Grįžta vyras iš darbo su gėlių puokšte. Žmona sako: - Tai ką, kojas reiks žergt? Vyras: - O ką mes vazos neturim? --------------------------------------------
Traukinyje vienoje kupe glamonėjasi jauna pora ir šalia gruzinas miega. Vaikinas sako merginai: - Myli? - Myliu. - Duosi? - Neduosiu, gruzinas mato. - Nemato. Nurovė kelis plaukus gruzinui ir sako: - Na matai, miega. Po kiek laiko vėl: - Duosi? - Neduosiu, gruzinas mato. - Nemato. Dar vieną kuokštą nurovė. Dar taip kelis kartus, o po to jau ir gruzinas prabilo: - Myli, nemyli, duosi, neduosi - aš jums ne ramunė! -----------------------------------------------
Važiuoja žmogus keliu ir netikėtai pakliūna į didžiulį kamštį. Išlipa pasižvalgyt ir paklausia praeivių, kas čia darosi. Tie atsako: - Teroristai pagrobė Kubilių. Reikalauja duoti milijoną eurų išpirkos. Kitaip apipils benzinu ir sudegins. Tai dabar renkam. - Kiek surinkot? - 500 litrų benzino, 5 žiebtuvėlius ir 18 degtukų dėžučių, jeigu žiebtuvėliai neveiktų
na istorija tia tikrai nereali - jau net iki ašarų
O katę ir aš turiu - tik tfu tfu tfu dar ne taip baisiai pas mus tik kad tą "Primyžau po foteliu. Ech, geras!" galėčiua pakeist "privėmiau koridoriuj - tikiuosi įlips"
na istorija tia tikrai nereali - jau net iki ašarų
O katę ir aš turiu - tik tfu tfu tfu dar ne taip baisiai pas mus tik kad tą
"Primyžau po foteliu. Ech, geras!" galėčiua pakeist "privėmiau koridoriuj - tikiuosi įlips"
Aš ir ..iki ašarų prikikenau iš katino dienoraščio..
Turim katę, bet ji pas mus net lašo panašumo į aprašytajį..ne veltui iš Kauno parsivežta, tai ir elgiasi kaip tarpukario kauno poniute..išdidi, delikati, mandagi, švari...
Į katinų temą http://www.youtube.c...h?v=w0ffwDYo00Q - tipiškas maniškis Marcius (tik vietoj beisbolkės užsilipa aukštai ir šoka - smūgis ne švelnesnis ).
Kokia ji turi būti? Man nereikia, kad jos išvaizda būtų kuo nors ypatinga. Tegul tik jos būna liekna figūra ir labai gražus veidas. Ji turi būti linksma, kai aš juokauju ir juokauti, kai pareinu namo (po gramo). Manęs visai nedomina gyvenamasis plotas. Svarbiausia, kad jos butas būtų pakankamai didelis ir erdvus. Manęs nedomina ir jos uždarbis, kad tik jis būtų ne mažesnis už manąjį. O ir išlaidos vestuvėms po lygiai... vieną dalį įneša ji, kitą - jos tėvai. Aš esu tikras - kai mes susituoksime, surasime bendrų interesų. Jeigu ji, pavyzdžiui, nenorės eiti su manimi žiūrėti futbolo, tai mes liksime namuose ir per televizorių žiūrėsime ledo ritulį. Aš rūpinsiuos jos sveikata, kad jai nepatektų į rankas nei spiritas, nei tabakas, nei miltiniai gaminiai, nei tai, kas saldu,- aš visa tai pasiaukojančiai naikinsiu pats vienas. Ji man rengsis, kaip tikra dievaitė... paprastai ir nebrangiai. Aš užsiversiu ant savo pečių dalį jos darbo, jeigu ji, suprantama, apsiims nudirbti visą manąjį. Man nesvarbu, kaip ji gamins maistą, kad tik būtų skanu. Ir nebūtinai tai turi būti tradiciška lietuviška virtuvė. Čia jai suteiksiu visišką laisvę.. šiandien, pavyzdžiui, gruzinų virtuvė, o rytoj - iš ryto vengrų, vakare - kiniečių. Aš nereikalauju, kad ji skalbtų ir lygintų, bet baltiniai kasdien turi būti absoliučiai švarūs. Aš neversiu jos tvarkyti buto, jeigu ji gera šeimininkė, padarys tai pati, jeigu bloga - tegu tvarko jos mama. Kai ji pavargs tvarkyti butą, aš leisiu jai truputį paplauti indus. Į parduotuves mes vaikščiosime kartu... pirmyn krepšius nešiu aš, atgal - ji. Aš išklausysiu ir atsižvelgsiu į jos nuomonę, jeigu ji sutaps su manaja. Žinoma, man bus brangi jos gyvybė, ir kad jos neapvogtų gatvėje, nė už ką neleisiu jos iš namų su pinigais. Nereikalausiu, kad ji man paklustų, tegu tik įvykdo visus mano norus. IEŠKAU SAU ŽMONOS. Esu pasiryžęs atiduoti jai pusę savo gyvenimo, jeigu ji man atiduos visą savąjį. Jeigu jai nepatiks mano reikalavimai, tegu sau ieškosi kito vyro.
Moteris (M): Vestum dar kartą? Vyras (V): Tikrai ne! M: Kodėl? Tau nepatinka būti vedusiam? V: Žinoma, kad patinka. M: Tai kodėl antrą kartą nevestum? V: Na gerai, vesčiau. M: (skausminga išraiška veide) Vestum??? V: (beviltiškai atsidūsta) M: Ar su ja miegotum mūsų lovoje? V: O kur dar? M: Ar paslėptum mano nuotraukas ir vietoj jų įdėtum jos? V: Na, tai turbūt būtų tinkamiausia... M: O leistum jai naudotis mano golfo lazdomis? V: Ne. Jai netiktų, ji kairiarankė. M: (tyla) V: Š*das...