Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

Internetinių pardžių temoje pačios net antraštėse pasirašę, tai užtektų tik akį užmest, bus greičiau, nei lauksit, kol kažkas kitas už jus pasižiūrės ir parašys dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 11 13, 21:05)
Internetinių pardžių temoje pačios net antraštėse pasirašę, tai užtektų tik akį užmest, bus greičiau, nei lauksit, kol kažkas kitas už jus pasižiūrės ir parašys  dirol.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 13, 20:48)

Na aš ir sakau, kad GREIČIAU bus pačiai pažiūrėt, nes vis tiek niekas nesiruošia atsakyt hihihi.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 11 13, 22:13)
Na aš ir sakau, kad GREIČIAU bus pačiai pažiūrėt, nes vis tiek niekas nesiruošia atsakyt  hihihi.gif  cool.gif

o as nezinociau irgi kur ieskoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 13, 21:14)
o as nezinociau irgi kur ieskoti  lotuliukas.gif

Tai ar jūs ne iš tų, kur pamedžioja Aberį eBay'juj? ax.gif Aš kiek pirkus, tai tik pati, ieškau, kad siunčia tiesiai į LT, todėl tarpininkės šiuo klausimu manęs nedomina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 11 13, 22:17)
Tai ar jūs ne iš tų, kur pamedžioja Aberį eBay'juj?  ax.gif Aš kiek pirkus, tai tik pati, ieškau, kad siunčia tiesiai į LT, todėl tarpininkės šiuo klausimu manęs nedomina smile.gif

neturiu net paypal biggrin.gif as geriau susimoku tarpininkei ir rami laukiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 13, 21:29)
neturiu net paypal biggrin.gif as geriau susimoku tarpininkei ir rami laukiu wink.gif

Tai apie ką ir kalbu, kad pvz. JŪS, kuri žinote, katra tarpininkė PERKA iš eBay neparašot Natalijai į jos klausimą smile.gif Dėl to ir sakau, kad JAI bus greičiau pačiai nueiti į Internetinių pirkinių skyrelį, ten prie kai kurių temų net parašyta, kurios tarpininkės perka iš eBay smile.gif Pati susiras greičiau, nei čia sulauks pagElbos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 11 13, 22:33)
Tai apie ką ir kalbu, kad pvz. JŪS, kuri žinote, katra tarpininkė PERKA iš eBay neparašot Natalijai į jos klausimą smile.gif Dėl to ir sakau, kad JAI bus greičiau pačiai nueiti į Internetinių pirkinių skyrelį, ten prie kai kurių temų net parašyta, kurios tarpininkės perka iš eBay smile.gif Pati susiras greičiau, nei čia sulauks pagElbos  bigsmile.gif

visos tarpininkes is ebay perka ir Natalija ta puikiai zino wink.gif bet kuri perka aukcione, o ne buy it now prekes iesko 4u.gif as tai nzn tokiu g.gif ir siaip nieko blogo jei zmogus paklause 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 13, 22:44)
visos tarpininkes is ebay perka ir Natalija ta puikiai zino wink.gif bet kuri perka aukcione, o ne buy it now prekes iesko  4u.gif as tai nzn tokiu  g.gif ir siaip nieko blogo jei zmogus paklause  4u.gif

ne visos, ax.gif
o aukcione man atrodo Laureta perka
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 11 14, 10:51)
ne visos,  ax.gif
o aukcione man atrodo Laureta perka

as zinau is ko Natalija perka smile.gif tai tos perka aukcionuose...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 14, 10:18)
as zinau is ko Natalija perka smile.gif tai tos perka aukcionuose...

Aciu Spygliz, Zivukas.d , reikes uzklausti Lauretos.

Siges, mane domina butent kas perka aukcione, o tai kiek ziurejau nera paskelbta. Uzdaviau man atrodo konkretu klausima, ir kas zinojo tas pasidalino mirksiukas.gif man rodos be reikalo tiek diskutavote rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 11 14, 13:30)
man rodos be reikalo tiek diskutavote rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Na man rodos pati galiu nuspręsti, su reikalu ar be jo, čia diskutavau bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti