Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

user posted image

Jis skirtas penktame etape pavaizduotai procedūrai atlikti. Galima pasidaryti daugybę vaškiukų- liejinių etalonų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 20 sausio 2012 - 21:19
QUOTE(Duzgas @ 2012 01 16, 01:01)

O tu tą variklį naudosi kam? Peržiūrėjau apie vaško inžektoriu, nesupratau su kuo paduodamas spaudimas vaškui
Atsakyti
Mano sitas zieda padarytas tokiu metodu:

http://www.wix.com/r...ackergallery0=4

Bet as padariau tik vaskini pavyzdi ir destytojas issiunte ji i gamykla, gryzo gatavas ziedas...bet brangiai kainavo biggrin.gif

Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ypac auskariukai thumbup.gif

Papasakok, kaip akute istatei, nes man nelabai sekasi tokias mazas istatineti doh.gif
Atsakyti
Padariau vamzdelį 2.5mm, su boriuku padariau 2.00 mm skylute akutei, įstaciau 2.00mm akute ir su kerniuku uzfiksavau ją. viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2012 01 26, 13:49)

thumbup.gif ,bet man irgi auskaruikai labai wub.gif o gal kad mes daugiau auskarines g.gif lotuliukas.gif o gali padaryti macro nuotraukas? norisi is arciau paziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2012 01 26, 20:32)
Padariau vamzdelį 2.5mm, su boriuku padariau 2.00 mm skylute akutei, įstaciau 2.00mm akute ir su kerniuku uzfiksavau ją. viskas  smile.gif

Man taip pat labai norisi arciau prisitraukti biggrin.gif
Skylute darei kurioje vietoje? Ar vamzdelio skylute praplatinai boriuku? O uzfiksavai- tai uzlenkei krastelius ?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 01 27, 00:04)
Man taip pat labai norisi arciau prisitraukti  biggrin.gif
Skylute darei kurioje vietoje? Ar vamzdelio skylute praplatinai boriuku? O uzfiksavai- tai uzlenkei krastelius ?

Ryt padarysiu foto, nes draugė jau pasiemė juos.
Taip vamzdelio gala praplatinu kad akmuo isistatytu. jei akmuo 2.00mm tai ir boriukas 2.00mm istaciau ir užlenkiau kraštelius.

santimo internetine svetaine atidaro jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 26 sausio 2012 - 22:58
Duzgai, labai fainos naujienos thumbup.gif

QUOTE(Duzgas @ 2012 01 26, 23:53)

Neatsidaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2012 01 26, 22:53)

Ne neatsidaro. Sake, kad serveris uzluzo, o savinikai atostogauja.
Atsakyti
Duzgas, thumbup.gif
Atsakyti