Prasom nepykti, as siuo metu patenku i blondiniu kategorija...
man kantrybes nebeuzteko oksidavimui
Labai jau rezultato norejau
QUOTE(Bjauruska @ 2012 02 23, 16:36)
Prasom nepykti, as siuo metu patenku i blondiniu kategorija...
man kantrybes nebeuzteko oksidavimui
Labai jau rezultato norejau 
oi kaip as tave suprantu
Laikau kumscius
Kaip butu gaila.... bet viskas bus puiku
O as dabar susiduriau su dilema
. Pagrindiniame darbe nemalonios naujoves- zada darbo valandas beveik padvigubinti (aisku uz ta pati atlyginima). darbo tai nepadauges, bet reikes tiesiog issedeti nieko neveikiant, juolab kad net nera kur sedeti, nes tuo metu kabinetas bus uzimtas
. Na tiesiog prasitrinti
tai ka noriu pasakyti... mano rankdarbiams laiko neliks, jei neiseis laviruoti tas valandas. Tai svarstysiu, ka cia pasilikti- ar sirdziai malonu ir gal net pelningesni darba, ar itampa ir nuoskaudas dabartiniame darbe. Bet kaip , mano vyras sako "kas pensija uzdirbs?", nes ir jis su verslo liudijimu dirba. Bet neaisku, kokia ten pensija mums benusimato
.
O as dabar susiduriau su dilema
tai ka noriu pasakyti... mano rankdarbiams laiko neliks, jei neiseis laviruoti tas valandas. Tai svarstysiu, ka cia pasilikti- ar sirdziai malonu ir gal net pelningesni darba, ar itampa ir nuoskaudas dabartiniame darbe. Bet kaip , mano vyras sako "kas pensija uzdirbs?", nes ir jis su verslo liudijimu dirba. Bet neaisku, kokia ten pensija mums benusimato
kumscius, spygas, kad tik kas suveiktu
pirma- iki pensijos toloka, o gal dar nauja darba rasi normalesni, kas zino siais laikais, mes irgi abu "privatininkai'ir apie pensija butu laikas pagalvoti, bet is kitos puses, dziaugtis gyvenimu reikia dabar, o tai dagyvensi iki pensijos be dziaugsmo ir tada pagalvosi, kam man visa tai reikalinga
jeigu mano juvelyrika nors truputi kazka duotu, as ir negalvociau.
Tiesa pasigirsiu
mano penkis darbus nupirko dama, kuri laiko dailes galerija... nesvarbu, kad tai kazkokiam kaime siaures kanadoje, nu bet skamba !!!:lotuliukas:
pirma- iki pensijos toloka, o gal dar nauja darba rasi normalesni, kas zino siais laikais, mes irgi abu "privatininkai'ir apie pensija butu laikas pagalvoti, bet is kitos puses, dziaugtis gyvenimu reikia dabar, o tai dagyvensi iki pensijos be dziaugsmo ir tada pagalvosi, kam man visa tai reikalinga
Tiesa pasigirsiu
Liux kad nupirko
Gal is Etsio? Na, kadangi nebrangus, tai jai apsimokes
Va ir as ta pati vyrui sakau
Nors gaila universitete prasimokytu 8 metu
Bet kad niekas nevertina...
QUOTE(naca @ 2012 02 28, 14:41)
Liux kad nupirko
Gal is Etsio? Na, kadangi nebrangus, tai jai apsimokes
Nors gaila universitete prasimokytu 8 metu
Bet kad niekas nevertina... 
Aha is etsy. Aisku, kad apsimokes
Oh naca, kad tu zinotum kiek as mokiausi
QUOTE(naca @ 2012 02 28, 20:59)
Tai svarstysiu, ka cia pasilikti- ar sirdziai malonu ir gal net pelningesni darba, ar itampa ir nuoskaudas dabartiniame darbe.
tuomet išvis nėra ką ir svarstyt
atsiprašau už eilinį trigrašį, manau pirmiausia neverta likti tokiam (jokiam) darbe, kuriame gadinasi nervai. antra, darbas pensijai būtinai pasitaikys vėliau kitas, ir geresnis ir mielesnis, o gal net su mėgiamu amatu susijęs.
QUOTE(trr @ 2012 02 28, 17:57)
ok, kol jus cia miegojot (o mano moliai dega) man i galva nauja idea atejo
is kaires kamštinis molis dar nepadengtas, vidurinis jau padengtas su variu, desineje vaikiski cereal - dar nepadengti (nezinau, kaip lietuviskai