Kepiau Juoda miska, viskas pavyko puikiai su siokiais tokiais pakeitimais. Biskvitus kepiau kaip Rafaelo tortui, tik vietoj aliejaus naudojau toki pati kieki tirpinto ir kiek atvesinto sviesto, o dali miltu keiciau kakava. Tik sudvejojau del grietines, galbut jso reikejo purumui, bet ir be jos skonis buvo geras. Pertepimams grietinele plakiau su trupuciu cukraus ir rugsteles, o vietoj vidurinio sokolado sluosknio plakiau grietinele stipriai atsaldyta, paskui pyliau truputi, del saldumo sokolado istirpinto ir atvesinto, ir pasidare man tokie mazi sokolado gumuleliais, ir grazu, ir nepersaldu, ir jauciasi sokoladas:) taigi, gal kuriai pravers, bendra skonis zymiai gaivesnis, ne toks saldus, lengvas, ir nuo vysniu mazumele rugstus. Dar mintis kilus buvo pamirkyti vysnias brendyje, bet neturejau laiko, tai kitam kartui mirkysiu