Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Na taip, as tik lyginu kainas blush2.gif Bet skaiciuojama ne tik valandos- kartais susimauni ir ilgiausiai prasedi prie nesudetingo darbo, bet juk del to neparduosi brangiau doh.gif Tiesiog idomu ir naudinga zinoti tas kainas g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 01 04, 15:59)
Tikrai labai graziai ireminai ta zvyna  thumb_yello.gif
Papildyta:

O todel, kad zmones supranta, jog tai ne tik kad nepakartojami kuriniai, bet prie ju prasedima tiek pat, kiek prasedi buhalteres prie popieriu  ir visi kiti mirtingieji dirbantys ir gaunantys atlyginima uz savo darba. O mes bijom paskaiciuoti darbo valandas ir jas ikainuoti taip ,kaip ikainuojamas bet koks normalus darbas. Bailes  biggrin.gif

Dėkui dėkui už pagyrimus. Tuoj mano savigarba išsipūs kaip balionas. smile.gif
Paskaičiuot gal ir nebijom, bet kas pasakys kiek mano darbo valanda kainuoja? 10 lt? 20? 30? o gal 5? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gerai zinoti, su situo sutinku.
Papildyta:
QUOTE(hidargy @ 2012 01 04, 17:22)

Paskaičiuot gal ir nebijom, bet kas pasakys kiek mano darbo valanda kainuoja? 10 lt? 20? 30? o gal 5?  lotuliukas.gif

Kenksmingom salygom dirbant 5lt.? biggrin.gif Idomu kiek zmones ,nesuprantantys sito darbo specifikos, ikainuotu juvelyro darba ? Reiks del idomumo paklausti biggrin.gif
Atsakyti
Galu gale nuvaziavau, tik deja, knyga ne apie filigre... Bet ten yra vienas skyrius apie tai, tai bandysiu artimiausiu metu nuskanuoti. O pati knyga vadinasi "Juvelirnoje delo" V.I. Marčenkov.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 01 04, 16:25)

Kenksmingom salygom dirbant 5lt.?  biggrin.gif Idomu kiek zmones ,nesuprantantys  sito darbo specifikos, ikainuotu juvelyro darba ? Reiks del idomumo paklausti  biggrin.gif

Pasakytu gal koks 100 lt, nes medziagu nepaskaiciuotu, o ir galvoja, kad papuosala galima ir per valanda padaryt- kas cia tera: ispjovei , sulitavai ir nuvalei lotuliukas.gif

QUOTE(Bjauruska @ 2012 01 04, 18:32)
Galu gale nuvaziavau, tik deja, knyga ne apie filigre... Bet ten yra vienas skyrius apie tai, tai bandysiu artimiausiu metu nuskanuoti. O pati knyga vadinasi "Juvelirnoje delo" V.I. Marčenkov.

Tai man tai bet kas gerai rusu kalba rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif Jo ,kas cia reiskia- mostelejai burtu lazdele ir papuosalas gatavas biggrin.gif

---------------

man irgi gerai viskas apie juvelyrika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 04 sausio 2012 - 19:34
Labinuosi Naujuosiuose metuose 4u.gif
hidargy, kaip šauniai sugalvojai, labai originalus pakabukas thumbup.gif
Bjauruska, aš irgi norėčiau žinių iš knygos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 04 sausio 2012 - 20:32
Nu jus panos ir padirbejot thumbup.gif 4u.gif

Issireiksiu paskutinio patikusio filmo herojaus posakiu "Шикарный вид" biggrin.gif (niekaip neatsigaunu nuo Odesiniu issireiskimu lotuliukas.gif )

O, kad mes bailes, tai tikrai drinks_cheers.gif lotuliukas.gif man atrodo, kad problema, tame, kad mes daugiau vertiname, kad kazkam labai patinka ir net perka biggrin.gif negu skaiciuojame, kiek tai verta biggrin.gif medziagu ir darbo valandu atzvilgiu, va cia musu hobiskumas pasireiskia doh.gif biggrin.gif (o ne kokybeje ar kurybiskume)
Atsakyti
Kodel ne kokybeje ir kurybiskume. Kokybe tai siekiamybe- jei esam saziningi, tai stengiames daryti kiek galim kokybiskiau. o kurybiskumas manau irgi hobiskumo vienas is pliusu. Ir tikrai, jei uzsisauktume daug, niekas nepirktu ir mums nebebutu kas veikti biggrin.gif Bet, bunant hobistams, negalima kaina uzsideti tiek, kiek profesionalai isivertina.Bet ju ir kokybe turetu buti profesionaliai nepriekaistinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 01 04, 16:07)
Kodel ne kokybeje ir kurybiskume. Kokybe tai siekiamybe- jei esam saziningi, tai stengiames daryti kiek galim kokybiskiau.  o kurybiskumas manau irgi hobiskumo vienas is pliusu. Ir tikrai, jei uzsisauktume daug, niekas nepirktu ir mums nebebutu kas veikti biggrin.gif  Bet, bunant hobistams, negalima kaina uzsideti tiek, kiek profesionalai isivertina.Bet ju  ir kokybe turetu buti profesionaliai nepriekaistinga ax.gif

gal mes viena kitos nesupratom g.gif as turejau omeni, kad kokybe ir kurybiskumas pas hobistus gali buti ir aukstesnio lygio, bet poziuris i kaina hobiskas. o kad pas profesionalus TURI buti aukstesne ir kokybe, ir kurybiskumas=kainos, tai ne visada praktikoje gaunasi. Ir tai ne tik juvelyrikoje.
Atsakyti
Taip kitaip supratau. Visiskai pritariu biggrin.gif Cia tik teoriskai pamastinejau bigsmile.gif
Atsakyti
Jus paziurekit kaina biggrin.gif

http://www.etsy.com/...triple-necklace

Su musikliu ismustos sferos, suapvalintos ir keliose vietose ipjautos. Va ciatai tikrai keletos valandu darbas biggrin.gif
Atsakyti