Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(uzikas @ 2011 12 20, 00:58)
parduodu valcus, jei ka domina prasau kreiptis  ix.sabina@gmail.com

Na tikrai, kai cia atejau, atsimenu, tai dar rodetes kazkuri laika, o paskui prapuolet visai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 12 20, 20:52)
Cia jus turejot omenyje karoliuku varstyma ar tikraja juvelyrika?

juokauji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 12 20, 14:59)
juokauji  biggrin.gif

o kodel schmoll.gif biggrin.gif , maciau dokumentini, kaip vienas bachuras nutare parodyti eiliniam praeiviui, kas yra juvelyrika: pasistate juvelyrini stala su visais irankiais ir preivis galejo ziureti procesa, kaip gimsta meno darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 12 20, 21:59)
juokauji  biggrin.gif

aš sutinku su naca, juk tikros juvelyrikos niekas nerodo smile.gif , o kas užsiima su karoliukai galvoja, kad tai juvelyrika(taip dažnai pasitaiko)
idedu savo darbą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 12 20, 21:59)
juokauji  biggrin.gif

biggrin.gif Aha... sarkastiškai.

-------------------------------

Nu ...dita... išraitei ... rolleyes.gif
Grazu, man patinka asimetriskumas 4u.gif
Tie ruzavi akmynys -kvarcas ? O melynas - tai net neaisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 21 gruodžio 2011 - 16:40
QUOTE(ziit @ 2011 12 20, 22:59)
o kodel schmoll.gif  biggrin.gif , maciau dokumentini, kaip vienas bachuras nutare parodyti eiliniam praeiviui, kas yra juvelyrika: pasistate juvelyrini stala su visais irankiais ir preivis galejo ziureti procesa, kaip gimsta meno darbas biggrin.gif

tai ir pas mus buna mugese supazindinama su liaudies amatais, pvz kalvio, audejo ir kt. Bet tai ne tas, biznio is to niekas nedaro rolleyes.gif

Dita, labai idomus papuosalas, daug darbo ideta , man patinka tas asimetriskumas wub.gif Ar cia uzsakymas, ar toks pageidavimas uzsakovo buvo? Ar tavo neitakota kuryba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 21 gruodžio 2011 - 16:39
QUOTE(naca @ 2011 12 21, 17:38)
Ar cia uzsakymas, ar toks pageidavimas uzsakovo buvo? Ar tavo neitakota kuryba?

Upes teka viena vaga. Taip ir zmones - dauguma nesioja kas iprasta akiai. Tokie asimetriski papuosalai gaunasi, kai nebijoma nepirkimo arba uzsakovas pasitaike su lakia vaizduote biggrin.gif
Atsakyti
dita, tikrai labai įdomus kaklo papuošalas rolleyes.gif ir kiek darbo pareikalavęs... O tas kvadratinis akmenukas, tai man atrodo, kad čia čaroitas?
Atsakyti
Bet kaip pastebiu- labai populiari yra geliu tematika. Turiu kelis uzsakymus ir visi gėlėti biggrin.gif , o as taip nemegtu tu gėlukių raityti... Gal tai susije su svelnia moteriska natura g.gif ? O gal moterys (kas labiau budinga vyrams hihihi.gif ) irgi nori nors dalinai likti jaunysteje, kai buvo pinamos kasos ir renkamos laukines geles?
Atsakyti
na zinok, jei as kazka padarau ne su gelemis, tai uzsistovi biggrin.gif

Manau geles patinka todel, kad moterys jas megsta, nereikia ieskoti tam kazkokiu psichologiniu pagrindimu tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 12 21, 03:34)
idedu savo darbą

thumbup.gif nu kadangi as akyvaizdi asimetrijos megeja, tai man labai patinka biggrin.gif kazkodel itariu, kad ai uzsakymas biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 12 20, 21:52)
Cia jus turejot omenyje karoliuku varstyma ar tikraja juvelyrika?
Papildyta:

Na tikrai, kai cia atejau, atsimenu, tai dar rodetes kazkuri laika, o paskui prapuolet visai.  g.gif

Na ir man gaila, kad nera laiko prisijungt cia prie jusu, dabar kai atsidariau savo dirbtuves tai visai nera laiko. Stengsiuos dazniau uzsukt. O gal jau per ta laika jus toli pazenget ir jau nebereikia mano patarimu smile.gif
Atsakyti