QUOTE(kristen @ 2011 12 15, 11:24)
Sveiki,
issikepiau sventems medaus torto pagal Cipciuka lakstelius, bet itariu, kad padauginau miltu. Kazin ar nenukentes torto skonis? Galvoju storesnius grietineles pertepimus padaryti.
Gal kuri esate susidurusi su tokia problema?
Gal ir nenukentes, nuo grietineles suminksties, o is normos man daug grietineles iseina, visada stori pertepimai
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 12 15, 13:13)
Mergytes reikia labai skubios pagalbos!!!!
is keliu kiausiniu kepti biskvita 24cm formoj kad galeciau perpjaut i tris dalis?noriu pabandyt Adrijos biskvita nes su saviskiu jau antra diena kazko nedraugauju

vis neina normaliai miltu imaisyt.jei nedamaisau tai susoka i gabaliukus o jei noriu panaikinti juos tai permaisau ir neiskyla kaip turetu
pasirodo kad kepant biskta, miltus reikia atsargiau ismaisyti, o ne plakti mikseriu, tada gerai iskepa
QUOTE(Bonpari @ 2011 12 15, 13:22)
mergaites, sakykit, kokio kiekio grietinėlei pakanka vieno pakelio šio standiklio?
ne nauduoju visai to standiklio, tik grietinele turi buti 36% riebumo
QUOTE(ryto_rasa @ 2011 12 15, 22:17)
Olesta, matau jus cia, gal galit atsskyti,jeigu kepet napaleona, ar ji sutepineti reikia tortineje ar nebutinai?? aciu laukiu ats labai, nes jau orkaite kaista:)
Visus tortus sutepu be formos, napaleona tolabiau
Papildyta:
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 12 16, 02:47)
Sveikos, labai reikia patarimu. Noreciau i torta ideti vysniu, isbrinkintu alkoholiniame gerime, gal patarsite kokiame??? Koks kremas labiau tiktu prie alkoholiniu vaisiu?

Labai patinka kremai su kondensuotu pienu, maskarpones suriu... Gal turite kokiu ideju ir mesteletumete receptuku, nes kolkas pati nelabai ka ir radau, nesinori sugadinti torto... beje, gal reiktu geriau brinkinti dziovintas uogas? kazin ar rasciau dziovintu vysniu? Aciu
As vakar kepiau JUODASIS miskas, tai visnias is kompoto pamirkiau zagariu likeri, ir to likeriu sulaisciau biskvitus sumaisius perpus su kompotu., labai jau skanus tortas isejo, siandiena vel kepsiu si torta