man buvo laktostaze-
4dienas vis blogejo, vaikas jau neistraukdavo, vyras padejo, masazavo,trauke burna piena diena nakti. tai pageredavo, tai pablogedavo. atostogavome, puikus oras ir t.t.vis galvojau, kad praeis, kad ismasazuosim, istrauksim, taciau.... toooks skausmas prasidejo ketvirta diena...
Nidos medikai nieko nedare, liepe kuo skubiau vykt Klaipedon. pervziavom visas Klaipedos ligonines, daug kur atsisake priimti, kazkokioj didziausioj( ne vietine esu, nezinau, kokioj)-siunte tiesiai pas chirurgus arba guzciojo peciais.
Galu gale, prisiminiau, joj yra krutu masazisciu kurios, tokiais atvejais, ismaszuoja krutis ( ACIU SM FORUMAMS!!!). Klausinejau apie tokias Klaipedos ligoninese. niekam neidomu, niekas nezino.
F.... tokius medikus!!!
taigi, beliko griztii Vilniu. lekem didziuliu greiciu, mano krutis akmenejo ir tino akyse.,.. atlekem i
Raudonaji Kryziu. Jame dauguma budinciu seseliu moka ismasazuoti krutis, esant laktostazei. Aisku, atsilyginti reikia. SVARBU: RK seseles sako is pradziu, kad nemoka, negali, taciau meluoja is tiesu

pazistu asmeniskai RK gydytoja, kuri paaiskino, jog krutu masazas-labai sunkus fiziskai darbas, neapsiima seseles paprasciausiai.
Taigi, kreipkites i RK, jei bus beda.
P.S.Zindymo konsutantes nr., jei kam reikia, rasykit man i AZ., duosiu numeri.
Papildyta:
QUOTE(Ramasta @ 2007 07 14, 07:05)
oi, mamos, padėkite.
jau gal ketvirta diena kankinuosi su nežmoniškais skausmais, mažius nuvalgė ne patį spenelį, bet rudą laukelį. gydžiau ir garmastadu, ir medaus dejau ir nuoga kruti laikiau, bet niekaip nesugyja, nes bent 2 kartus duodavau mažiukui iš jos valgyti, nes su pientraukiu nutraukinėti - tas pats kas vaikas žindo, skausmelis

.
dabar sėdžiu su kopūsto lapu, temperatūra beveik 38, o skausmas nerealus, masažavau prieš miegą, bet guzas didelis niekaip neissisklaido. nebeišmanau ką daryti ir maitinti negaliu, nes klykiu iš skausmo matindama ta krūtimi.
gal kas galite patarti ką greito, efektyvaus?
o svarbiausia - gal kas žinote geros krūties masažistės tel nr, kuri galėtų pati atvykti į namus, arba nebūtinai, geriau kad būtų iš kauno, bet ir nebūtinai.
padėkite mamos
tokiu atveju laikas-brangiausias, reikia ismasazuoti kruti, prastumti susistovejusi piena. nes paskui gali prasideti puliai ir chirurginiai reikalai.