Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-17

QUOTE(tukas* @ 2011 12 01, 19:28)
Sveiki, noreciau paklaust kokiu miltus naudojat kepant biskvita (bandysiu kepti rafaelo)? Ir dar klausimelis, jei kepsiu rafaelo (pagal Srove) ar uzteks pertepimo kremo torto papuosimui (tik aptepti torta ir apibarstyti kokoso drozlemis) ar reikia daryti daugiau?

Aš tai kai noriu tortą aptepti tuo pačių pertepimo kremu, tai grietinėlės imu 200g. daugiau smile.gif Man būna pats tas smile.gif Miltus naudoju 550D, man jie tinka visiems bisvitams.
Atsakyti
Merginos, jei kuriai nesunku mestelkit morenginio torto receptelio nuoroda...nu randu tik tuos griuvesius doh.gif aciukas is anksto pagelbejusioms 4u.gif
Atsakyti
cipciuko saldukas
sonatinos morenginis
Atsakyti
patarkit ka daryti, vakar pasidariau CUKRINĖ MASĖ TORTAMS DENGT (Meian), viskas puikiai sekesi, kaip ir raso isukau i plevele, i maiseli, i indeli, kambario temperaturoj laikiau, siandien issiemiau, pradejau minkyti ir ka- trupa doh.gif minkiau gal gera pusvalandi- nieko gero, dar labaiu sutrupejo, ka daryti ir kodel taip nutiko ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 03, 19:24)
patarkit ka daryti, vakar pasidariau CUKRINĖ MASĖ TORTAMS DENGT (Meian), viskas puikiai sekesi, kaip ir raso isukau i plevele, i maiseli, i indeli, kambario temperaturoj laikiau, siandien issiemiau, pradejau minkyti ir ka- trupa doh.gif minkiau gal gera pusvalandi- nieko gero, dar labaiu sutrupejo, ka daryti ir kodel taip nutiko ? unsure.gif

Bandyk i mikrobangine trumpam ikist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 03, 19:24)
patarkit ka daryti,

trumpam i mikrobande ir tada vel minkyk
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 12 03, 21:53)
Bandyk i mikrobangine trumpam ikist 4u.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 04, 09:58)
trumpam i mikrobande ir tada vel minkyk

taip ir padariau, nes visai trupiniais subyrejo unsure.gif viskas buvo gerai po to, issiminke, issikociojo, bet kai dengiau tai ties nuleidimu nuo plokstumos sutrukinejo ir klostes pasidare poroj vietu kai sonus dengiau doh.gif kazka ne taip busiu padariusi, bet rodos, dariau viska kaip recepte g.gif o ir beze man nesigavo, nors forma laike koki pusdieni tos gelytes, o siandien jau ziuriu isskydo visi boksteliai mano. gal baltyma per mazai isplakiau, nes cukraus sirupa atrodo gerai isviriau, taip kaip ir aprasyta ir vaizdinej medziagoj parodyta, tai sunkiai kunkuliavo, siek tiek pagelto. gal perviriau. patarkit, jei kas galit, kad kitam kartui zinociau kur pasitaisyti 4u.gif
Atsakyti
del mases tai tiesiog reikia ranka atmusti,nes pas visas ir zelatina skiriasi ir saukstus kiek kitaip kiekviena atmatuojam...zodziu,kantrybes ir bandyti,bandyti... smile.gif del bezo patarti nieko negaliu.man jis ąkarta nepavyko,daugiau ir nebandziau.visada darau SLAPIA BEZE.su ja viskas labai paprasta smile.gif (papuosimu temoj kazkur labiau link galo yra receptukas)
Atsakyti
Sveikos. Atsimenate, kažkada kalbėjomės apie tortą "Puriena" toks senovinis geras tortas. Tai žinokite pamačiau Maximoje aš jį, galvoju paskaitysiu kas per receptukas, na gal pakopijuosiu blush2.gif Ir eina sau, jo recepte suskaičiavau 23 E, siaubas, jokio normalaus produkto apart miltų blink.gif Va tau ir skonis doh.gif Taip ir nesupratau iš ko jis pagamintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 12 05, 10:37)
Sveikos. Atsimenate, kažkada kalbėjomės apie tortą "Puriena" toks senovinis geras tortas. Tai žinokite pamačiau Maximoje aš jį, galvoju paskaitysiu kas per receptukas, na gal pakopijuosiu  blush2.gif Ir eina sau, jo recepte suskaičiavau 23 E, siaubas, jokio normalaus produkto apart miltų  blink.gif  Va tau ir skonis  doh.gif  Taip ir nesupratau iš ko jis pagamintas  biggrin.gif

... blink.gif net neisivaizduoju koks tai skonis galetu buti,
gal reiktu nusipirti ir paragauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 12 05, 13:34)
gal reiktu nusipirti ir paragauti g.gif


Neverta schmoll.gif Neseniai teko ragauti, tai tikrai nieko gero unsure.gif
Atsakyti
Labas
gal galetumete patarti koks geriausias tortinis biskvitas tiktu barbes sijonui kepti. reikia mazai mergaitei , bet niekada nebandziau . aciu labai
Atsakyti