Petriukas savo namų kieme užkasinėjo duobę, o smalsus kaimynas iškišo nosį virš tvoros:
- Petriuk, tu ką ten taip darai, nuliūdęs toks?
- Mano žuvytė numirė, todėl nusprendžiau ją palaidoti, - nepakeldamas akių tarė Petriukas...
- Bet juk žuvytei ši duobė yra per didelė!?...
- Duobutė yra tokia todėl, kad žuvytė yra Jūsų katino viduje!!! - trypčiodamas žemes tarė berniukas...
Vedė kartą tą pačią dieną trys draugai. Vienas medicinos seselę, kitas telefonininkę, trečias mokytoją. Pirmas sau galvoja: "Pasisekė man, visos seselės yra karštos ir greitos". Antrasis taip pat laimingas: "Visų telefonininkių seksualus balsas, tikrovėje jos irgi turi būti seksualios ir karštos". Ir abu šaipėsi iš trečiojo, sakydami, kad gal mokytoja ir graži, bet visos mokytojos yra šaltos, ir pirma naktis bus nieko gero. Po pirmos vestuvinės nekties susirenka visi pasipasakoti, kokia buvo ta naktis. Pirmi du nukabinę nosis, o trečiasis pavargęs, bet laimingas. Pirmasis atsidūsta:
- Dieve, niekad neveskit seselės, ji man visą naktį tik ir kartojo "Tu nehigieniškas, tu nehigieniškas". Iš proto vos neišėjau.
Antrasis irgi liūdnai priduria:
- Ir telefonininkės neveskit. Visą naktį ji man: "Jūsų trys minutės jau baigėsi".
O trečiasis laimingas:
- Veskit mokytoją, aš ir iki šiol ausyse girdžiu jos balsą: "Kartosime tai tol, kol pavyks teisingai..."
- Dieve, niekad neveskit seselės, ji man visą naktį tik ir kartojo "Tu nehigieniškas, tu nehigieniškas". Iš proto vos neišėjau.
Antrasis irgi liūdnai priduria:
- Ir telefonininkės neveskit. Visą naktį ji man: "Jūsų trys minutės jau baigėsi".
O trečiasis laimingas:
- Veskit mokytoją, aš ir iki šiol ausyse girdžiu jos balsą: "Kartosime tai tol, kol pavyks teisingai..."
- Jonai, tavo batai skirtingi! Vienas rudas, kitas juodas! Gal nueik namo ir persiauk.
- Buvau! ..ir ten tokie patys.
- Buvau! ..ir ten tokie patys.
Stovi pankas prie taksi stotelės. Klauso muzikos ir šoka sau laimingas. Privažiuoja taksistas ir žiūri į panką, o tas ir klausia:
- Laisvas?
- Na, taip - atsako taksistas.
Pankas:
- Tai išlipk, pašoksim
- Laisvas?
- Na, taip - atsako taksistas.
Pankas:
- Tai išlipk, pašoksim
Motina bara savo lengvabūdę dukrą.
- Mamyte, aš nekalta. Vakar tas vyriškis įslinko į mano kambarį savavališkai.
- Reikėjo duris užsirakinti!
- Užrakinau, bet jis jau buvo viduje!
Blondinė daktarui:
- Daktare, tiesiog nežinu kaip jums atsidėkoti.
Daktaras:
- Žinote...žinote...
- Mamyte, aš nekalta. Vakar tas vyriškis įslinko į mano kambarį savavališkai.
- Reikėjo duris užsirakinti!
- Užrakinau, bet jis jau buvo viduje!
Blondinė daktarui:
- Daktare, tiesiog nežinu kaip jums atsidėkoti.
Daktaras:
- Žinote...žinote...
- Oho! - tare ginekologas.
- Ohohooooooo..... - atsiliepe aidas...
- Ohohooooooo..... - atsiliepe aidas...
