pradžioje gėriau folio rūgštį ir dėžutę multivitaminų su geležim, nes geležis buvo ant ribos, db geriu mamita, pradėjau antrą pakuotę ir žadu vėliau jau nebegerti, nes bus platus pasirinkimas daržovių, vaisių, dar nuo 16 sav po 1 tab osteocare, kaip sako ginė pagrindą turi gauti su maistu, čia tik papildimui, kad nebūtų permažai, nes vaikui labai svarbus kalcis kauliukų vystymuisi, o aš pieno produktų beveik nevalgau tai manau reikia nors po 1 tab pagerti...dar kartais magnio desporal kai pilvelį skauda. būčiau už negėrimą jokių, bet turbūt ryšiuos tik vasarą...
Iki 14 sav geriau folio rugsti, o dabar geriu Elevit, cia didesnis kiekis gelezies yra, o man jos truksta kaip parode tyrimai.
As ir geriu pregnancare, daktare sake, jog jie labai geri papildomai kalci geriu geriau ir zuvu taukus . bet sake nebegert, nes bus per daug visko;)

pradzioje geriau foli, o dabar Ladee pregna
Pregnacare su omega3

Kol kas geriu tik folo rugsti

QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 05 14, 00:09)
Ir aš šiuos gėriau, bet vasarą gyd.patarė negerti, padaryti pertrauką, nes jau galima įv.vit. iš daržovių, uogų gauti. Tai kolei kas pristabdžiau

neštumo metu gėriau pregnacare su omega3 vitaminus ir buvau labai patenkinta.
su pirmu ir antru nestumu pradzioje foline rugsti, po to reguliariai prenatali, o va su treciu pasiskaiciau visokiu nuomoniu reikia ar ne, tai foline rugsti geriau, vitaminu elevit isgeriau tik viena dezute ir jauciuosi ne ka blogiau nei anuos du kartus, kraujas irgi geras, bet vaisiu, darzoviu valgau labai daug.
Man gydytoja griežtai pasakė, kad jei kas darys tyrimus ir žiūrės ar ko netruksta, o jei netrūksta tai kam organizmą erzinti chemija, kam gerti poli vitaminus? svarbu nebadauti ir maitintis. Aišku folinė rūgštis, magnis ar žuvų taukai nepakenks, bet nereikia pačiai sugalvoti ir imti vartoti reklamuojamus preparatus, nuo to geriau nebus. Draugės, kurios gėrė multivitaminus nėščiosioms susidūrė su mažylių alergija, gal tai sutapimas o gal ir ne. Aš nevartojau, mažyliui alergijos nėra.
Manau prasmingiau būtų kažką dėl mažylio už tuos pinigus nupirkti (aišku ne apie buteliukų ar čiulptukų komplektą rašau
)
Manau prasmingiau būtų kažką dėl mažylio už tuos pinigus nupirkti (aišku ne apie buteliukų ar čiulptukų komplektą rašau

Gal kam nors geriant vit. elevit buvo uzkieteje viduriai? As turiu ta problema... Gal ka patartumete?