Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(naca @ 2012 01 06, 15:22)
Sakykit , ar prabuojami sidabriniai dirbiniai, jei kazkokia detalyte ideta ir prastesnio metalo? Turbut ne  g.gif

neprabuojami mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai taip iseina ,kad jei i sidabrini zieda idesiu varini rutuliuka, tai man to ziedo nereikes prabuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 06 sausio 2012 - 14:31
QUOTE(burbanti @ 2012 01 06, 15:30)
Tai taip iseina ,kad jei i sidabrini zieda idesiu varini rutuliuka, tai man to ziedo nereikes prabuoti?

Tokie gaminiai nėra prabuojami 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 06 sausio 2012 - 14:56
Tai reiskia mes idedami viena burbuliuka ir neprabuodami niekuo nenusikalstam g.gif
Atsakyti
Nu tu pagalvok g.gif g.gif niekad nebuciau patikejus .
Atsakyti
Ir as tai lyg zinojau, tik patvirtinimo dar norejau ax.gif
Atsakyti
Man tik reik dabar suzinoti is kazkur ar ir Anglijoje tas pats.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 01 06, 14:33)
Nu kad nueinu g.gif  Bet nematau tokiu kainu  doh.gif  Nebent tokia kaina su 70% nuolaida 4u.gif Gal pas jus vilniuje didesnes...

naca čia Šiauliuose tokios kainos, prieš porą savaičių buvau Šiauliuose,nueik į aukso centrą. Kai pamačiau kokios kainos Šiauliuose nuėjau tada į Vilniaus parduotuves, tas pats. Dar paklausiau pardavėjos kaip čia su tom kainom, man paaiškino, kad dabar visur tokios kainos. Apėjau specialiai kokias dešimt parduotuvių visose tas pats. Pati pirkau dovanų auskariukus 0.37gr sumokėjau 10lt. Tai skaičiuok kiek gramas kainuoja. Gal tu buvai seniau juvelyrinėse parduotuvėse. Dabar jau tokios kainos
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 01 06, 15:32)
Tai reiskia mes idedami viena burbuliuka ir neprabuodami niekuo nenusikalstam  g.gif

ten kazkaip painiai yra doh.gif karta buvau prabavimo rumuose aiskinausi...ateisit jei yra metalo tai jau bizuterija ir neprabuoja schmoll.gif bet jeigu prekyboje rastu (patikrintu) kad ten yra taurieji metailai ir be prabos tai negerai g.gif as taip supratau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 06 sausio 2012 - 17:53
Dita, daznai i santima nueinu. Ten net kazkur po 6 lt uz grama yra, bet seni modeliai. Nueinu pasizvalgyt ir prekybos centruose esanciose juvelyrinese, ir internete pilna doh.gif

Margareta, aha taip ir yra. Nesuprasi , ko jie nori doh.gif . Tiesiog turbut neleidzia naudoti sidabro nelegaliai ir tiek .
Atsakyti
biggrin.gif Tai taip iseina -jei bus geros nuotaikos tikrintojai, tai nebaus uz tai, kad sidabro gaminys, kuriame yra prastesnio metalo detaliu, neprabuotas, o jei bus blogos nuotaikos.. na tada laikykites biggrin.gif
Atsakyti
Kazin ar darbo metu jie buna geros nuotaikos lotuliukas.gif
Atsakyti