Grįžta namo vyras, žiūri žmona nuoga guli. Suprato, kad kažkas negerai, puolė po kambariuslakstyti, ieškoti. Nieko neradęs, išėjo į balkoną parūkyti. Žiūri kažkas kabo ant rankų.Aha
, ir pačiupęs spintelę, kad trenks per tas rankas.Vyksta teismas:
Kaltinamasis:
Pareinu namo, žiūriu žmona nuoga. Iš karto supratau, kad kažkas yra, suradaujos meilužį kabantį ant balkono turėklų ir supykęs trenkiau su spinta
Nukentėjęs:
-Palaisčiau gėles balkone, nutariau pasimankštinti. Pasikabinau rankomis užkaimyno balkono turėklo ir ėmiau daryti prisitraukimus. Staiga kažkas kaip trenks su spinta perrankas
Liudininkas:
Sėdžiu spintelėje, staiga kažkas kaip čiupo ją ir metė per balkoną, dar turėklą užkabino
Kaltinamasis:
Pareinu namo, žiūriu žmona nuoga. Iš karto supratau, kad kažkas yra, suradaujos meilužį kabantį ant balkono turėklų ir supykęs trenkiau su spinta
Nukentėjęs:
-Palaisčiau gėles balkone, nutariau pasimankštinti. Pasikabinau rankomis užkaimyno balkono turėklo ir ėmiau daryti prisitraukimus. Staiga kažkas kaip trenks su spinta perrankas
Liudininkas:
Sėdžiu spintelėje, staiga kažkas kaip čiupo ją ir metė per balkoną, dar turėklą užkabino
- Jūsų žvilgsnis toks šaltas...
- O ko jūs tikitės: kairė akis -2, o dešinė išvis -4.
- O ko jūs tikitės: kairė akis -2, o dešinė išvis -4.
Veiksmas baliuje:
Groja muzika, visi linksminasi, staiga, skambutis į duris: draugelis nuėjo pažiūrėti kas, o aš muziką patildžiau ir girdžiu:
- Atidarykit, policija!
Draugelis:
- O ko ten užsidarėt?
Groja muzika, visi linksminasi, staiga, skambutis į duris: draugelis nuėjo pažiūrėti kas, o aš muziką patildžiau ir girdžiu:
- Atidarykit, policija!
Draugelis:
- O ko ten užsidarėt?
QUOTE(Visgi @ 2012 06 02, 10:48)
Pasiunčia Dievas angelą į žemę, pažiūrėti kaip studentai ruošiasi egzaminams.
Pirmas angelo raportas: dvi savaitės iki egzaminų: Riomeris - mokosi, VGTU - geria, VU - geria.
Antras raportas: savaitė iki egzaminų: Riomeris mokosi, VGTU - mokosi, VU - geria.
Trečias: tris dienos iki egzaminų: Riomeris - kartojasi, VGTU - mokosi, VU - geria.
Paskutinė naktis prieš egzus: Riomeris - miega, VGTU - kartojasi, VU - Dievui meldžiasi.
Dievas atsidūsta ir sako: na, jiems ir padėsim.
Pirmas angelo raportas: dvi savaitės iki egzaminų: Riomeris - mokosi, VGTU - geria, VU - geria.
Antras raportas: savaitė iki egzaminų: Riomeris mokosi, VGTU - mokosi, VU - geria.
Trečias: tris dienos iki egzaminų: Riomeris - kartojasi, VGTU - mokosi, VU - geria.
Paskutinė naktis prieš egzus: Riomeris - miega, VGTU - kartojasi, VU - Dievui meldžiasi.
Dievas atsidūsta ir sako: na, jiems ir padėsim.

Kartais taip norisi pabūti daržove - ant tavęs pila mėšlą, o tu dėl to atrodai tik geriau.
Vaikšto žemaitis po zoologijos sodą ir glosto tigrus, liūtus, smauglius, leopardus. Tačiau priėjęs prie anakondos tiesiog stovi ir žiūri į ją. Čia priėjęs prižiūrėtojas klausia: Tai ko jos neliečiat? Išsigandot? Tai juk aiškiai parašyta ana konda