Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(naca @ 2011 11 22, 11:33)
vaistai nuo vieno hobio yra kitas hobis. kai noresiu pasveikti, isigysiu suni  biggrin.gif

kad pas mane tu hobiu doh.gif 24 val neuztenka doh.gif lotuliukas.gif ir suo ne hobis-tai sekantis vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 11 22, 15:15)
Susinervinau- tiek SM bjauriu, trukdanciu reklamu, kad neiseina nei zinutes normaliai beparasyti schmoll.gif

Mane irgi jau biesina, reiks nervu nuraminimui pasigaminti ta zieda pasukinejimui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 11 22, 17:06)
kur  g.gif  treniruojames, po parkus vaikstom, balas valom lotuliukas.gif mes jau sedim, gulim, sliauziam, duodam koja ir "high five" ir su pavadeliu teisingai vaikstom ax.gif 

biggrin.gif Gerai padaret, kad protinga suni nusipirkot, musu biglis tai sunkiai treniruojamas,ka moka, tai kelnes plesyti, o jei jau isisuka i spinta, tai mano apatinis trikotazas kencia pirmoje vietoje lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2011 11 22, 15:15)

aha tikrai veikia, tik man pasirode, kad trapokas zalvaris nuo to buvo pasidares, kaip ir nuo amoniako garu, gal ir su sidabru taip gali atsitikti g.gif

Tikrai taip. As tai pastebejau, kai norejau atlydyti viena detale - metalas suluzo is karto (kaip niekad).
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 11 21, 17:43)
tas ziedas nervingiems zmonems biggrin.gif nervai uzeina ir sukineji biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Imesiu pataisyta savo darba -auskarai (sidabras ,perlai). Jie kazkada buvo ant grandineliu, bet moteris norejo ,kad butu prie ausies.
Bet eilini karta -fotografuotoja is manes ,kaip balerina biggrin.gif . Nufotografavau taip ,kad atrodo, jog auskarai nevienodo dydzio biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 11 22, 16:12)
Bet eilini karta -fotografuotoja is manes ,kaip balerina  biggrin.gif  . Nufotografavau taip ,kad atrodo, jog auskarai nevienodo dydzio  biggrin.gif

bet perspektyva visada duos ta vaizda, man atrodo, kad tai daugiau skirtingi perliuku dydziai duoda, nei foto. siaip labai fainas spalvinis derinys gaunasi.

Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2011 11 22, 14:16)
biggrin.gif Gerai padaret, kad protinga suni nusipirkot, musu biglis tai  sunkiai treniruojamas,ka moka, tai  kelnes plesyti, o jei jau isisuka i spinta, tai mano apatinis trikotazas kencia pirmoje vietoje   lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu va ismokys jie mus tvarkos lotuliukas.gif o bigliai energingi, reiks tau begiojimu uzsiimti lotuliukas.gif pora val ryta, pora val vakare lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 11 22, 23:35)

Papildyta:

lotuliukas.gif nu va ismokys jie mus tvarkos lotuliukas.gif o bigliai energingi, reiks tau begiojimu uzsiimti lotuliukas.gif pora val ryta, pora val vakare lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Nepatikesi- 13'kos kilu kaip nebuta ,o dar tik keli menesiai suo namuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 11 22, 16:57)
biggrin.gif Nepatikesi- 13'kos kilu kaip nebuta ,o dar tik keli menesiai suo namuose  lotuliukas.gif

blyn, reikejo man bigli pirkti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ka- reikia uzbaigti rasineti visokia beleberda, geriau idesiu nauja savo darbeli. Sidabras ,gintaras.

user posted image

Nusipirkau valcus sokiai.gif ...indiskus ,geresniems nepatraukiu biggrin.gif , kai parsius -parodysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 24 lapkričio 2011 - 12:48
burbanti, fainuoliai auskarai thumbup.gif , bet man FB žymiai labiau patiko nuotrauka mirksiukas.gif
Lauksim valcų pasirodymo biggrin.gif
Atsakyti
Aha, visai dingo "pasirodymai". Min sidabro -max grozio lotuliukas.gif thumbup.gif
o FB-tai facebook? o kur nuoroda?

kaip tik norejau vakar nacos uzklausti, kodel ji mums nieko nerodo, gaudyk po interneta, kad tos grozius pamatyti lens.gif

nu , kad nesakytumet, kad tik is kitu reikalauju biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
ziit, FB -facebook mirksiukas.gif
smagūs kubeliai smile.gif
taigi ir aš nieko neberodau, nes nebežinau ką rodyt biggrin.gif
Atsakyti
Rodyk viska ka meistrauji, rene smile.gif

ziit, idomus auskariukai, silti tokie...man kazkotais gintaras dabar labai mielas, turbut kad ruduo g.gif

O naca slapuke pasidare i rudens meta biggrin.gif , tokiu groziu pridare paskutiniu metu, bet tyli ,slepia viska, skriaudzia mamkas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 24 lapkričio 2011 - 15:29