Su L'Oreal Professionel

Apie Laima is Monridos as irgi daug geru atsiliepimu girdejau, nors nesu pati pas ja buvus..

QUOTE(EXTRAA @ 2013 11 24, 18:01)
As pas Laima ir einu jau virs 10 metu
Visada tris valandas trunkam, o kai pakirpti, tai ir 3,5 maziausiai iseina, bet jau pripratau per tiek metu, neatrodo ilgai 

Ka ten tiek 3 val kirpti? Vos valanda iskenciu sedet pas kirpeja.
QUOTE(forestberry @ 2013 12 01, 21:21)
Na jei sruoguoji visa galva, tai per valanda kazin ar apsisuksi

QUOTE(forestberry @ 2013 12 01, 22:21)
Ne kirpti, o sruoguoti. Be to, plaukas plaukui nelygu, su maniskiais yra darbo

Sveiki,patarkit gera kirpeja,kuri nudazytu balayage stilium. Labai noriu. Skubiai....
cia ombre turit omeny? ar ne?
QUOTE(_Matrioška_ @ 2012 06 21, 21:42)
Labai faina kirpėja Klaipėdoje yra Inga, kuri dirba Turgaus aikštėje 4, antrame aukšte, virš gėlių salono. Draugė parekomendavo, tai ir nuėjau pas ją. Labai maloni, paprasta kaip žmogus ir superinė kirpėja - apkirpo kaip ir norėjau, suprato viską ko pageigavau
Telefonas jos 86 07 57531 ir dar turi internetinę svetainę - http://kirpeja-inga.lt

pritariu. Labai faina, maloni kirpeja! Puikiai apkirpo ir pakonsultavo kaip prižiūrėti!

merginos gal žinot apie ką kalba eina, sakė yra geras stilistas kažkur prie Pajūrio, prie Jono kalnelio, ilgais plaukais, vyrukas. gal žinot ką nors? ačiuks
Po ilgų ieškojimų aš radau savo kirpėją! Aidos studijoje ne taip seniai pradėjusi dirbti Aldona, nu nieko geresnio nesu dar sutikusi
kaip žmogus labai maloni, visada išklauso ko noriu ir duoda savo patarimų ir SVARBIAUSIA taip švelniai ji elgiasi su plaukais
)) neskuba, kaip kitos, kad kuo greičiau, visada išglosto plaukus, nėra turbūt nei kart papešus plaukų... nu žodžiu man ji tobula

QUOTE(pagieza2 @ 2013 12 23, 12:16)
Po ilgų ieškojimų aš radau savo kirpėją! Aidos studijoje ne taip seniai pradėjusi dirbti Aldona, nu nieko geresnio nesu dar sutikusi
kaip žmogus labai maloni, visada išklauso ko noriu ir duoda savo patarimų ir SVARBIAUSIA taip švelniai ji elgiasi su plaukais
)) neskuba, kaip kitos, kad kuo greičiau, visada išglosto plaukus, nėra turbūt nei kart papešus plaukų... nu žodžiu man ji tobula 

Papildyta:
Sveikos merginos,tai gal yra Klaipedoje kirpeju ,kurios dazo beyage stiliuku. Labai lauksiu Jusu pasiulymu.
sveikos merginos kadangi jau seniai ieskau info apie kirpejas kuri geresne ir pan.gavau is drauges patarima nueiti i herkaus galerija,etude ar akip ten ji tiksliau vadinasi pradziai pasikirpau galiukus issiklausinejau apie naudjama kosmetika naudoja schwrzkopf profesional,ir ziot buvau maloniiai nustebinta nukirpo grziai ir neiskarpe belekaip ir antakius galejau susitvarkyt vieoj,kirpejos vardas Viktoija tikrai patariu nesjau buvau praradus vilti ir kaina normali ne kaip ramunes linijoj uz dazyma pusilgiu plauku paeme 80lt