Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 74 tema .

Bijūna, taip, kaip Tu sakai ne tobulumo viršūnė, BET vis dėl to reikia pripažinti tortas išties šaunus, gyvai tikiu, kad nelygumų buvo mažiau, o puokštelės ir juostelių deriniai, jų išdėstymas tiesiog puikus, proporcijos mano akiai, kas iki šiol sunkiai sekasi vis dar man, o pas tave tobula, žodžiu 8 balus iš 10 už šitą tortą aš tau parašau 4u.gif o jei vertinti kaip pirmą ir kaip beveik naujokės tortą, tai galiu avansu ir 10 4u.gif šaunuolė 4u.gif
dabar apie kaktusą: į kaktusą iš tiesų panašu, tik tas skirtingos spalvos ir skirtingo diamtero žvaigždutės parinkimas šiek tiek krenta į akis, kodėl nedarei vienodo??? g.gif kremo pritrūko??? žiedeliai tai labai nuostabūs, liuks thumbup.gif
Atsakyti
Bijuna, dailus su gėlėmis, celiulitas celiulitu, turbūt nė viena iš mūsų nebuvo apdengusi torto be jo lotuliukas.gif čia išmokstama su laiku mirksiukas.gif tortas tikrai nuostabiai atrodo. O kaktusas wub.gif džibukai taip ir stovi stati thumbup.gif Pritariu Olestai, krenta į akis skirtingas džibavimas, bet visa kita bigsmile.gif ir gėlės thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės flirt.gif
Kaip supratau Jūs nesupratote kodel dzibukai skiriasi savo spalva ir dydžiu hihihi.gif Tai žinokite jam (tam kaktusų mylėtojui) iš vakaro buvo padovanotas toks kaktusas
user posted image
Ir aš pamaniau, kad turėtu skirtis ta viršūnėlė, gal persistengiau blush2.gif Bet vėl gi, gyvai geriau atrodė smile.gif Na jis toks "animuotas" kaktusas" hihihi.gif Man spalvų neišgavimas ir neatitikimas labiau nerimą kėlė doh.gif
Atsakyti
Lydeka thumbup.gif

Labai super kaktusas. thumbup.gif
O su gyvomis gelemis man atrodo grazus, labai graziai gelytes isdestytos. wub.gif
Saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 11 06, 10:37)
dzokada liutukas wub.gif  eziukas  wub.gif  darau copy...greitu laiku eziuka turbut bandysiu...gal bent panasus gausis tikiuosi...beje, kiek mazdaug jam ganaso sunaudojot?

aciukas blush2.gif
Ganaso gal apie 500ml grietineles ir sokolado apie 400 - 450 gr kazkas panasaus,nes teko darytis per du kartus tai labai tiksliai nezinau,bet truputelis dar ir liko 4u.gif

QUOTE(Bijuna @ 2011 11 06, 11:12)
O dabar pristatau savo pirmąjį rimtą tortą  blush2.gif

Tikrai labai wub.gif manau kad realybeje nesimate tie celiulitai taip,nes nuotraukoje dazniausiai jie labai ryskiai bjauriai matosi.
Ar tvirtinai pagaliukais torta?
Kaktusas man labai thumbup.gif ir ta virsunele man visai nemaise,supratau kad ten kitaip turejo buti ax.gif

Man ta lydeka dar snd akyse stovi doh.gif
Atsakyti
Bijuna, tas triaukstis tai kaip triaukstis.... bet kaktusas bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif dzibukai kokie nuostabus, nepriekaistingai lygus bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif mane pakerejo wub.gif
Atsakyti
laba, na kaip visad kokiu groziu cia pridejot wub.gif wub.gif wub.gif visu net nevardinsiu, pacios zinot biggrin.gif thumbup.gif

cia mano nedraugatorciai su mase, ner kada man su ja daugiau padirbet o ir progos tik dabar bus kai tortu reiks-daugiau padirbesiu, nes dabar tai klaidu oioi, bet patiekiu jusu teismui blush2.gif Eiliniai Rafaelo biggrin.gif

2,8kg - pastilazas
user posted image

sitas turejo buti kitoks bet dukra apsigo tai papuosiau is likuciu kuriuos turejau blush2.gif
1,5kg - pastilazas, sokoladinis glajus
user posted image
Atsakyti
Ačiū mergaites, jaučiuosi geriau kai Jūs išsakote savo nuomones flirt.gif Ir visai nesvarbu kokia ta nuomonė mirksiukas.gif Žinote, gi žmonėms, kurie tuos tortus tik valgo, tai jiems viskas gražu o Jūs jau kritikės doh.gif Tuo labiau mano mokytojos smile.gif

QUOTE(dzokada @ 2011 11 06, 13:17)

Ar tvirtinai pagaliukais torta?

Taip, pirmame ir antrame aukštuose po keturis šiaudelius.
Kad vežant nenučiuožtų pirmą persmeigiau su antru ir trečią su antru (per du kartus todėl, kad neturėjau vieno ilgo hihihi.gif) o tam labai tiko kinietiškos lazdelės hihihi.gif)

Gražūs marškiniai, žinau, kad ir man juos reikes daryti, tik bijau, kad gausis suglamžyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 11 05, 18:49)

Atrode puikiai, ta melyna spalva tokia sodri bigsmile.gif Atsimenu kaip rodet tik padarytus, tai va galutiniam variante, ant padeklo jie va kaip thumbup.gif atrodo
QUOTE(anber @ 2011 11 05, 22:17)

Kokia zuvis blink.gif blink.gif blink.gif Labai tikroviska ir baltai pavydziu sugebejimo spalvinti ant virsaus blush2.gif
QUOTE(Bijuna @ 2011 11 06, 12:12)

Aišku celiulitas matosi, bet aš manau kad čia vienintelis trūkumas, ta ryški rūžava nerealiai žiūrisi bigsmile.gif Ir puokštelės kuo puikiausia išdeliotos, žodžiu visas tortas labai labai gerai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 11 06, 15:01)
Gražūs marškiniai, žinau, kad ir man juos reikes daryti, tik bijau, kad gausis suglamžyti  doh.gif

Gausis tikrai. Mano cia ir tik antras tortukas su pastilazu dengtas, nedraugauju as su juo visai bet gavos kas gavos, apykakle pasiglamziusi blush2.gif bet vyras patenkintas liko, sake kad taip tikroviskiau biggrin.gif sveciams patiko-o tai ir svarbiausiai smile.gif
Atsakyti
Bijuna saunuole,pasidarbavai is peties 4u.gif
ramune.v medalis tau, nes mano dukryte ir apsirgo, ai isivaizduoju, kad tikrai ne tortai tuo metu rupejo...tikrai zaviuosi 4u.gif ir sveikite kuo greiciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabijux: 06 lapkričio 2011 - 15:30
QUOTE(anber @ 2011 11 06, 07:12)
Aciu, aciu tikrai smile.gif  4u.gif

gal reikejo ant kokio "A Le" sidabrinio padeklo padeti. atseit farsiruota ar kazkas..  g.gif

Na kokia citrina jei butum papjausciusi salia tiktai kas butu pasiemes ir duonos prikasti prie zuvies.Nebutu pasake kad tortas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti