Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

kiekvieną mėnesį vieną dieną mokęsčių inspekcijoja vyksta mokymai, nemokamai. K as nori tas ateina, tik reikia užsiregistruoti.
naca tai aš ir rašiau, kad verslo liudijimą pasiimi dienai ar savaitei ar metams. Čia kiekvienas daro kaip nori. Nieko ten sudetingo nėra ir prabavimo rūmuose. Jie viską paiškina. Gali paskambinti tiesiai į Druskininkus, jų ten centras, arba atvykti į filialą
Atsakyti
Nuskanuoti neturejau kaip, bet nufotkinau skyriu apie Filigre. Rasykit man savo el. pasto adresiukus - issiusiu smile.gif
Atsakyti
pagaliau radau ir nusipirkau pramoninį vakuumo siurblį, darysiu liejimo mašiną, labai smalsu kaip seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2012 01 14, 18:42)
pagaliau radau ir nusipirkau pramoninį vakuumo siurblį, darysiu liejimo mašiną, labai smalsu kaip seksis smile.gif

kiek mokėjai už siurblį? Aišku jei ne paslaptis
Atsakyti
500lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 16 sausio 2012 - 00:01
Rene, turiu prasyma. Ar gali parodyti is arciau savo pakabuka ''juros zvaigzde''. Neatsimenu, kad ja buciau macius is arti.

Duzgas, tai jau viskas komplekte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 17 sausio 2012 - 00:19
QUOTE(burbanti @ 2012 01 17, 01:19)
Rene, turiu prasyma. Ar gali parodyti is arciau savo pakabuka ''juros zvaigzde''. Neatsimenu, kad ja buciau macius is arti.

Oi, burbanti, čia parduotuvinis pakabukas biggrin.gif, tai buvo tada, kai dar pati nekūriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 17 sausio 2012 - 10:36
biggrin.gif buna, pasitaiko. As ir turiu vienus auskarus, kuriuos dailes galerijoje nusipirkau pries kokius 27 metus, kai dar buvau pacanke. Po siai dienai nesioju ir negalvoju ismesti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 01 17, 02:19)

Duzgas, tai jau viskas komplekte?

wax injector dabar darausi. bus kaip ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2012 01 19, 21:34)
wax injector dabar darausi.  bus kaip ir viskas

Pats rinksi is detaliu? bigsmile.gif Nu auksarankis tu pas mus, nekitaip biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai kad nieko ten sunkaus nėra. va pagal ta video:
http://www.youtube.c...h?v=-mmvJYp5PSc
Atsakyti
Nelabai suprantu, kam tai reikalinga ir kokiu principu dirba, bet su nekantrumu lauksiu rezultatu ax.gif
Atsakyti