Įkraunama...
Įkraunama...

Geri kirpėjai Klaipėdoje

QUOTE(Ingrida.kas @ 2013 10 09, 09:31)
Noriu parasyti savo atsiliepima apie Regina is Kamejos: TRAGEDIJA. Esu sviesi, beveik platinine blondine. Ir norejau siek tiek patamseti, na naturalesne pasidaryti. Galvojau apie medaus ar siaudu spalva. Tokia prabagia ir naturalia. O ka jus sau manot. Kirpeja patare,kad siltas tonas man netiks, pasiule salta pilkai rusva. Sakau, OK tinka. Dar pasiule nedazyti visos galvos iskarto. Na ale pasruoguoti truputeli. Sakau, na gal ir protingai. Finalas toks: Mane nusruogavo juodai! Ir saknis juodai nudaze. Tepe dviem skirtingais dazais, bet spalva identiska. O prie viso to “grozio” dar sruogos horizontaliai dryzuotos. Atrodau kaip kokia kurapka su juodu plemu ant galvos. schmoll.gif  Pasakiau kad nepatinka, kad per tamsu. Bet ji net nesiklause, sako pamatysi pasiplaus, priprasi patiks. Susimokejau 150LT ir isejau pasibaisejusi. Plaunu galva kasdiena, nesiplauna tie dazai.  verysad.gif Atrodau kaip pigi prostitute su juodom saknim. doh.gif  Zodziu, nepatariu niekam! Uz menesio laukia svarbus renginys ir neisivaizduoju ka daryti! Gal kas galit ka patarti? Gaila pinigu, bet labiausiai gaila plauku, o nuotaika sugadinta nenusakomai.  verysad.gif

uzjaucu,kad taip nepasiseke,na bet viskas pataisoma mirksiukas.gif as ilga laika lankiausi pas ja ,sroguodavau sviesiai,kartais imaisydavom tamsesniu sruogu,bet is esmes buvau sviesi...sugalvojau pasitamsinti,bet ji irgi sako dedam geriau daugiau tamsiu sruogu,ir atrodysi tamsesne,nes visu tamsint nenorejo...na ir ka,finale rezultatas gavos panasus kaip tau doh.gif juodai baltas zebras doh.gif doh.gif doh.gif nuo to laiko nebekeliu kojos ten....drauge pas ja dazes ombre,tai ....jei meistras to nesugeba,tai ir gali pasakyti,sorry,neapsiimsiu...na bet ji lengva ranka ja ismozojo ir tas vadinamas"ombre'" gavos ,kad visi plaukai geltoni ir 2 cm nuo saknu tamsus plaukai lotuliukas.gif zodziu, seniau ji mane tikrai tenkindavo,bet po tokiu sedevru kazkaip nebedrisciau pas ja eiti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(disiel @ 2013 10 09, 15:48)
Kazkaip nerandu atsiliepimu apie Zana Muravjova? Ar niekas nesitvarko pas ja? Dar domina Gintare Reinikyte ?

Noriu sviesinti plaukus, gal labiau ombre stilium, kas gali parekomenduoti gera speca?

Keliu savo klausimukus i virsu 4u.gif

Parekomenduokit prasau, kas gerai sviesintu plaukucius ombre stilium?
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2013 10 09, 22:59)
uzjaucu,kad taip nepasiseke,na bet viskas pataisoma  mirksiukas.gif  as ilga laika lankiausi pas ja ,sroguodavau sviesiai,kartais imaisydavom tamsesniu sruogu,bet is esmes buvau sviesi...sugalvojau pasitamsinti,bet ji irgi sako dedam geriau daugiau tamsiu sruogu,ir atrodysi tamsesne,nes visu tamsint nenorejo...na ir ka,finale rezultatas gavos panasus kaip tau  doh.gif  juodai baltas zebras  doh.gif  doh.gif  doh.gif nuo to laiko nebekeliu kojos ten....drauge pas ja dazes ombre,tai ....jei meistras to nesugeba,tai ir gali pasakyti,sorry,neapsiimsiu...na bet ji lengva ranka ja ismozojo ir tas vadinamas"ombre'" gavos ,kad visi plaukai geltoni ir 2 cm nuo saknu tamsus plaukai  lotuliukas.gif  zodziu, seniau ji mane tikrai tenkindavo,bet po tokiu sedevru kazkaip nebedrisciau pas ja eiti  mirksiukas.gif  4u.gif

