ne per etsy as nezinau/nebandziau, bet man atrodo jeigu tu pardavinejai per ebay, tai tu turi paypal ir jis "suristas" su tavo kazkokiu e-mail? tas zmogus taip pat turi tureti paypal, tada jis eina i paypal ir moka/perveda tavo e-mail'iui pinigus, cia as suprantu, kaip ir tavo saskaitos numeris

as zinai, ka pabandyciau paprasyti, kokia drauge, kuri turi paypal, uzmoketi tau pvz 5$ i tavo e-mail, ir paziureti, kaip tai veiks

man taip buvo su pirmu pardavimu, zmogus"nusipirko", bet nesumokejo, as nesupratau baikes

tada paprasiau drauges, kad "nupirktu" is mano etsy pacius pigiausius auskarus ir uzmoketu

((pasirodo, ji issirinko ir üzmirso"is kart sumoketi, o gal nenorejo kokio darbo kompjuterio naudoti paypalui? kas zino , as jai parasiau e-mail, ji sumokejo, as issiunciau) zodziu norejau isitikinti, kad viskas veikia

zinau, kai kurie irgi taip daro, kas tik pradeda, kad suprastu mechnizma ir isbandytu ant savu :lotuliukas:tiesa galima banko pervedima daryti, bet man atrodo, tai daug brangiau ir tu tikriausiai savo saskaitos nr turi duoti, ko as irgi nemegstu