Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Na stai mano valcai ir net nezinau kaip lietuviskai pasakyti g.gif ...forma lydytam metalui formuoti -plokstei ir keliu diametru apvaliai vielai.
Valcai nera dideli, bet tokie sunkus, kad susirietus nesiau kelis metrus, ilgiau nepanesciau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Tokie kaip kazkada siuntesi is indijos viena mergaite, lyg Geleta jure g.gif

Tokiu ir musuose yra pirkti. Parasysi kaip sekesi dirbti mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo, jo, burbanti, išbandyk ir pasakyk verdiktą biggrin.gif
Atsakyti
As is to dziaugsmo neapsiziurejau ,kad siuntejas mane apgavo kaip merga su trim vaikais biggrin.gif . Nera sarnyru apsaugos ir voleliai turejo buti 5 ,o yra tik trys.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 11 25, 22:21)
As is to dziaugsmo  neapsiziurejau ,kad siuntejas mane apgavo kaip merga su trim vaikais  biggrin.gif . Nera sarnyru apsaugos ir voleliai turejo buti 5 ,o yra tik trys.

Taigi 2 voleliai užmauti, o apsaugos rimtai nesimato lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 25 lapkričio 2011 - 21:48
QUOTE(naca @ 2011 11 24, 22:06)
tai cia zinai su tais baseinais - tada jau ir juvelyrikai laiko nebeliks,o  tai problema ir be baseino dingtu biggrin.gif  Reikes bandyt gal kede pazemint, nes itariu, jog ji per auksta . Siandien su mazium  manksta padariau- gal pades  g.gif

taip, reikia keisti kėdės arba stalo aukščius ir stebėti/kontroliuot savo sėdėseną, keist pozą, jei skauda nugarą gali būt, kad dirbant kažkur bereikalingai įsitempę raumenys, pajuskit kurie ir atpalaiduokit juos. pamenu irgi kai grot mokino, tik ne kanklėm, o pioninu, reikalavo, kad pirštų ir plaštakos raumenys dirbtų, bet pati ranka ir pečiai būtų atsipalaidavę ir laisvi, tai reikėjo šiek tiek pastangų, kad "įsiklausyt" į raumenų veiklą, kad žinotum kur ką paleist, o kur ką įtempt. biggrin.gif
dar manau joga padėtų rolleyes.gif bet irgi atima laiko. smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Na tikrai jau ziauriai pribrendo reikalas su ta nugara kazka daryti, nes saldaus miego neber unsure.gif

O siandien dariau kitokia juvelyrika- cukrines orchidejas ant dukters gmtadienio torto biggrin.gif Gal ir ne tokios geros kaip metalines, bet pirmam kartui nereikia noret. Beje ir torta "rafaelo" dariau pati . Ryt bus matyt, ar valgomas ax.gif

Burbanti, tai ka gi dabar darysi? Ar aiskinsies su jais? unsure.gif
Atsakyti
http://www.ebay.co.u...9f#ht_736wt_952

Tai kad va pagal sita nuoroda pirkau.

Issiunciau laiska, bet manau, kad saukstai po pietu -pinigai sumoketi , uz preke pasirasiau ir vsio biggrin.gif . Dirbt bus galima, specialiai ziurejau youtubeje, tai yra tokiu be apsaugu, matyt pardavejas visus taip apgaudineja.Ir dar gera atsiliepima palikau ,rapugai, is laimes akla dar buvau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 25 lapkričio 2011 - 22:31
naca mes irgi norim torto!! nu gerai nepabandyti, tai nors cukrines orchdejas pamatyti mirksiukas.gif

burbanti, o tu feedback jau parasei? jei ne pagrasink, kad bus neigiamas, jie sito bijo/nenori schmoll.gif pinigai pinigais, bet negatyvus atsiliepimas jiems gali daug brangiau iseiti g.gif
Atsakyti
Jokiu tik orchideju, prasytume pavaisinti ir tortu biggrin.gif
ziit ,tai ir sakau gi - atsiliepima is karto parasiau- oi kaip greitai atsiusta ,oi kaip viskas vietoje ir laiku biggrin.gif , bet paskui parasiau emaila as jiems, atseit - as jums parasiau gerus atsiliepimus, tai bukit zmones -atsiuskit trukstamas detales.
Bet man rodos, kad cia tik sauksmas tyruose bus tas mano prasymas biggrin.gif Nieko ,issiversim su tuo ka turim.
Atsakyti
Jus man pasakykit kaip sitas ap[aratas veikia? Ziurejau ,ziurejau ,bet niekaip nesupratau g.gif . Kaip jis lydo metala?

user posted image

Nugi paskambino man pardavejas ,sako - kas ten blogai tiems valcams ,o as susijaudinau ,kaip sesiolikine ,uzmirsau kaip angliskai sarnyru apsaugos , tik mekt ,mekt ...sakau -nemoku pasakyti ,issiunciau jums nuotrauka ,zadejo perskambinti, kai paziures i nuotrauka . Bet ausys pradejo kaisti -neperskambis musiet lotuliukas.gif
Atsakyti
parpai gauciau, jei taip imtu ir paskambintu koks kinietis ar kas doh.gif

Na bet bent jau nebega i krumus biggrin.gif

juokingi tie zmones - man i FB parase viena angakalbe, kad as ja pamokyciau silko tapybos doh.gif Tai ka dabar atsakyt g.gif . Parasysiu, kad nemoku angliskai paaiskinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 26 lapkričio 2011 - 16:23