Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų masažas. Kiek kainuoja? Kur rasti?

Man irgi aktualu Vilniuje, gal kas žinot kokių žindymo specialisčių?
Labai ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

rekomenduokite prašau žindymo specialistą Vilniuje.
Iš anksto dėkinga.
Labai lauksiu.
Atsakyti
Susirgau mastitu. Noreciau paklausti gal gas galetumet parekomenduoti gera masaziste, kuri specializuojasi krutu masazais ir palikti jos numeri ar kitus kontaktus? Vilniuje
Atsakyti
tfu tfu neturejau tokiu bedu,jetau jauciu skauda krutis nerealiai... verysad.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(almute200 @ 2008 09 29, 16:00)
Susirgau mastitu. Noreciau paklausti gal gas galetumet parekomenduoti gera masaziste, kuri specializuojasi krutu masazais ir palikti jos numeri ar kitus kontaktus? Vilniuje

Gaila niekuo negaliu tau padeti,nes gyvenu uzsienyje.Tikiuosi atsiras mamyciu,kurios tau pades.Laikykis mergyt 4u.gif As neturejau tokios bedos,bet itariu ,kad skausmas baisulinis verysad.gif Sveikatytes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almute200 @ 2008 09 29, 16:00)
Susirgau mastitu. Noreciau paklausti gal gas galetumet parekomenduoti gera masaziste, kuri specializuojasi krutu masazais ir palikti jos numeri ar kitus kontaktus? Vilniuje

Kartais po tokių masažisčių darbo mamoms krūtys traumuotos lieka.
Žindykit kuo dažniau, nutraukinėkit likusį pieną. Dėkit šiltus kompresus prieš maitinimą ar nutraukinėjimą,o po to šaltus, kad nuimtumėt skausmą. Maitinant, nutraukinėjant, ar duše švelniai pati masažuokit guzelius.
Jei temperatūra laikosi ilgiau kaip parą, dažniausiai tenka gerti antibijotikus, bet žindyti toliau ne tik kad galima, bet ir reikia.
Ir daug daug ilsėtis!
Atsakyti
Gal galit mamytės, kurioms teko konsultuotis, pasidalint patirtimi?
Kokiu būdu vyksta tos konultacijos, su kokiomis problemomis kreipėtės, ar padėjo ir apskritai ką apie jas žinot.
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Zindymo konsultante tai zmogus, baiges spec kursus apie zindyma. Ja gali but bet kas kas nori, daznai tai buna mamos ar medikes, medikiu tiesa nedaug, nes tarp mediku dar gajus poziuris nemaitinti MP, be to as esu isitikinus, kad medikams misineliu platintojai atsijoja tam tikra dali uz misineliu reklamavima ir maitinimo MP neskatinima.
As pati konsultavausi per SM su Aiste&Julijonas, tikrai labai daug padejo.
Kitam skyrely klausei kodel jo skonsultuoja nemokamai - ogi todel kad tai smagu, malonu. As ir pati galvoju kaip ma cia tuos kursus pabaigus, kad galeciau kompetetingai padeti, nes kol kas tik tiek kiek pati susiduriau ir skaiciau tik tiek ir zinau smile.gif Beje, jei konsultante atvaziuoja i namus daznaiusiai ima mokesti smile.gif
Na, merginos, pataisykit jei ka primelavau wink.gif
Atsakyti
MarryJane tu nebijok, o imk ir paskambink. pamatysi, kaip geriau bus.
mamos ten visos tikrai apie žindymą apsišvietę ir turi patirties. konsultantėm jos ne šiaip sau vadinas.
Atsakyti
negana to, kad esu slabake ir dejuokle, tai dar priedo ir baile lotuliukas.gif
Kazkaip man nedrasu nepazistamam zmogui skambint ir list su savo problemom doh.gif bet rytoj isidrasinsiu ir paskambinsiu.

na bet vis tiek mamytes papasakokit apie savo patirti su konsultantem blush2.gif

Beje, AusraR, gal gali smulkiau papasakoti kokos problemos pas tave buvo ir kaip konsultavo?
Atsakyti
Taip ir neaptikau konkretesnės info apie žindymo konsultantes, masažuotojas unsure.gif
Gal kas galit numeriuku pasidalint? Kaune 4u.gif
Atsakyti
man buvo laktostaze-
4dienas vis blogejo, vaikas jau neistraukdavo, vyras padejo, masazavo,trauke burna piena diena nakti. tai pageredavo, tai pablogedavo. atostogavome, puikus oras ir t.t.vis galvojau, kad praeis, kad ismasazuosim, istrauksim, taciau.... toooks skausmas prasidejo ketvirta diena...

Nidos medikai nieko nedare, liepe kuo skubiau vykt Klaipedon. pervziavom visas Klaipedos ligonines, daug kur atsisake priimti, kazkokioj didziausioj( ne vietine esu, nezinau, kokioj)-siunte tiesiai pas chirurgus arba guzciojo peciais.

Galu gale, prisiminiau, joj yra krutu masazisciu kurios, tokiais atvejais, ismaszuoja krutis ( ACIU SM FORUMAMS!!!). Klausinejau apie tokias Klaipedos ligoninese. niekam neidomu, niekas nezino.
F.... tokius medikus!!!
taigi, beliko griztii Vilniu. lekem didziuliu greiciu, mano krutis akmenejo ir tino akyse.,.. atlekem i Raudonaji Kryziu. Jame dauguma budinciu seseliu moka ismasazuoti krutis, esant laktostazei. Aisku, atsilyginti reikia. SVARBU: RK seseles sako is pradziu, kad nemoka, negali, taciau meluoja is tiesu smile.gif pazistu asmeniskai RK gydytoja, kuri paaiskino, jog krutu masazas-labai sunkus fiziskai darbas, neapsiima seseles paprasciausiai.

Taigi, kreipkites i RK, jei bus beda.

P.S.Zindymo konsutantes nr., jei kam reikia, rasykit man i AZ., duosiu numeri.
Papildyta:
QUOTE(Ramasta @ 2007 07 14, 07:05)
oi, mamos, padėkite.
jau gal ketvirta diena kankinuosi su nežmoniškais skausmais, mažius nuvalgė ne patį spenelį, bet rudą laukelį. gydžiau ir garmastadu, ir medaus dejau ir nuoga kruti laikiau, bet niekaip nesugyja, nes bent 2 kartus duodavau mažiukui iš jos valgyti, nes su pientraukiu nutraukinėti - tas pats kas vaikas žindo, skausmelis blink.gif .
dabar sėdžiu su kopūsto lapu, temperatūra beveik 38, o skausmas nerealus, masažavau prieš miegą, bet guzas didelis niekaip neissisklaido. nebeišmanau ką daryti ir maitinti negaliu, nes klykiu iš skausmo matindama ta krūtimi.
gal kas galite patarti ką greito, efektyvaus?
o svarbiausia - gal kas žinote geros krūties masažistės tel nr, kuri galėtų pati atvykti į namus, arba nebūtinai, geriau kad būtų iš kauno, bet ir nebūtinai.

padėkite mamos


tokiu atveju laikas-brangiausias, reikia ismasazuoti kruti, prastumti susistovejusi piena. nes paskui gali prasideti puliai ir chirurginiai reikalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule.a: 26 lapkričio 2008 - 14:27