QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 05, 19:56)
o sakykit kuriuo beze gaminimo momentu deti dazus? jei jie geliniai ar skysti, tai jei pabaigoj tai istiz ta beze
as jau senokai beziurejau,kaip tiksliai ten raso receptuke, bet pati dedu gale,kai jau buna isplakta beze, paruosta.. mano dazai yra geliniai
QUOTE(Renata123 @ 2011 12 05, 23:12)
Aaaaa, koooks torciukas!!!
Tiesiog nuostabiai atrodo!
Jums sias nuotraukas reiketu i papuosimo tema ideti, ten visi groziai.
Gal galite isduoti paslapti su kokiu antgaliuku formavote gelytes ir kokiu principu? Kol neparasete, kad jos is slapios beze, tol maniau, kad jos yra is mases. Jau tokios grazios.
aciu:), jokia cia paslaptis

... stai video, parodantis, ir koks antgaliukas, ir kaip tai daroma ...
http://www.youtube.c...feature=related
aciu visoms uz grazius zodzius