na tie uzsukimai tai atrodo idealus Net pavydas sueme del to metal clay galymybiu Man tai abu labai grazus, apvlus del formos labai patinka, pailgas del metalu misinio graziai paskirstyto
jie tik atrodo idealus bet siaip is triju (vienas dar procese) tik va tas apvalus sunkokai "dirba", nes per trumpa kakla padariau, nu bet draugiu gimtadieniai arteja, bus ka dovanoti bet aisku su moliu zaisti su spalvomis daug lengviau o gal uzsimanysit kuri irgi pazaisti, va radau nauja peciu (peciuka) https://www.metalcla.../54929_base.htm del idomumo paziurekit jo dydi baisiai patogus mazose patalpose nezinau ar tai galima vadinti "parasu"tai daugiau azartinis zaidimas - iseis ar ne pagalvojau, kad butu idomu toki zieda sugalvoti, kurio virsu galima keitineti, uzsukant viena ar kita virsu. mintis procese, paziuresim, kas iseis
O man, kaip nekeista, jokio malonumo nesuteikia uzsakymai. Jokio azarto, nors mintys tai mano, bet kazkas ny to ir viskas Siandien suo nugrauze elektros laidus einancius i sodo nameli, dabar poliruoti galesiu su dantimis
nu cia gi ne uzsakymai, o isukis sau paciai, todel ir idomu, as irgi nemoku uzsakymu daryti , nes tada jau ne azartas, o nervai nieko sau, gerai, kad be sroves buvo o tai galejo visai blogai bagtis mes tai vaisius megstam, naktipieciai, kai visi miega:bananas (skura palikta) su kriause ir zino rupuziukas, kad blogai daro, kai vyras priejo prie dubens su vaisiais , pabrukes uodega zemyn leke
tai ten gi viisi numeriai surasyti apie 200 pati krosnis ir dar visokie priedai apie 100, as tik galvoju ar jie turi europai, ar reikia adaptoriaus plusas tas, kad ji maza ir siuntimas gali pigesnis buti, minusas- ji ne automatiska, as savo uzprogramuoju ir palieku ir ji pati issijungia, cia tokios opcijos nera, nors gal ir galima padaryti
man atrodo pyrometer ir temperature controller reikalingi, nes ka tu bedarysi ar metalo moli (nors moliui jie raso, kad ir nebutina, kadangi temperatura kaip tik iki molio max daeina) ar stikla, reikia zinoti temperatura ir kiek laiko ja laikyti. visa kita galima gauti ir vietoj pas keramikus.