dabar apie kaktusą: į kaktusą iš tiesų panašu, tik tas skirtingos spalvos ir skirtingo diamtero žvaigždutės parinkimas šiek tiek krenta į akis, kodėl nedarei vienodo???
Bijūna, taip, kaip Tu sakai ne tobulumo viršūnė, BET vis dėl to reikia pripažinti tortas išties šaunus, gyvai tikiu, kad nelygumų buvo mažiau, o puokštelės ir juostelių deriniai, jų išdėstymas tiesiog puikus, proporcijos mano akiai, kas iki šiol sunkiai sekasi vis dar man, o pas tave tobula, žodžiu 8 balus iš 10 už šitą tortą aš tau parašau
o jei vertinti kaip pirmą ir kaip beveik naujokės tortą, tai galiu avansu ir 10
šaunuolė
dabar apie kaktusą: į kaktusą iš tiesų panašu, tik tas skirtingos spalvos ir skirtingo diamtero žvaigždutės parinkimas šiek tiek krenta į akis, kodėl nedarei vienodo???
kremo pritrūko??? žiedeliai tai labai nuostabūs, liuks
Bijuna, dailus su gėlėmis, celiulitas celiulitu, turbūt nė viena iš mūsų nebuvo apdengusi torto be jo
čia išmokstama su laiku
tortas tikrai nuostabiai atrodo. O kaktusas
džibukai taip ir stovi stati
Pritariu Olestai, krenta į akis skirtingas džibavimas, bet visa kita
ir gėlės
Ačiū mergaitės
Kaip supratau Jūs nesupratote kodel dzibukai skiriasi savo spalva ir dydžiu
Tai žinokite jam (tam kaktusų mylėtojui) iš vakaro buvo padovanotas toks kaktusas

Ir aš pamaniau, kad turėtu skirtis ta viršūnėlė, gal persistengiau
Bet vėl gi, gyvai geriau atrodė
Na jis toks "animuotas" kaktusas"
Man spalvų neišgavimas ir neatitikimas labiau nerimą kėlė
Kaip supratau Jūs nesupratote kodel dzibukai skiriasi savo spalva ir dydžiu

Ir aš pamaniau, kad turėtu skirtis ta viršūnėlė, gal persistengiau
Lydeka
Labai super kaktusas.
O su gyvomis gelemis man atrodo grazus, labai graziai gelytes isdestytos.
Saunuole
Labai super kaktusas.
O su gyvomis gelemis man atrodo grazus, labai graziai gelytes isdestytos.
Saunuole
QUOTE(gabijux @ 2011 11 06, 10:37)
dzokada liutukas
eziukas
darau copy...greitu laiku eziuka turbut bandysiu...gal bent panasus gausis tikiuosi...beje, kiek mazdaug jam ganaso sunaudojot?
aciukas
Ganaso gal apie 500ml grietineles ir sokolado apie 400 - 450 gr kazkas panasaus,nes teko darytis per du kartus tai labai tiksliai nezinau,bet truputelis dar ir liko
QUOTE(Bijuna @ 2011 11 06, 11:12)
O dabar pristatau savo pirmąjį rimtą tortą
Tikrai labai
Ar tvirtinai pagaliukais torta?
Kaktusas man labai
Man ta lydeka dar snd akyse stovi
Bijuna, tas triaukstis tai kaip triaukstis.... bet kaktusas
dzibukai kokie nuostabus, nepriekaistingai lygus
mane pakerejo
laba, na kaip visad kokiu groziu cia pridejot
visu net nevardinsiu, pacios zinot
cia mano nedraugatorciai su mase, ner kada man su ja daugiau padirbet o ir progos tik dabar bus kai tortu reiks-daugiau padirbesiu, nes dabar tai klaidu oioi, bet patiekiu jusu teismui
Eiliniai Rafaelo
2,8kg - pastilazas

sitas turejo buti kitoks bet dukra apsigo tai papuosiau is likuciu kuriuos turejau
1,5kg - pastilazas, sokoladinis glajus
cia mano nedraugatorciai su mase, ner kada man su ja daugiau padirbet o ir progos tik dabar bus kai tortu reiks-daugiau padirbesiu, nes dabar tai klaidu oioi, bet patiekiu jusu teismui
2,8kg - pastilazas

sitas turejo buti kitoks bet dukra apsigo tai papuosiau is likuciu kuriuos turejau
1,5kg - pastilazas, sokoladinis glajus
Ačiū mergaites, jaučiuosi geriau kai Jūs išsakote savo nuomones
Ir visai nesvarbu kokia ta nuomonė
Žinote, gi žmonėms, kurie tuos tortus tik valgo, tai jiems viskas gražu o Jūs jau kritikės
Tuo labiau mano mokytojos
Taip, pirmame ir antrame aukštuose po keturis šiaudelius.
Kad vežant nenučiuožtų pirmą persmeigiau su antru ir trečią su antru (per du kartus todėl, kad neturėjau vieno ilgo
) o tam labai tiko kinietiškos lazdelės
)
Gražūs marškiniai, žinau, kad ir man juos reikes daryti, tik bijau, kad gausis suglamžyti
QUOTE(dzokada @ 2011 11 06, 13:17)
Taip, pirmame ir antrame aukštuose po keturis šiaudelius.
Kad vežant nenučiuožtų pirmą persmeigiau su antru ir trečią su antru (per du kartus todėl, kad neturėjau vieno ilgo
Gražūs marškiniai, žinau, kad ir man juos reikes daryti, tik bijau, kad gausis suglamžyti
QUOTE(astatortas @ 2011 11 05, 18:49)
Atrode puikiai, ta melyna spalva tokia sodri
QUOTE(anber @ 2011 11 05, 22:17)
Kokia zuvis
QUOTE(Bijuna @ 2011 11 06, 12:12)
Aišku celiulitas matosi, bet aš manau kad čia vienintelis trūkumas, ta ryški rūžava nerealiai žiūrisi
QUOTE(Bijuna @ 2011 11 06, 15:01)
Gausis tikrai. Mano cia ir tik antras tortukas su pastilazu dengtas, nedraugauju as su juo visai bet gavos kas gavos, apykakle pasiglamziusi
Bijuna saunuole,pasidarbavai is peties
ramune.v medalis tau, nes mano dukryte ir apsirgo, ai isivaizduoju, kad tikrai ne tortai tuo metu rupejo...tikrai zaviuosi
ir sveikite kuo greiciau
ramune.v medalis tau, nes mano dukryte ir apsirgo, ai isivaizduoju, kad tikrai ne tortai tuo metu rupejo...tikrai zaviuosi
QUOTE(anber @ 2011 11 06, 07:12)
Aciu, aciu tikrai
gal reikejo ant kokio "A Le" sidabrinio padeklo padeti. atseit farsiruota ar kazkas..
gal reikejo ant kokio "A Le" sidabrinio padeklo padeti. atseit farsiruota ar kazkas..
Na kokia citrina jei butum papjausciusi salia tiktai kas butu pasiemes ir duonos prikasti prie zuvies.Nebutu pasake kad tortas