Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 74 tema .

Oho kokia žuvis blink.gif thumbup.gif gal tik galva truputį didesnė pagal kūną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 11 06, 00:17)

Turiu viena zuvele

čiur, aš pirma ją pagavau wub.gif super lydekiokas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ryto_rasa @ 2011 11 05, 17:48)
zinai, mn jau vien ta forma isgauti bus "isspaudimas" as visai visai zalia.  ax.gif

hihihi.gif na tada uzteks ir vieneto ir bus blatnas jau thumbup.gif

QUOTE(astatortas @ 2011 11 05, 17:49)
Sveikutes smile.gif gal pasikartosiu, bet gavau tu tortuku foto, sudeliotu ant stovelio, tai taip atrode blush2.gif

Labai grazu! wub.gif

QUOTE(Divia @ 2011 11 05, 18:24)
labutis.. 4u.gif

bmw torciuka nusicopinau,labai super ax.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 05, 18:41)
eda.dita pastave turbut toks aparaciukas ? ziuriu tiek daug groziu su jo galima padaryti wub.gif

o man ne viskas grazu,kai kas jau man per daug ''gamykliskai'' atrodo schmoll.gif

Ir neli 30 ir Olestos vienetukas ir LYDEKA labai grazus tortukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 11 05, 20:47)
dzokada, koks gražus ir mielas  liūtukas bigsmile.gif šauniai padarytas thumbup.gif
@adrij@, Tomas ir Džeris labai dailiai nulipdyti thumbup.gif tavo tortai mane visad žavi wub.gif
akilezna, batelis šaunus, o va siuvinėjimo spalvytę aš keisčiau, greičiau gal foną daryčiau raudoną, o siuvinėčiau baltai ax.gif arba siuvinėjimo reiktų smulkesnio. g.gif Nors realybėje gal kitaip žiūrisi.
Olesta, kiek tortų bigsmile.gif vienetukas labai gražus, ir šokanti mergaičiukė wub.gif o to šokoladinio dabar taip norėčiau gabaliuko ax.gif
astatortas, kuklus bigsmile.gif kad taip visų tokie kuklūs būtų biggrin.gif vestuviniai pyragėliai tikrai labai dailiai atrodo.

Atnešu pirmuosius savo skaičiukus, Medutis, pastilažas, pirmos gėlės ant vielučių... Et, reiks prašytis į kursus pas Asseni rožių lipdyti doh.gif
user posted image
user posted image

jetau..kam kursai, nereali puokste... wub.gif ir trejetuko forma man labai..
Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 05, 21:04)
Arba ACE  biggrin.gif ....LABAI EFEKTYVUS VALIKLIS thumbup.gif

lotuliukas.gif jau matau ne vienoj temoj sita stebukla siulot, reiskias tikrai veiksmingas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(anber @ 2011 11 05, 23:17)
Neli - labai grazus torciukas  4u.gif  thumbup.gif

Turiu viena zuvele

medaus tortukas, pastilazas
user posted image

tikra lydeka:) tik noretusi kitos spalvos padeklo:)
Atsakyti
amber ....nuostabi lydeka , ir padėklas visai dera prie jos ...lyg jūros augalija , nors ant kitos spalvos ji išryškėtų labiau thumbup.gif ...

ryto -rasa , už pastovų citavimą su foto , gali gauti barti nuo moderatorės , ir tavo žinutes panaikins .

O kurioje temoj aš dar siūlau ACE ? ...avataruose ? lotuliukas.gif ...tik čia siūlau , o kiekviena renkasi kas jai efektyviau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 06 lapkričio 2011 - 00:01
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 06, 00:57)
amber ....nuostabi lydeka , ir padėklas visai  dera prie jos ...lyg jūros augalija , nors ant kitos spalvos ji išryškėtų labiau  thumbup.gif ...

ryto -rasa , už pastovų citavimą su foto , gali gauti barti nuo moderatorės , ir tavo žinutes panaikins .

O kurioje temoj aš dar siūlau ACE ? ...avataruose ?  lotuliukas.gif ...tik čia siūlau , o kiekviena renkasi kas jai efektyviau .

uzmaciau kazkur, lyg tortuose, ar temoj apie maistinius dazus..?bet nesvarbu:) cia tik siaip pastebejimas buvo, beje draugiskas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ryto_rasa: 06 lapkričio 2011 - 00:24
Nera zodziu l thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
LYDEKA superine
NELI berods gal nesumaisiau niko puokste tai pritrenkianti kaip tokias geles reikia padaryti MAN NEATRASTA ZEME DAR na super tikrai jus cia dirbate is peties mergaites tikrai visu cia nerealus darbai bigsmile.gif beje is kokios masytes gelytes
Atsakyti
Aciu, aciu tikrai smile.gif 4u.gif

gal reikejo ant kokio "A Le" sidabrinio padeklo padeti. atseit farsiruota ar kazkas.. g.gif
Atsakyti
božečki, kokie tortai visų blink.gif wub.gif
Astatortas, pasikartosiu, tau gyvai paminklą reikia pastatyti 4u.gif ir krepšelis gražus...

ačiū už pastabas apie mano tortus 4u.gif mašinytę išsididinkite nuotrauką bet kokios mašinytės ir darykit, aš tai labai primityviai dariau blush2.gif

Neli, Anber, tortai nerealiai gražūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Neli swoon.gif a...b..a..l..d..iet...... wub.gif wub.gif wub.gif kur žiūrkė biggrin.gif tas tortas vertas šimto žiurkių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
absonata sveikinu 4u.gif pirmas ir toks zavus...pas mane ir dabar dar tokios rozes nesigauna...net pavydu biggrin.gif saunuole 4u.gif

simisimi84 sakai kuklus, ane? doh.gif nieko nei pridesi, nei atimsi...super 4u.gif

tinulia84 lapeliu truksta, bet...rozes man sirdi drasko...nemoku ju daryt...o dar taip graziai beze puosta wub.gif

Asseni Uzmusk, bet net nepasakyciau, kad cia cukrines geles thumbup.gif grazesnes uz gyvas wub.gif

VitMetil labai mielas suniukas...taip ir prasosi paglostomas wub.gif

sandrulyte1975 vos ne visas povandeninis pasaulis...ir po tokiu vargu...tikra saunuole 4u.gif

@adrij@ tas su bitutem net nuotaika pakele... 4u.gif ir kiti tortai nuostabus, bet juk jus tai ir pati zinote...

dzokada liutukas wub.gif eziukas wub.gif darau copy...greitu laiku eziuka turbut bandysiu...gal bent panasus gausis tikiuosi...beje, kiek mazdaug jam ganaso sunaudojot?

akilezna grazu...tik man atrodo, kad nuotraukoj ta raudona spalvyte visai ne tokia kaip tikrovej g.gif bet siaip man jis grazus labai...batelis tai thumbup.gif

Olesta kai pamatau jusu tortus, tai iskart seiletekis... thumbup.gif grazu, svelnu ir viskas tiesiog be priekaistu...

astatortas medalio vertas tavo darbas 4u.gif

Divia man tas BMW fanui tai tiesiog tobulas...net as nebudama fane, dziaugciaus toki gavus..

Neli is koto galima isgriut nuo okio grozio wub.gif

anber nors lydekeles galva ir didoka, bet vaizdas superinis...mano vyras suzavetas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Nu rašiau, rašiau nikus, žymėjausi visas, galvojau kai dėsiu girti, bet susipainiojau, nu grožiai neišpasakyti wub.gif Jau tos Jūsų visų gėlės, tai nesuvokiu net kaip tai įmanoma doh.gif Ir kaip visada tortu su pastilažu išlyginimas "nuostabybės" visoms žemai lenkiuosi aciuks.gif
O dabar pristatau savo pirmąjį rimtą tortą blush2.gif Suprantu, kad iki tobulybės toli toli, bet kai šventėje stovi tik vienas tortas ir šalia nėra Jūsų grožių (nėra su kuo lyginti smile.gif ) tai ir maniškis gražus buvo hihihi.gif
Svoris apie 9 kg ( "Snikeris","Varskinis gaivumėlis" ir "Juodas miškas":
user posted image
user posted image
Pastilažą dengiau plonai, ir tai matosi (celiulitas lipa per kraštus smile.gif ). Gėlės gyvos, nes tokių kaip Jūs daryti nemoku ax.gif
Antrasis galvos skausmas kaktusas doh.gif Na su šl. beze man geriau sekasi ax.gif Labai norėjau, kad būtu panašu į kaktusa. Gal panašu ax.gif
Svoris 3,5 kg "Juodas miškas":
user posted image
user posted image
Ačiū visoms kurios man padėjo sunkią savaitę aciuks.gif biggrin.gif
Atsakyti