Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

pasitikrinau FB, kad tikrai Nacos diena g.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif zodziu pradejau ieskoti graziu pasveikinimu neradau, tai va cia toks

Хаим получил в наследство большой алмаз. Пошёл Хаим к ювелиру. Тот внимательно осмотрел алмаз:
— Это уникальный камень! Он стоит бешеных денег! Я не возьмусь его обрабатывать! А вдруг ошибусь?! Нет, не возьмусь я его делать, даже не уговаривайте!
Пошел Хаим к другому мастеру. Тот тоже испугался. Тогда Хаим пошел к старику Кацману. Тот осмотрел алмаз и крикнул мальчишке-подмастерью:
— Моня, сынок, сделай-ка вот этот камушек!
Хаим забеспокоился:
— Послушайте, как вы можете доверять этому мальчишке?! Вы разве не знаете, что это за алмаз?! Его отказались обрабатывать самые опытные ювелиры!
— Ша, ша, любезный! Вы знаете, что у вас за алмаз и сколько он стоит. Я тоже знаю, что у вас за алмаз и сколько он стоит. А Моня не знает. И он таки его сделает!

Zodziu .... kad drasos tau netruktu visiems tavo sumanymams ir, kad viskas vyktu su juvelyriniu tikslumu laike, erdvej ir mintyse 4u.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 02 13, 00:26)
aha ir dar paskaiciau, kad juose negalima naudoti nespalvotu metalu, gali sugadinti masina g.gif kazkas su magnetinimu surista g.gif

Burbanti - tu techniskai atostogose lotuliukas.gif

na aš pas vieną juvelyrą į magnetinį poliruoklį dėjau ir žalvarį. Tik deja nelabai jau šveitė
http://www.professio...02/0502pb1.html
gal kam bus idomu
Atsakyti
Pabandyciau kada, jei tureciau ta geraji ziedu laikikli, be jo tai be sansu taip uztvirtinti akis.
Atsakyti
Aciu, mergaites uz tokius neeilinius palinkejimus ax.gif wub.gif Siandien galva skauda, bet jau mintys apie darbus sukasi cool.gif Praleidziu kokia diena kita nedirbdama ir jau norisi kazko griebtis biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, darai, darai, feisbuke matom, o cia visai nieko neidedi. Oi gausi ryksciu viena diena uz tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 02 17, 09:34)
Nu va, darai, darai, feisbuke matom, o cia visai nieko neidedi. Oi gausi ryksciu viena diena uz tai  biggrin.gif

Oi, burbanti, tu tai moki tai biggrin.gif Mano vaikis kai tik pamato tavo avatarą iš kart rėkia, kad anam su raudona dupce labai skauda lotuliukas.gif
O aš bijau ką į rankas ir paimti, dabar kokiams metams man tik pjaustinėjimai/lankstymai/kalinėjimai "įkandami". O visai nemažai esu pradėjus, net lituot reikia ir sustoju doh.gif Imsiuos mažiau pavojingų rankdarbių formų smile.gif
Atsakyti
Mano vaikis taip pat spoksodavo i burbancios avatara lotuliukas.gif

Burbanti, as parodau, jei ka kitokesnio padarau mirksiukas.gif
Atsakyti
va radau, gal kas kam nors tiks mirksiukas.gif
http://www.arhibook....ir_delo/page/1/
Atsakyti
Baikit juoktis is manes, bo jums bus kaip tam raudonsikniui biggrin.gif

ziit, aciu, parsisiunciau knyga apie akmenis.
Atsakyti
Birbanti, su kokia programa atsidarei? Man niekaip neatsidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 02 18, 06:50)
Birbanti, su kokia programa atsidarei? Man niekaip neatsidaro doh.gif

paziurejau, ten daug djvu, tai panasi i acrobata, parsisiusk free djvu reader.
Atsakyti
Man neatsidaro su sia programa doh.gif
Atsakyti