Na taip, as tik lyginu kainas
Bet skaiciuojama ne tik valandos- kartais susimauni ir ilgiausiai prasedi prie nesudetingo darbo, bet juk del to neparduosi brangiau
Tiesiog idomu ir naudinga zinoti tas kainas
QUOTE(burbanti @ 2012 01 04, 15:59)
Tikrai labai graziai ireminai ta zvyna 
Papildyta:
O todel, kad zmones supranta, jog tai ne tik kad nepakartojami kuriniai, bet prie ju prasedima tiek pat, kiek prasedi buhalteres prie popieriu ir visi kiti mirtingieji dirbantys ir gaunantys atlyginima uz savo darba. O mes bijom paskaiciuoti darbo valandas ir jas ikainuoti taip ,kaip ikainuojamas bet koks normalus darbas. Bailes
Papildyta:
O todel, kad zmones supranta, jog tai ne tik kad nepakartojami kuriniai, bet prie ju prasedima tiek pat, kiek prasedi buhalteres prie popieriu ir visi kiti mirtingieji dirbantys ir gaunantys atlyginima uz savo darba. O mes bijom paskaiciuoti darbo valandas ir jas ikainuoti taip ,kaip ikainuojamas bet koks normalus darbas. Bailes
Dėkui dėkui už pagyrimus. Tuoj mano savigarba išsipūs kaip balionas.
Paskaičiuot gal ir nebijom, bet kas pasakys kiek mano darbo valanda kainuoja? 10 lt? 20? 30? o gal 5?
Labai gerai zinoti, su situo sutinku.
Papildyta:
Paskaičiuot gal ir nebijom, bet kas pasakys kiek mano darbo valanda kainuoja? 10 lt? 20? 30? o gal 5?
Kenksmingom salygom dirbant 5lt.?
Idomu kiek zmones ,nesuprantantys sito darbo specifikos, ikainuotu juvelyro darba ? Reiks del idomumo paklausti
Papildyta:
QUOTE(hidargy @ 2012 01 04, 17:22)
Galu gale nuvaziavau, tik deja, knyga ne apie filigre... Bet ten yra vienas skyrius apie tai, tai bandysiu artimiausiu metu nuskanuoti. O pati knyga vadinasi "Juvelirnoje delo" V.I. Marčenkov.
QUOTE(burbanti @ 2012 01 04, 16:25)
Pasakytu gal koks 100 lt, nes medziagu nepaskaiciuotu, o ir galvoja, kad papuosala galima ir per valanda padaryt- kas cia tera: ispjovei , sulitavai ir nuvalei
QUOTE(Bjauruska @ 2012 01 04, 18:32)
Galu gale nuvaziavau, tik deja, knyga ne apie filigre... Bet ten yra vienas skyrius apie tai, tai bandysiu artimiausiu metu nuskanuoti. O pati knyga vadinasi "Juvelirnoje delo" V.I. Marčenkov.
Tai man tai bet kas gerai rusu kalba
Labinuosi Naujuosiuose metuose
hidargy, kaip šauniai sugalvojai, labai originalus pakabukas
Bjauruska, aš irgi norėčiau žinių iš knygos
hidargy, kaip šauniai sugalvojai, labai originalus pakabukas
Bjauruska, aš irgi norėčiau žinių iš knygos
Nu jus panos ir padirbejot
Issireiksiu paskutinio patikusio filmo herojaus posakiu "Шикарный вид"
(niekaip neatsigaunu nuo Odesiniu issireiskimu
)
O, kad mes bailes, tai tikrai
man atrodo, kad problema, tame, kad mes daugiau vertiname, kad kazkam labai patinka ir net perka
negu skaiciuojame, kiek tai verta
medziagu ir darbo valandu atzvilgiu, va cia musu hobiskumas pasireiskia
(o ne kokybeje ar kurybiskume)
Issireiksiu paskutinio patikusio filmo herojaus posakiu "Шикарный вид"
O, kad mes bailes, tai tikrai
Kodel ne kokybeje ir kurybiskume. Kokybe tai siekiamybe- jei esam saziningi, tai stengiames daryti kiek galim kokybiskiau. o kurybiskumas manau irgi hobiskumo vienas is pliusu. Ir tikrai, jei uzsisauktume daug, niekas nepirktu ir mums nebebutu kas veikti
Bet, bunant hobistams, negalima kaina uzsideti tiek, kiek profesionalai isivertina.Bet ju ir kokybe turetu buti profesionaliai nepriekaistinga
QUOTE(naca @ 2012 01 04, 16:07)
Kodel ne kokybeje ir kurybiskume. Kokybe tai siekiamybe- jei esam saziningi, tai stengiames daryti kiek galim kokybiskiau. o kurybiskumas manau irgi hobiskumo vienas is pliusu. Ir tikrai, jei uzsisauktume daug, niekas nepirktu ir mums nebebutu kas veikti
Bet, bunant hobistams, negalima kaina uzsideti tiek, kiek profesionalai isivertina.Bet ju ir kokybe turetu buti profesionaliai nepriekaistinga 
gal mes viena kitos nesupratom
Taip kitaip supratau. Visiskai pritariu
Cia tik teoriskai pamastinejau
Jus paziurekit kaina 
http://www.etsy.com/...triple-necklace
Su musikliu ismustos sferos, suapvalintos ir keliose vietose ipjautos. Va ciatai tikrai keletos valandu darbas
http://www.etsy.com/...triple-necklace
Su musikliu ismustos sferos, suapvalintos ir keliose vietose ipjautos. Va ciatai tikrai keletos valandu darbas