangi as dirbdavau ir namie, tai musu bendravimas buvo nuolatinis.
Papildyta:
QUOTE(ŽanetaKava @ 2011 11 03, 14:31)
Siaip kai zmones skiriasi raso tik is savo puses ,idomu butu ir is kitos puses .Siaip gaila man taves ,bet moterys nuo geru vyru nebega ,kazkas cia ne taip arba kazko nedasakot

Na,musu nekilnojamas turtas yra naujas namas ir sena sodyba (apie 400k) . Paskolu nera. Be to atsirado nesutarimai del poziurio kas teisingiau ir kaip geriau elgtis .
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 11 03, 22:31)
Ar tikrai abejingumas, o gal jusu pyktis zmonai sutirstina visa skirybu procesa mirksiukas.gif

zinoma , as nesu patenkintas, kad zmona nenori ivertinti mano ikivedybinio inaso , taip, as supykau, kai zmona, pasiimant sunu pagal teismo sprendima, nuskriaude ji musdama (nemanau kad cia baudimas), nes jis dar norejo pabuti pas mane. Del sio ivykio as pats nustebau, nes dar nebuvau mates sunaus tokio kategorisko g.gif .
Dviems men praejus, kai sunaus ir mamos santykiai lyg pradejo normalizuotis, zmona visai pakriko... skundo nagrinejimo isvakarese bande paimti sunu su anstole, kai as trumpam buvau palikes ji namie, nes tingejo varyt su manim i parduotuve. Dabar jis vel kategoriskas... Gal jus zinot... kam motinai reikia anstoles pagalbos, juk as nebuvau su sunum ir sutrukdyt negalejau. Nesugebejo paimti . Gal ji isvis nenori su juo sutart ir paimt.. gal cia tiesiog teisiniai zingsniai sukompromituoti mane? Nu neva as negerbiu istatymo, nevykdau nutarimu ir pns unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Edemux @ 2011 11 05, 13:59)
nu man tik svarbus argumentai gal net situacijos is realybes , nes balsavimu ar statistikos cia nedarom
Is tikro  tai as patyriau vaiku atemima ir staigu, kai zmona su vaikais isvyko gyventi pas savo motina. Nuo tada is kart prasidejo trukdymai bendrauti su sunum ir jam atvykti pas mane. Neleido net nuvaziuoti prie juros keliom dienos (pasitaike proga). Tiesa, isvaziavom , bet per gincus ir vaiko asaras, nes jis labai norejo... To neturetu buti ! Mama nera vaiku savininke.
Kadangi as dirbdavau ir namie, tai musu bendravimas buvo nuolatinis.
Papildyta:

Na,musu nekilnojamas turtas yra naujas namas ir sena sodyba (apie 400k) . Paskolu nera. Be to atsirado nesutarimai del poziurio kas teisingiau ir kaip geriau elgtis .

g.gif Na is to kaip paraset, pasikeite mano nuomone g.gif Atsiprasau, jei per grieztai as cia jums parasiau, bet nepykit, neteko gyvenime dar girdet, kad nuo gero vyro zmona pabegtu g.gif Bet, jei ji taip ziauriai priestarauja pries jusu bendravima su vaiku, tai cia parodo, kad zmona pati ner tokia jau ir gerute g.gif
O dar, jei jus stengetes, dirbot namie, ir nekilnojama turta uzgyvenot, tikrai nesuprantu, kas zmonai nepatiko g.gif Keista situacija.Visko buna gyvenime, bet tikrai nesuprantu, ko jai truko blink.gif
Vaikucio labai gaila, belieka tik jums palinketi stiprybes, nepykit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 05 lapkričio 2011 - 19:05
QUOTE(Giuste @ 2011 11 05, 20:02)
g.gif Na is to kaip paraset, pasikeite mano nuomone g.gif Atsiprasau, jei per grieztai as cia jums parasiau, bet nepykit, neteko gyvenime dar girdet, kad nuo gero vyro zmona pabegtu g.gif Bet, jei ji taip ziauriai priestarauja pries jusu bendravima su vaiku, tai cia parodo, kad zmona pati ner tokia jau ir gerute g.gif
O dar, jei jus stengetes, dirbot namie, ir nekilnojama turta uzgyvenot, tikrai nesuprantu, kas zmonai nepatiko g.gif Keista situacija.Visko buna gyvenime, bet tikrai nesuprantu, ko jai truko blink.gif
Vaikucio labai gaila, belieka tik jums palinketi stiprybes, nepykit smile.gif

Joooo, mane tokie argumentai glumina. Tuomet.

O teko girdeti kad nuo geros zmonos vyrai pabegtu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 11 05, 19:10)
Joooo, mane tokie argumentai glumina. Tuomet.

O teko girdeti kad nuo geros zmonos vyrai pabegtu?

