Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Burbanti, puikus darbelis net ir su trukdziais biggrin.gif thumbup.gif

Menuli, tikrai sioje temoje kalbejom apie prabavima. Prabuoti neuztenka, tai butu daugiau del saves.

Ziit, zinau, kad 999 sidabras oksiduojasi, deja ir ore net greiciau uz 925 (bent man taip pasitaike) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2012 02 07, 20:28)
Stiklo karoliukus šviežiai iškeptus reikia šiltai padėt ir laikyt, kol po truputį atvėsta. Staigiai vėsdami jie skilinėja savaime arba pasidaro silpni. Įtariu, kad krosny tikrai geriau, bet galima ir be krosnies apsieit.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nieko nezinau apie stiklo lydyma, todel isilieti i diskusija negaliu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2012 02 07, 16:50)
thumbup.gif  thumbup.gif kas dabar nukentejo g.gif  lotuliukas.gif

Kas nukentejo ...nepatikesit doh.gif Auginau ragane 5 metus, balti ziedai bujojo kiekvienas per du delnus, kai pamaciau -vos neatsisedau. Nušniojo mano ragane, kaip su drūžba pažemiui. Jus galit patiket?
Atsakyti
Nu va, as ir vel su problemom ateinu. Pas mane rygekis lygus, be ismieru. Turiu, tiksliau turejau plasmasini lankstu ziedu dydziu matuokli, bet greiciausia jau kazkur guli po medziu sukramtytas, nes niekur nerandu . Gal kas zino ziedu dydziu skersmens matmenis? mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 vasario 2012 - 14:27
Ne as suns neturesiu mad.gif Nors myliu gyvunus visokius, bet suns NENORIU!!!

Pas mane ant rygelio lyg yra skersuo g.gif Kaip suprantu dydis ir atitinka skersmeni. Amerikoniskas dydis nevisai ji atitinka, bet as bijau pameluot g.gif .
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 02 09, 08:24)
Nu va, as ir vel su problemom ateinu. Pas mane rygekis lygus, be ismieru. Turiu, tiksliau turejau plasmasini lankstu ziedu dydziu matuokli, bet greiciausia jau kazkur guli po medziu sukramtytas, nes niekur nerandu . Gal kas zino ziedu dydziu  skersmens matmenis?  mega_shok.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif uzjauciu biggrin.gif pas mus vakar taip paslaptingai dingo vistos krutinele is keptuves doh.gif lotuliukas.gif

imesk i google "ring size chart" ten duoda visas ismieras
Atsakyti
nu va pribaigiau viena is isukamu dezuciu
http://www.flickr.co...othmetaldesign/
Atsakyti
Super... wub.gif O dar tas langelis istatytas... Man labai patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 02 10, 02:45)
nu va pribaigiau viena is isukamu dezuciu

thumbup.gif , tik man akis nervina ta viela be patinos patinos .Bet tu nekreipk demesio i mano burbejimus biggrin.gif , gi zinai, jog skoniai skirtingi.

O uz ziedu dydzius tai labai tau diedelis dekui. Issisaugojau, atsispausdinau ir isidejau i uzrasus.
Atsakyti
Mieliausiai tokia dezute nesiociau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ziit, kokia miela dėžutė rolleyes.gif , labai wub.gif
Atsakyti
Ziedas. Sidabras

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 10 vasario 2012 - 16:28