
jie ne kvaili, tiesiog žinai, kaip man tokiai jau senai išpindėjusiai su eksperimentais, kartais gal ne tokį toną parenku žinutei, sorry

QUOTE(Olesta @ 2011 11 30, 19:30)
jie ne kvaili, tiesiog žinai, kaip man tokiai jau senai išpindėjusiai su eksperimentais, kartais gal ne tokį toną parenku žinutei, sorry 

o aš dėkoju už tuos ekspermentus





bet kaip sakau,geriau paprastesnis papuošimas,bet tortas su daug meilės

o man papuošimas tik progai atrodo svarbus, namams aš ir iš skardos galiu kabliuoti

QUOTE(Olesta @ 2011 11 30, 21:18)
o man papuošimas tik progai atrodo svarbus, namams aš ir iš skardos galiu kabliuoti 



QUOTE(Kvepianti kava @ 2011 11 30, 22:55)
Sveikos merginos, gal kuri matet, o gal ir esat dariusios, parduotuvej buna pirkti "Naujiena" pyraga? gal receptuko nuoroda mesteltumet? ieskau ir nerandu, o taip noreciau pati pasidaryt 

arba net neieškojote arba nežinau.. net atskira tema yra apie šį pyragą čia, SM

QUOTE(simisimi84 @ 2011 12 01, 13:31)
yra ta tema, bet gal kasnors dare is cia jau esanciu patyrusiu kepejeliu (kurios jau eksperimentus daro)

Sveiki, noreciau paklaust kokiu miltus naudojat kepant biskvita (bandysiu kepti rafaelo)? Ir dar klausimelis, jei kepsiu rafaelo (pagal Srove) ar uzteks pertepimo kremo torto papuosimui (tik aptepti torta ir apibarstyti kokoso drozlemis) ar reikia daryti daugiau?
As naudoju Malsenos zaliam poke..is tirko tinkami visi, kuriu numeriai 550D, arba 405C. Man kremo uztenka visam torto pertepimui.. bet jei labai pasistengiu, tai aptepu ir pati torta, kad drozles prilipdyti.
Na ką Varškinis gaivumėlis išragautas ir įvertintas 10 balų
skanus lengvas i tirpsta burnoje



QUOTE(Kristule05 @ 2011 12 01, 23:31)
Na ką Varškinis gaivumėlis išragautas ir įvertintas 10 balų
skanus lengvas i tirpsta burnoje




Gal turit nuotraukytę?


ačiū, smagu, kad mano išmislai prigyja Jūsų virtuvėse


