Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Ziit, kaip gaila, kad sutruko verysad.gif
Atsakyti
jazau, kiek jus cia pridiskutavot. As, matote, buvau uzsiemus issidirbinejimais treciuose, tai nepamaciau ka jus cia kalbat biggrin.gif
Naca, tau laikas butu bent kiek pabranginti savo dirbinius. Sakau tau nuosirdziai.
ziit, tai dabar dvigubas darbas vel bus tepti moli ir perdegint sutrukimus? O kad pardavines kaip vardinius- sveikinu.

--

Feisbuke daviau uzklausima apie tai su kuo priklijuoti granules, kad neissivartytu lituojant. Ziuresim ar gausiu atsakyma. Jei gausiu- butinai pasidalinsiu informacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 29 vasario 2012 - 13:23
Ziit, nu ziauriai ziauriai gaila doh.gif

QUOTE(trr @ 2012 02 28, 23:57)

Zinai kaip baisu turint valdiska darba jo netekti doh.gif O dar ir mama pergyvens, nes ta specialybe pasirinkau pagal ja. Na bet pasikeite laikai, darbo salygos ... unsure.gif

QUOTE(burbanti @ 2012 02 29, 13:21)

--
Feisbuke daviau uzklausima apie tai su kuo priklijuoti granules, kad neissivartytu  lituojant. Ziuresim ar gausiu atsakyma. Jei gausiu- butinai pasidalinsiu informacija.

o kaip suprasti?
Atsakyti
ziit, nu ir ko tie molinukai susikyla verysad.gif. Naujieji man panašūs į lemputes biggrin.gif
naca, tu dar gerai pagalvok dėl darbo, aš tai neskubėčiau, išeičiau tuomet, kai susirasčiau palankesnį darbą 4u.gif
Atsakyti
nu jie suskyla del skirtingu storiu, temperaturos neatitikimo skirtingiems metalams, tai beveik visada iseina, kai dirbi su skirtingais moliais. plusas tas, kad tie skilimai pataisomi, man daugiau rupi, kad uzisukimai dirbtu ir po kepimo, zodziu dabar uztepinesiu skyles biggrin.gif rolleyes.gif

Aha tikrai principas lempuciu lotuliukas.gif

naca tu musu neklausyk biggrin.gif daryk, kaip tu skaitai teisinga sau ir savo seimai. bet atsimink "tot, kto ne rizkuet- ne pjot shampanskovo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turejau omenyje va stai toki granuliu prilitavima. Kiek zinau ,tai pirma su kazkuo priklijuojama ir tik po to lituojama
http://www.facebook....8...e=1
Nu va, ka tik atsake vakrug da okala- tipo visokie klijai naudojami ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 29 vasario 2012 - 16:59
QUOTE(naca @ 2012 02 29, 16:00)
Zinai kaip baisu turint valdiska darba jo netekti  doh.gif   O dar ir mama pergyvens, nes ta specialybe pasirinkau pagal ja. Na bet pasikeite laikai, darbo salygos ... unsure.gif

et, gyvenimas tik vienas.. wink.gif kartais pavydžiu mirtininkams (pasmeriktiems greitai mirti) vieno dalyko, jie labai žaibiškai ir tiksliai atranda, kas gyvenime svarbiausia. smile.gif
o mamos turi mokėti paleisti vaikus ir leisti jiems eiti savo keliu...
ir dėl valdiško darbo g.gif , ką aš žinau, vyresnės kartos suformuoti stereotipai ir tiek. va sėdėsit jūs ten kelias valandas nieko neveikdama ir kam nuo to geriau, realiai nei valstybei, nei jums. lankstumo ir laisvumo požiūryje daugiau reiktų wink.gif
na bet žinoma jums spręsti. išsakiau nuomonę ir dingstu. biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 29 vasario 2012 - 17:51
QUOTE(Rene @ 2012 02 29, 15:46)

Rene, tikrai nebeieskociau kito darbo, dirbciau ta, kuris dabar man hobis mirksiukas.gif Jauciuosi tikrai neisnaudojusi nei puses galimybiu sioje srityje rolleyes.gif Na bet tikrai neskubu- gal dar viskas susigules darbe ir liks kaip buve doh.gif

QUOTE(burbanti @ 2012 02 29, 16:58)
Turejau omenyje va stai toki granuliu prilitavima. Kiek zinau ,tai pirma su kazkuo priklijuojama ir tik po to lituojama

gaila nerodo nuotraukos. man labai idomu kaip su tais klijais g.gif

QUOTE(trr @ 2012 02 29, 17:39)

o mamos turi mokėti paleisti vaikus ir leisti jiems eiti savo keliu...

mama tai manes visiskai nereguliuoja, paleistu(tiksliau cia tas zodis netinka) ir palaimintu rolleyes.gif . Bet tai jos mylima specialybe, jos gyvenimas, ir vistiek sirdis jai skaudetu unsure.gif
Atsakyti
kazkas kazkada manes klause apie Electroforming
http://www.jewelryma...f...&a=ml120229
Atsakyti
Dedu ka turiu. Zinokit, tikrai pavargau fotografuoti biggrin.gif
user posted image

Pakabukas priderintas prie sito ziedo.Tik dabar pamaciau, kad gelei truksta vieno ziedlapio biggrin.gif , bet tai nedidele klaida manau.
http://www.wix.com/r...ckergallery0=12
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 01 kovo 2012 - 17:11
Burbanti, labai dailus pakabukas wub.gif
Atsakyti
Aciu, masyvus labai gavos.
Atsakyti