Įkraunama...
Įkraunama...

Geri kirpėjai Klaipėdoje

Su L'Oreal Professionel 4u.gif
Atsakyti
Apie Laima is Monridos as irgi daug geru atsiliepimu girdejau, nors nesu pati pas ja buvus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 11 24, 18:01)
As pas Laima ir einu jau virs 10 metu smile.gif Visada tris valandas trunkam, o kai pakirpti, tai ir 3,5 maziausiai iseina, bet jau pripratau per tiek metu, neatrodo ilgai smile.gif

Ka ten tiek 3 val kirpti? Vos valanda iskenciu sedet pas kirpeja.
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2013 12 01, 21:21)

Na jei sruoguoji visa galva, tai per valanda kazin ar apsisuksi g.gif
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2013 12 01, 22:21)

Ne kirpti, o sruoguoti. Be to, plaukas plaukui nelygu, su maniskiais yra darbo smile.gif
Atsakyti
Sveiki,patarkit gera kirpeja,kuri nudazytu balayage stilium. Labai noriu. Skubiai....
Atsakyti
cia ombre turit omeny? ar ne?
Atsakyti
QUOTE(_Matrioška_ @ 2012 06 21, 21:42)
Labai faina kirpėja Klaipėdoje yra Inga, kuri dirba Turgaus aikštėje 4, antrame aukšte, virš gėlių salono. Draugė parekomendavo, tai ir nuėjau pas ją. Labai maloni, paprasta kaip žmogus ir superinė kirpėja - apkirpo kaip ir norėjau, suprato viską ko pageigavau smile.gif Telefonas jos 86 07 57531 ir dar turi internetinę svetainę - http://kirpeja-inga.lt

pritariu. Labai faina, maloni kirpeja! Puikiai apkirpo ir pakonsultavo kaip prižiūrėti! thumbup.gif
Atsakyti
merginos gal žinot apie ką kalba eina, sakė yra geras stilistas kažkur prie Pajūrio, prie Jono kalnelio, ilgais plaukais, vyrukas. gal žinot ką nors? ačiuks
Atsakyti
Po ilgų ieškojimų aš radau savo kirpėją! Aidos studijoje ne taip seniai pradėjusi dirbti Aldona, nu nieko geresnio nesu dar sutikusi smile.gif kaip žmogus labai maloni, visada išklauso ko noriu ir duoda savo patarimų ir SVARBIAUSIA taip švelniai ji elgiasi su plaukais smile.gif)) neskuba, kaip kitos, kad kuo greičiau, visada išglosto plaukus, nėra turbūt nei kart papešus plaukų... nu žodžiu man ji tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2013 12 23, 12:16)
Po ilgų ieškojimų aš radau savo kirpėją! Aidos studijoje ne taip seniai pradėjusi dirbti Aldona, nu nieko geresnio nesu dar sutikusi smile.gif kaip žmogus labai maloni, visada išklauso ko noriu ir duoda savo patarimų ir SVARBIAUSIA taip švelniai ji elgiasi su plaukais smile.gif)) neskuba, kaip kitos, kad kuo greičiau, visada išglosto plaukus, nėra turbūt nei kart papešus plaukų... nu žodžiu man ji tobula  wub.gif

Papildyta:
Sveikos merginos,tai gal yra Klaipedoje kirpeju ,kurios dazo beyage stiliuku. Labai lauksiu Jusu pasiulymu.
Atsakyti
sveikos merginos kadangi jau seniai ieskau info apie kirpejas kuri geresne ir pan.gavau is drauges patarima nueiti i herkaus galerija,etude ar akip ten ji tiksliau vadinasi pradziai pasikirpau galiukus issiklausinejau apie naudjama kosmetika naudoja schwrzkopf profesional,ir ziot buvau maloniiai nustebinta nukirpo grziai ir neiskarpe belekaip ir antakius galejau susitvarkyt vieoj,kirpejos vardas Viktoija tikrai patariu nesjau buvau praradus vilti ir kaina normali ne kaip ramunes linijoj uz dazyma pusilgiu plauku paeme 80lt 4u.gif
Atsakyti