Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(burbanti @ 2012 02 10, 10:26)
Ziedas. Sidabras

thumbup.gif thumbup.gif baisiai man tokie "neteisingi"ir "purvini"patinka lotuliukas.gif

aciuks.gif notworthy.gif uz komplimentus biggrin.gif
galvojau patinuoti viela, bet kazkaip perdaug man jau tos patinos buvo lotuliukas.gif o kadangi grandineles netamsinau, tai , jie kaip ir "susisaukia"spalvomis g.gif biggrin.gif
nu bet su kita maza dezike tai uzsiknisau, padejau i sali, kol nervai nurims doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jus dabar isduokit man paslapti savo ...visos biggrin.gif , bet i AZ- kaip jus vykdot pardavinejimus pastu? Niekaip man nedasunta - pirma siusti reikia ,o paskui gauti pinigus ar utrom diengi- stulja viecierom? biggrin.gif Vat uzsinorejo zmogus, o atvaziuoti negali ir pardavejas vaziuoti negali , kaip vyksta mainai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 10 vasario 2012 - 16:53
QUOTE(burbanti @ 2012 02 10, 10:51)
Jus dabar isduokit man paslapti savo ...visos  biggrin.gif , bet i AZ- kaip jus vykdot pardavinejimus pastu? Niekaip man nedasunta - pirma siusti reikia ,o paskui gauti pinigus ar  utrom diengi- stulja viecierom?  biggrin.gif Vat uzsinorejo zmogus, o atvaziuoti negali  ir pardavejas vaziuoti negali , kaip vyksta mainai?

utrom diengi- stulja viecierom biggrin.gif o kaip etsy dirba? zmogus uzmoka per paypal, tu gauni zinute, kad kazkas kazka nupirko, padarai siuntineli ir issiunti. as siunciu paciu pigiausiu variantu, pas mane etsy parasyta, jei zmogus nori buti tikras ir nori draudimo, jis siuncia man email, as keiciu siuntimo kaina (tiesa to dar niekad nebuvo biggrin.gif )
Atsakyti
Burbanti, gauni pinigus ir issiunti ryt ar poryt, parasai, kad issiuntei ir gali registracijos nr nurodyti mirksiukas.gif . Tas ,kas nepasitiki, internetu neperka. Ir psio ax.gif .

Burbanti, labai man jie prikolni bigsmile.gif Cia jau antras, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 vasario 2012 - 17:46
zit, grazi dezute
Atsakyti
Burbanti... As ziedu nenesioju, bet sita - mielai uzsimauciau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 02 10, 18:45)
Burbanti, gauni pinigus ir issiunti ryt ar poryt, parasai, kad issiuntei ir gali registracijos nr nurodyti mirksiukas.gif . Tas ,kas nepasitiki,  internetu neperka. Ir psio ax.gif .

Burbanti, labai man jie prikolni bigsmile.gif  Cia jau antras, ar ne?

Cia tas pats, tik sumazintas pagal pirkejo pirsta, nu ir dar daburbuliavau del mandrumo lotuliukas.gif

O tai kaip tai per paypal? As nieko nesuprantu cia, vistele. O tai kaip viskas vyksta nesuprantu g.gif ? Per ebay'ju tai as pardavinejus ,zinau, bet cia? As turiu koki paypal numeri ar ka? Jus tik nesijuokit, o jei juoksites tai negarsiai, nes as rimtai nebaraškinu biggrin.gif Kokius duomenis duoti zmogui?
Papildyta:
QUOTE(Bjauruska @ 2012 02 10, 19:58)
Burbanti... As ziedu nenesioju, bet sita - mielai uzsimauciau  thumbup.gif  wub.gif

Dekavoju kam patiko, o jei nepatiko -tikrai neuzpyksiu. biggrin.gif
Atsakyti
ne per etsy as nezinau/nebandziau, bet man atrodo jeigu tu pardavinejai per ebay, tai tu turi paypal ir jis "suristas" su tavo kazkokiu e-mail? tas zmogus taip pat turi tureti paypal, tada jis eina i paypal ir moka/perveda tavo e-mail'iui pinigus, cia as suprantu, kaip ir tavo saskaitos numeris g.gif as zinai, ka pabandyciau paprasyti, kokia drauge, kuri turi paypal, uzmoketi tau pvz 5$ i tavo e-mail, ir paziureti, kaip tai veiks g.gif man taip buvo su pirmu pardavimu, zmogus"nusipirko", bet nesumokejo, as nesupratau baikes biggrin.gif tada paprasiau drauges, kad "nupirktu" is mano etsy pacius pigiausius auskarus ir uzmoketu biggrin.gif ((pasirodo, ji issirinko ir üzmirso"is kart sumoketi, o gal nenorejo kokio darbo kompjuterio naudoti paypalui? kas zino , as jai parasiau e-mail, ji sumokejo, as issiunciau) zodziu norejau isitikinti, kad viskas veikia biggrin.gif zinau, kai kurie irgi taip daro, kas tik pradeda, kad suprastu mechnizma ir isbandytu ant savu :lotuliukas:tiesa galima banko pervedima daryti, bet man atrodo, tai daug brangiau ir tu tikriausiai savo saskaitos nr turi duoti, ko as irgi nemegstu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 10 vasario 2012 - 20:21
Jazau Marija, visai galva susukai. Reiks kazkaip aiskintis.
Atsakyti
Burbanti, o kur tu siusi? i lietuva, anglija ar kur kitur? Jei i anglija, tai tikrai nereikia jokiu paypal, o paprasciausiu banko pavedimu . Pas jus ten paypal mazai naudojama, tai nemanau, kad tas klientas ja turetu (o turi tureti abi puses). O tu pirkdama-pardavinedama ebayjuje kaip atsiskaitydavai ar priimdavai pinigus? gal kreditnes duomenis ivedinedavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 vasario 2012 - 20:49
QUOTE(naca @ 2012 02 10, 21:42)
Burbanti, o kur tu siusi? i lietuva, anglija ar kur kitur?

Tame ir esme, kad ir ten ir ten . Bet man svarbiau Anglija.
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2012 02 10, 21:42)
Jei i anglija, tai tikrai nereikia jokiu paypal, o paprasciausiu banko pavedimu . Pas jus ten paypal mazai naudojama, tai nemanau, kad tas klientas ja turetu (o turi tureti abi puses). O tu pirkdama-pardavinedama ebayjuje kaip atsiskaitydavai ar priimdavai pinigus? gal kreditnes duomenis ivedinedavai?

Jo, duomenys ten jau yra ir is karto pinigai pereina i banka, kiek suprantu.
Matot kame problema ,nezinau kaipo lietuvoje ,bet cia jei pardavineji internetu , tai reikia tureti imone ,kitaip baudos nezmoniskos. O kiek gi as cia pardavineju , net neuztektu duonai ,ka jau cia apie sviesta kalbeti biggrin.gif ...kam cia vaidinti, jog turi savo bizni ,jei jis pelno nenesa biggrin.gif ?
Atsakyti
Na bet tai gal gali traktuoti ne kaip pardavima, o siaip susitarima, jei tai retas reikalas . tegu perveda i tavo saskaita ir tiek, o tu gavus parasysi ir issiusi.

Is lietuvos gal kiek sudetingiau, nebent turi ir lietuviska saskaita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 vasario 2012 - 20:59