Pasirodau su savo "bačkute",natūroj taip labai nešvietė iš po putų sviestinis kremas,kaip čia,taisysiuos

Tortas Rafaelo,pirmą kartą dariau pastilažą,dažiau su coca coline yupi.Pastilažas labai patiko,kad jį galima labai plonai iškočioti nei saldainių masę.Baltos raidės iš saldainių masės.Pirmą kartą dariau sviestinį šarlotės kremą ,labai patiko pats kremas,skanus.Dalį maišiau su trupiniais,torto suformavimui.Tortas pats gavosi man biški per šlapias,žinau savo klaidą darant sviestinį kremą ir kitą kartą biskvito lakštus purkšiu o ne su šaukštu laistysiu. Bet visiems labai patiko tortas.Dabar azartas vėl daryti kokį nors
Liko daug pastilažo,ką su juo daryti,kiek galima laikyti šaldytuve?