Labukas visoms, Auksiuke dariau jūsų įdėtą napoleoną
žiūrėsim kas ten ryt gausis
Napoleono receptų yra visokių, o kuris tas tikrasis? nemažai esu išmėginusi visokių tortų, o va Napoleoną pasiryžau daryt tik dbr, labai jau baisiai daug laiko sugaišau, kol visi lakštai iškepė
Sveikos, labai reikia madaus torto su bananais recepto, perziurejau visu temų receptų sąrašus nesurandu
gal jis kaip kitai užvadintas? Ačiū už pagalbą
QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 16, 17:03)
Labukas visoms, Auksiuke dariau jūsų įdėtą napoleoną
žiūrėsim kas ten ryt gausis
Napoleono receptų yra visokių, o kuris tas tikrasis? nemažai esu išmėginusi visokių tortų, o va Napoleoną pasiryžau daryt tik dbr, labai jau baisiai daug laiko sugaišau, kol visi lakštai iškepė 
butinai parasyk ar patiko
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 16, 19:21)
gerai
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 16, 11:10)
Norejau paklausti apie Juoda miska. Kepiau, viskas super, bet tas sokoladinis sluoksnis visgi pernelyg saldus, jau dejau ne 200g., o 180g. bet vistiek per saldu ir per kietas, pyliau pieno irgi truputi daugiau. Galvoju, ar kuri nebandet pakeisti to sluoksnio i grietinele sumaisyta su sokoladu (taip kaip darom Turtingam kavos tortui)? Ar kazi gautusi kas nors?
Taip pat patarkit, kuo geriausia puosti ta Juoda miska? Jis ir taip be galo saldus, bet beze man nesigauna ir nelabai tiktu turbut cia....
Taip pat patarkit, kuo geriausia puosti ta Juoda miska? Jis ir taip be galo saldus, bet beze man nesigauna ir nelabai tiktu turbut cia....
nesupratau
ryt valgysiu si torta
QUOTE(Aušraitė @ 2011 11 16, 18:20)
Sveikos, labai reikia madaus torto su bananais recepto, perziurejau visu temų receptų sąrašus nesurandu
gal jis kaip kitai užvadintas? Ačiū už pagalbą 
Ir siandien dariau Cipciuko meduti, tad i viena sluoksni dejau bananu ant grietineles. O argi dar yra kazkoks atskiras receptas
QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 16, 18:03)
Labukas visoms, Auksiuke dariau jūsų įdėtą napoleoną
žiūrėsim kas ten ryt gausis
Napoleono receptų yra visokių, o kuris tas tikrasis? nemažai esu išmėginusi visokių tortų, o va Napoleoną pasiryžau daryt tik dbr, labai jau baisiai daug laiko sugaišau, kol visi lakštai iškepė 
man tai greit kepe. As visus is karto issikociojau o paskui kepiau dirbdama dar kitus darbus. Parasykit, ar patiko?
QUOTE(Auksiuke @ 2011 11 16, 22:20)
man tai greit kepe. As visus is karto issikociojau o paskui kepiau dirbdama dar kitus darbus. Parasykit, ar patiko?
aš po du kišau vis, bet gan ilgai man gavos, niu, bet žiūrėsiu, man tai visi tortai skanūs, labai įdomu ką namiškiai pasakys
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 16, 10:10)
Norejau paklausti apie Juoda miska. Kepiau, viskas super, bet tas sokoladinis sluoksnis visgi pernelyg saldus, jau dejau ne 200g., o 180g. bet vistiek per saldu ir per kietas, pyliau pieno irgi truputi daugiau. Galvoju, ar kuri nebandet pakeisti to sluoksnio i grietinele sumaisyta su sokoladu (taip kaip darom Turtingam kavos tortui)? Ar kazi gautusi kas nors?
Taip pat patarkit, kuo geriausia puosti ta Juoda miska? Jis ir taip be galo saldus, bet beze man nesigauna ir nelabai tiktu turbut cia....
Taip pat patarkit, kuo geriausia puosti ta Juoda miska? Jis ir taip be galo saldus, bet beze man nesigauna ir nelabai tiktu turbut cia....
perkaitinot čikoliadą, jei tapo kietu.
o jei tortas saldus, laistykit ne su vyšnių sunka nuo vyšnių, o su vanduo+rūgštelė+cukrus. arba sunkos ir anduo+rūgštelė+cukrus mišiniu.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 16, 17:32)
nesupratau
kas ten galejo buti TAIP saldu,kad galvoti dar kazkoki pakeitima.juk tik 1plonas sluoksnis sokolado,o visa kita(dauguma) grietinele su vysniom.nebent cukraus jus i grietinele dedat puskili.as kaiptik sokolado dar dadedu,kad bent daugiau butu
beja,dedu 250gr sokolado+50ml pieno.
QUOTE(Jurginė @ 2011 11 16, 23:20)
nebent.bet sokoladas cia tikrai ne prie ko
kas del grietineles,pvz as (i visus tortus) 420gr grietinelei dedu 2-3saukstus cukraus+siek tiek citrinos rugsteles.
beja,turbut pasikartosiu,bet... pries kepanat kazkoki nauja tortuka,neuztenka perskaityti vien recepta.gerai butu paskaityti dar kazkiek psl i prieki.ten visada buna atsiliepimai,pastebejimai kitu mergaiciu
Sveikos
Galbūt kažkuri kepejėlė man patars, kaip kepate biskvitą. Aš kepu visą normą, o paskui supjaustau, tačiau man virsus gaunasi toks nelygus, na nuo to biskvito išsikėlimo kepant, tikiuosi suprantate apie ką aš
Gal kuri turi kokį patarimą, ar čia visoms taip gaunasi?
Ačiū
Galbūt kažkuri kepejėlė man patars, kaip kepate biskvitą. Aš kepu visą normą, o paskui supjaustau, tačiau man virsus gaunasi toks nelygus, na nuo to biskvito išsikėlimo kepant, tikiuosi suprantate apie ką aš
Gal kuri turi kokį patarimą, ar čia visoms taip gaunasi?
Ačiū
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 17, 09:44)
Sveikos
Galbūt kažkuri kepejėlė man patars, kaip kepate biskvitą. Aš kepu visą normą, o paskui supjaustau, tačiau man virsus gaunasi toks nelygus, na nuo to biskvito išsikėlimo kepant, tikiuosi suprantate apie ką aš
Gal kuri turi kokį patarimą, ar čia visoms taip gaunasi?
Ačiū
Galbūt kažkuri kepejėlė man patars, kaip kepate biskvitą. Aš kepu visą normą, o paskui supjaustau, tačiau man virsus gaunasi toks nelygus, na nuo to biskvito išsikėlimo kepant, tikiuosi suprantate apie ką aš
Gal kuri turi kokį patarimą, ar čia visoms taip gaunasi?
Ačiū
Man asmeniskai ne visi pjaustosi gerai.Pvz rafaelo visada gaunasi toks purus biskvitas,jei bandau pjauti,man jis byra,luzta,tai jo ir nepjaustau,o kepu atskirai.O tokie kaip zozefinos biskvitas,snikerso pjaustosi super
Papildyta:
Kazkuri buvo rasiusi,kad ta nelygia puse deda ant kremo,virsus gaunasi lygus.







