pailiustruok ką nros iš tų kavinukių, kur buvot?

mes tyčia ėmėm tik pusryčius, nes per dešimt dienų viešbučio maistas labai atsibosta. tai galvojam valgyti kaskart vis kitur
 tai va ir smalsu, bet nemanau, kad kainos bus daug didesnės nei Vilniuje?

. Lietuviu labai nedaug. Sutikom tik pora seimu. Kazkaip man pasirode, kad Bulgarija dar ner tokia populiari tarp musiskiu, nors cia tikrai neblogai. labai patinka jura ir papludimys. O kokios bangos siomis dienomis
 . Lietuviu labai nedaug. Sutikom tik pora seimu. Kazkaip man pasirode, kad Bulgarija dar ner tokia populiari tarp musiskiu, nors cia tikrai neblogai. labai patinka jura ir papludimys. O kokios bangos siomis dienomis   , smagu maudytis.
 , smagu maudytis. Labai blogai ten nera,kambariai beveik tokia patys,tik nera restorano ,reikia eiti i Laguna garden,taciau sie viesbuciai yra atitinkamai 4 ir 3 zvaigzdes
 Labai blogai ten nera,kambariai beveik tokia patys,tik nera restorano ,reikia eiti i Laguna garden,taciau sie viesbuciai yra atitinkamai 4 ir 3 zvaigzdes  neteisinga
 neteisinga  jiems kaip kompensacija pasiule ekskursija jachta.
 jiems kaip kompensacija pasiule ekskursija jachta.

Labai blogai ten nera,kambariai beveik tokia patys,tik nera restorano ,reikia eiti i Laguna garden,taciau sie viesbuciai yra atitinkamai 4 ir 3 zvaigzdes
 Labai blogai ten nera,kambariai beveik tokia patys,tik nera restorano ,reikia eiti i Laguna garden,taciau sie viesbuciai yra atitinkamai 4 ir 3 zvaigzdes  neteisinga
 neteisinga  jiems kaip kompensacija pasiule ekskursija jachta.
 jiems kaip kompensacija pasiule ekskursija jachta. . O kad pereiti i kita pastata valgyti, tai nematau jokiu minusu. Nes kur esame poilsiave, beveik visur taip buvo, tad jokiu problemu nematem. Tik gal minusas, kad antrame aukste, ir tik laiptais gali pakilti. Su vezimeliu sunkoka
 . O kad pereiti i kita pastata valgyti, tai nematau jokiu minusu. Nes kur esame poilsiave, beveik visur taip buvo, tad jokiu problemu nematem. Tik gal minusas, kad antrame aukste, ir tik laiptais gali pakilti. Su vezimeliu sunkoka   . ir visi taip vargo...
 . ir visi taip vargo... 

. O kad pereiti i kita pastata valgyti, tai nematau jokiu minusu. Nes kur esame poilsiave, beveik visur taip buvo, tad jokiu problemu nematem. Tik gal minusas, kad antrame aukste, ir tik laiptais gali pakilti. Su vezimeliu sunkoka
 . O kad pereiti i kita pastata valgyti, tai nematau jokiu minusu. Nes kur esame poilsiave, beveik visur taip buvo, tad jokiu problemu nematem. Tik gal minusas, kad antrame aukste, ir tik laiptais gali pakilti. Su vezimeliu sunkoka   . ir visi taip vargo...
 . ir visi taip vargo...
 man Bulgarija paliko irgi geriausius ispudzius
 nevelavo
   nevelavo   tai 9 vakaro jau buvom namie ir kraustem tases
  tai 9 vakaro jau buvom namie ir kraustem tases   

na, kad nereikėtų prie jūros visas dešimt dienų gulėti
 na, kad nereikėtų prie jūros visas dešimt dienų gulėti 

kažink kaip ten vaizdialis
 . Bent jau isore, o kataloge tai neblogai jis pavaizduotas.
 . Bent jau isore, o kataloge tai neblogai jis pavaizduotas.   

tikiuosi bus bent švaru, iš esmės to ir užtektų
 tikiuosi bus bent švaru, iš esmės to ir užtektų