Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

nu gera gerai, varis ne prie tauriuju lotuliukas.gif 000189.gif
va mano pirmas bandymas su akmenio istatymu, ka pasakyti rolleyes.gif na ir galvos skausmas doh.gif ir patina baisiai greitai suveike, vos spejau istraukti doh.gif vis nepriprantu prie tos rusies.
user posted image user posted image user posted image
priimu visas kritikas, tik ne mirtinas biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Man grazu bigsmile.gif O cia nieko lituoto?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 12 14, 16:21)
Man grazu bigsmile.gif  O cia nieko lituoto?

schmoll.gif viskas -molis, bet pirma dariau bazel/juostele, isdeginau, tada sujungiau su "zaliu" moliu.
Atsakyti
Ziit, grazu... wub.gif
Atsakyti
ziit, biggrin.gif sunervavo tave tasakmens istatymas? biggrin.gif

Patina labai tinka prie akmens spalvos .O kas do per akmuo?
Papildyta:
QUOTE(Duzgas @ 2011 12 14, 20:46)
metalu kategorijos  smile.gif :
juodieji- paprasta gelezis, cinkuota skarda, plienas

spalvotieji- varis, zalvaris, bronza, melchioras, aliuminis, alavas, cinkas, nikelis, nichromas, švinas, titanas, babitas.

taurieji metalai- aukas, sidabras, platina.

Tai varis yra ''semiprecious'' ar ne?
Atsakyti
irnesakyk.gif tas molis gi traukiasi ir nezinai kiek, priklausomai kiek kepi, kokia temp, zodziu pirma juosta suluzo, antra kepiau ilgiau , tai susitrauke daugiau, buvo per trumpa... doh.gif zodziu lotuliukas.gif ilga kelione per kopas. koks akmuo nezinau, cia drauge paprase dukrai prie jos akiu spalvos biggrin.gif jis kazkos persisvieciantis, todel su skyle ir dariau nesinorejo to prarasti.

Suprantu, kad varis prie spalvotu. va Ganoksin radau apie niobi su aprasymu, kodel ji galima priskirti prie semiprecious, ir Duzgas jo niekur nepridejo biggrin.gif
"Niobium features many of the characteristics of precious metals. It is rare, difficult to refine, and highly resistant to chemical attack. It is malleable and hypoallergenic - and its price is above the current silver spot. You might call it a "semiprecious" metal"
taigi, pagal cia isvardintas savybes, varis sakyciau labiau prie spalvotu g.gif
bendrai as kazkodel nerandu semiprecious metal apibrezimo, gal tai daugiau akmenims pritaikoma g.gif

va dar radau vienoj juvelyrikos svetainej "Many brides and grooms choose a less common option - the semi-precious metal. These include silver, tungsten, titanium and palladium."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 15 gruodžio 2011 - 16:41
Manau cia amazonitas arba akvamarinas
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 12 15, 13:03)
Manau cia amazonitas arba akvamarinas

greiciausiai pirmas, nes akvamarinas daugiau vandeningas/skaidriai permatomas, o tas tik lengvai persissviecia g.gif
Atsakyti
Ir as taip manau. Akvamarino nelabai buna pirkti didesniu akmeneliu.
Atsakyti
hidargy, puiki pradžia mirksiukas.gif
ziit, labai simpatiškas pakabukas rolleyes.gif

Pasirodau ir aš savo naujausią darbelį, jau nebežinau ką rodyt biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
notworthy.gif nereik manes girti, as cia greiciau paverkti pasirodziau lotuliukas.gif rolleyes.gif
rodyk rodyk, o tai ieskok jus po interneta po gabaleli doh.gif
As jau apziurejau flickre, baisiai faina thumbup.gif thumbup.gif kaip tavo kaimynai? neprotestuoja, o gal vardan grozio sutinka su tais garsais lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano kaimynai net nenutuokia ką aš darau lotuliukas.gif
Va čia tai buvo kalimas bash.gif , galvojau, kad nuo garso užkris ant galvos kaimyno balkonas doh.gif, net dalim išsilakstė varstotas lotuliukas.gif, nes ten nėra jokių sriegių ir susipjausčiau pirštus. Bet, kadangi šį darbą dirbau dieną, tai man jokie kaimynai nebaisūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 16 gruodžio 2011 - 00:48