Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(Blond @ 2011 11 11, 08:03)
Gal kas turit panasu, galit dydzius pakomentuot?

user posted image

ir as svarkeli noriu, dabar jiems nuolaida doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 11 11, 17:31)
O ju rankoves raitojat ar ne?  unsure.gif Man vis vaidenas, kad plikos rankos turi but  doh.gif  blush2.gif

Turit omenyje marškinukų?Ne, neraitoju-šalta būtų biggrin.gif
Atsakyti
Per kur ieinate i Aberio puslapiuka, man kazkodel nuotrauku nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2011 11 11, 20:44)
Per kur ieinate i Aberio puslapiuka, man kazkodel nuotrauku nerodo g.gif

Radau, per nuoroda is ankstesnio psl. doh.gif
Atsakyti
Mergaites, o cia originalai g.gif

http://www.ebay.com/...=item336d20123e
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 11 11, 23:40)

man tai panašu, kad originalai
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 11 11, 23:40)

Panasu, kad taip mirksiukas.gif Bet jau kaina blink.gif Drauge vyrui toki uz 50$ nupirko ax.gif Aisku, is A&F pardes, dar kai imanoma buvo pirkti....

Oi, net ne toki doh.gif Labai panasu, bet kailis buvo ne tik kapisone, o visur viduje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 12 lapkričio 2011 - 00:17
QUOTE(VVaiva @ 2011 11 12, 00:17)
Panasu, kad taip  mirksiukas.gif Bet jau kaina  blink.gif Drauge vyrui toki uz 50$ nupirko  ax.gif Aisku, is A&F pardes, dar kai imanoma buvo pirkti....

Oi, net ne toki  doh.gif Labai panasu, bet kailis buvo ne tik kapisone, o visur viduje  mirksiukas.gif

cia senesniu kolekciju modeliukas kaip suprantu:hm ir kaip nesiojasi , ar patenkinta g.gif
kaina tai nesveika unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Natalija***: 12 lapkričio 2011 - 00:28
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 11 12, 00:25)
cia senesniu kolekciju modeliukas kaip suprantu:hm ir kaip nesiojasi , ar patenkinta g.gif

Jis toks aberio stiliuko - kaip gerokai padevetas atrodo biggrin.gif Siulai labai stori ir apsivele, bet man nerealiai grazus wub.gif Nesiojasi gerai tikriausia, bet ne pats megstamiausias rubas, kaip suprantu ax.gif Todel vis rezgu minti perpirkti ji saviskiui... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 11 12, 00:30)
Jis toks aberio stiliuko - kaip gerokai padevetas atrodo  biggrin.gif Siulai labai stori ir apsivele, bet man nerealiai grazus  wub.gif Nesiojasi gerai tikriausia, bet ne pats megstamiausias rubas, kaip suprantu  ax.gif Todel vis rezgu minti perpirkti ji saviskiui...  hihihi.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2011 11 11, 08:03)
Gal kas turit panasu, galit dydzius pakomentuot?

user posted image

As irgi i sita rubeli ziurejau, atrodo graziai ir noreciau kazko panasaus. Bet bijau bus trumpas.. ir rankoves triju ketvirciu manes nevilioja schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites, gal zinote kokia tarpininke EBAY aukcione perka g.gif
Atsakyti