Mane pacia daug kas dar glumina, baisu, kai gyvenime tokie dalykai darosi g.gif
O kad geras zmonas vyrai palieka, tai cia toks daznas atvejis. Bet moterys dazniausiai elgiasi kitaip, gero vyro nepaleidzia, nors ir ka prisidirbtu. Bet, buna ir kad gerus vyrus palieka, zinoma buna, visko buna unsure.gif
Atsakyti
Edemux , iš to, kas parašyta man piešiasi vaizdas, kad čia LT vaikai vis vien liks gyventi su mama. Sakyčiau, visas jėgas reiktų mesti į tai, kad mama nenuteikinėtų vaikų prieš Tave ir netrukdytų juos lankyti. Nežinau, kiek įmanoma diplomatija tokiose situacijose, bet pyktis čia ne draugas. Sūnus dar per mažas nuspręsti, su kuo jam geriau gyventi.
Atsakyti
Pas mus taip jau priimta kad geriausia vaikui buti su mama..nesvarbu kokia ji..as kazkaip linkusi manyti,kad ir jus nesat labai sventas ir piesiat viena medalio puse..labai pagirtina,kad norite rupintis vaiku thumbup.gif ir idomu ar pats savo elgiasiu nenuteikinejat jo pries motina?tokio amziaus vaikui ypac svarbus tevo vaidmuo,taigi linkeciau jums vyriskumo ir nesileisti i zmonos zaidimus(kazkas visgi manau ja skaudino jusu santykiuose,kad nusprende iseiti).tokiose situacijose manau vyrai visgi masto blaiviau..nezinau..jei is manes noretu atimti vaikus,bijau kad galeciau pasirasyti netgi nesaziningiems zaidimams g.gif Taikos ir supratingumo jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 11 04, 12:33)
Aciu smile.gif Jei vyras nemoketu man alimentu, tai vaika matytu taip kaip savo ausis cool.gif
Mazamecius vaikus net istatymiskai paliekami auginti motinai, ir labai teisingai mirksiukas.gif

va cia yra tai, ka as vadinu didziausiu moteru egoizmu. ne mamu. moteru. nes nieko nera baisiau, kaip santazuot teva pasimatymais su vaiku. nemokes tas tevas alimentu, paaugs vaikas, jus suprantat, kaip jus busit ji traumavus psichiskai, neleisdama susitik? ar bent pabandot isivaizduot, ka pasakysit vaikui, kai jis jus apkaltins, kad neleidot tevo matyt? nesuvokiat. tikiuosi ir neteks suvokt. taip pat paciai begt ir to tevo ieskot, kai vaikas sugalvos ji pamatyt..

QUOTE(Giuste @ 2011 11 05, 19:16)
Mane pacia daug kas dar glumina, baisu, kai gyvenime tokie dalykai darosi g.gif
O kad geras zmonas vyrai palieka, tai cia toks daznas atvejis. Bet moterys dazniausiai elgiasi kitaip, gero vyro nepaleidzia, nors ir ka prisidirbtu. Bet, buna ir kad gerus vyrus palieka, zinoma buna, visko buna unsure.gif

visiskas absurdas. as pvz pabegau nuo dvieju labai labai geru vyru. tikrai. tiesiog va emiau ir pabegau. jus nesuprasit kodel, taigi neaiskinsiu. esme ta, kad nereikia susispaust i tokius remus, kaip kad jus susispaudet.

o jei i tema. leisiu biski sau lyriskai garsiai pamastyt. man kartais keistai atrodo, kai zmogui esant is tiesu nekaltam, jam prisegamos visokios kaltes. na kad ir tarkim tas teisiu atemimas kazkam paliudijus. kaip zmonos giminaiciai gali but svarus liudytojai teisme? aisku, gal gali, tiesiog as nelabai isivaizduoju, kaip visa tai vyksta. o gal viskas taip ir buvo kaip teismas nusprende - jus padaret jiems zala ir pabegot is ivykio vietos? tada nereiktu skustis. taip pat tas zmonos toks sulaukejimas. ar jinai tokia visada buvo, ar tiesiog tada, kai sumuse vaika, tas ivyko pirma karta? arba sakot, kad isejot i parduotuve, o tuo tarpu zmona su anstole nesugebejo vaiko paimt. tai vaika jus viena palikot? ar su kitu suaugusiu zmogum, kuris to vaiko nedave? a, jei i ta pacia tema, tai patariu vaiko vieno nepalikinet. tai gali but traktuojama kaip vaiko neprieziura.
zodziu man jusu istorija zinoma neskamba neitikinamai. tikrai taip buna. buna moteru-gyvaciu, kaip as jas vadinu (kad ir pries tai cituota, jinai gal irgi taip galetu padaryt, jei jai kas nepatiktu). ir suprantu, kad jums dabar labai sunku, jei is tiesu jokios jusu kaltes nera ir nieko lemtingai blogo nepadaret. bet bukit protingas, i tuos santykiu aiskinimusis su zmona nekiskit vaiku. nereikia. tegul jie turi ramia vaikyste. kaip galima maziau aiskinkites prie ju. ir tuo labiau - nekovokit atvirai. geriau ramiau, bet tvirciau ir uz vaiku akiu. ir kaip as visada sakau - vaikai uzaugs, nenorekit, kad ju prisiminai apie jus ir apie motina, butu tokie, kokie nenoretumet, kad butu.
ir dar. o tikrai - kaip ten dukra? apie ja nieko nerasot. ja, kaip suprantu, motinai paliekat? ir man keistas toks vaiku apibudinimas - sunus ir mergaite..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 06 lapkričio 2011 - 22:34