Mano gimtadienis uz menesio, tai reikia kazkaip susitvarkyti.
Man rekomendavo Diana ji dirba kipykloj Arenoj, gal kam teko girdeti? Nes su sesko uodega ant galvos vaikscioti nealiu.. verysad.gif
Atsakyti
Man su Regina is Kamejos buvo lygiai taip Pat. Tik pinigu sumokejau dvigubai :-).
Atsakyti
QUOTE(600eva @ 2013 10 14, 09:15)
Man su Regina is Kamejos buvo lygiai taip Pat. Tik pinigu sumokejau dvigubai :-).

Kosmaras! Gaila,kad man pries ten einant niekas nepasake, kad ji tokia bloga kirpeja. verysad.gif Visas vargseles vienodai baisiai malevoja ir dar sako: "Tokia busi vienintele, pamatysi! " schmoll.gif Mano pradejo plautis plaukai ir zalia atspalvi mesti pradejo, tai isviso "SUPER" atrodau. doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,uzsirasiau ketvirtadieni pas Alina is Elados. Jau nesulaukiu, kaip noriu savo siuveliura susitvarkyti biggrin.gif . Jei kam idomu ,galesiu atsiliepimus parasyti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.kas @ 2013 10 14, 10:36)
Kosmaras! Gaila,kad man pries ten einant niekas nepasake, kad ji tokia bloga kirpeja.  verysad.gif  Visas vargseles vienodai baisiai malevoja ir dar sako: "Tokia busi vienintele, pamatysi! " schmoll.gif  Mano pradejo plautis plaukai ir zalia atspalvi mesti pradejo, tai isviso "SUPER" atrodau.  doh.gif

Sveiki,gavau jusu az bet isnarsius google maps tos kirpyklos neberadau verysad.gif o kirpejos kotaktu nebeturiu, gal issikele kazkur bet nebezinau kur...
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.kas @ 2013 10 14, 11:36)
Kosmaras! Gaila,kad man pries ten einant niekas nepasake, kad ji tokia bloga kirpeja.  verysad.gif  Visas vargseles vienodai baisiai malevoja ir dar sako: "Tokia busi vienintele, pamatysi! " schmoll.gif  Mano pradejo plautis plaukai ir zalia atspalvi mesti pradejo, tai isviso "SUPER" atrodau.  doh.gif

Paskaityk senesnes zinutes kokiu 2011 2012 metu, dabar cia jau nebe labai kas lankosi ziuriu. Kiek skaiciau, ramunes linija patiko zmonems, amber studija gali pabandyt, Kristina is Hedera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forestberry: 16 spalio 2013 - 21:41
Gal kas galite rekomenduoti gera (ir nelabai brangia) proginiu sukuosenu meistra?
Atsakyti
QUOTE(liepmede @ 2013 10 17, 10:34)
Gal kas galite rekomenduoti gera (ir nelabai brangia) proginiu sukuosenu meistra?

parašykit šitai merginai https://www.facebook...ion=friends_tab, man ją rekomendavo Irina Tuto
Atsakyti
Eina sau, gaila, kad jums taip nepasiseke pas Regina is Kamejos, nes as jau kelinti metai lankausi pas ja, tai esu labai patenkinta. Pas ja pirma karta apsilankiau po nesekmingo plauku sviesinimo Ramunes linijoje doh.gif tai ji man sutvarke plaukus, o kai is blondines sugalvojau tapti tamsi irgi puikiai nudaze smile.gif Matyt, man pasiseke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(disiel @ 2013 10 10, 13:16)

Parekomenduokit prasau, kas gerai sviesintu plaukucius ombre stilium?

Tai negi cia blondiniu nera? biggrin.gif
Atsakyti