Kai tokiu budu sumazini tortuka, tai veliau aptepimui sunaudoji labai mazai sviestinio kremo aptepimui
jo beveik nera po mase
cia pats pirmas mano puostas tortukas
Papildyta:
QUOTE(jumakavec @ 2011 12 09, 15:21)
erikiuxx, kokie skanūs tie gabalai dabar atrodo, mmm..kaip norėč...
tai tada tavo tortukas gaunasi išvis mažytis, jei tiek daug nusipjauna

Aš galvoju, kad reik man nusipirkt 24 cm skarda, nes kai kepu 26, man niekaip nesigauna 4 biskvitai, tik 3 tesugebu perpjaut

As nekepu atskirai po viena, kepu bendra biskvita ir pjaustau. Ir ta briauna jūsų visų tokia aukštesne gaunasi, o mano toks kaip subliuškes tortas...
Kepu visa biskvita iskart, arba atskirai, kaip nurodyta receptuke
bet daugiausiai darau is 1,5 normos 28cm formoje
iskerpu daugiausiai 19cm skermens, tortukas iseina apie 1,8-2kg., ir visai man nemaziukas atrodo

, cia jeigu dovanoju be progos
o jej einu i gitadieni tada iskerpu 21cm, tai sveria apie 2,5-2,9kg
darau vienu biskvitu daugiau, tai tada aukstesnis tortukas buna, man taip graziau.
svori rasiau jau papuosto torto