Noriu parasyti savo atsiliepima apie Regina is Kamejos: TRAGEDIJA. Esu sviesi, beveik platinine blondine. Ir norejau siek tiek patamseti, na naturalesne pasidaryti. Galvojau apie medaus ar siaudu spalva. Tokia prabagia ir naturalia. O ka jus sau manot. Kirpeja patare,kad siltas tonas man netiks, pasiule salta pilkai rusva. Sakau, OK tinka. Dar pasiule nedazyti visos galvos iskarto. Na ale pasruoguoti truputeli. Sakau, na gal ir protingai. Finalas toks: Mane nusruogavo juodai! Ir saknis juodai nudaze. Tepe dviem skirtingais dazais, bet spalva identiska. O prie viso to grozio dar sruogos horizontaliai dryzuotos. Atrodau kaip kokia kurapka su juodu plemu ant galvos.

Pasakiau kad nepatinka, kad per tamsu. Bet ji net nesiklause, sako pamatysi pasiplaus, priprasi patiks. Susimokejau 150LT ir isejau pasibaisejusi. Plaunu galva kasdiena, nesiplauna tie dazai.

Atrodau kaip pigi prostitute su juodom saknim.

Zodziu, nepatariu niekam! Uz menesio laukia svarbus renginys ir neisivaizduoju ka daryti! Gal kas galit ka patarti? Gaila pinigu, bet labiausiai gaila plauku, o nuotaika sugadinta nenusakomai.