Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

Ar sitas megztukas originalus? g.gif
Atsakyti
Originalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 19, 21:52)

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 19, 22:52)

Original bet ziauriai brangus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 19, 22:46)

O kur už pigiau galima gaut? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 19, 23:46)

As nieko is A&F nepirkus, dabar paziurejau isparduotuvej, kad tuos Johanna uz 150 Lt pardavineja, tai galvojau, kad cia tokia ir turi but kaina, nes panasiai ir gaunasi rolleyes.gif Dekui visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 19 lapkričio 2011 - 22:57
QUOTE(Siges @ 2011 11 19, 23:49)
O kur už pigiau galima gaut?  bigsmile.gif

cia mane kvaila laikot su tokiais klausimais? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 19, 23:57)
As nieko is A&F nepirkus, dabar paziurejau isparduotuvej, kad tuos Johanna uz 150 Lt pardavineja, tai galvojau, kad cia tokia ir turi but kaina, nes panasiai ir gaunasi  rolleyes.gif  Dekui  visoms 4u.gif

na Jums cia net brangiau iseis nei isparduotuvej uz 150...nebent ne per tarpininkes pirksit..jis nevertas tokiu pinigu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 19, 22:57)
cia mane kvaila laikot su tokiais klausimais? blush2.gif

Ne, klausiu rimtai smile.gif Ar tas megztukas yra Aberio svetainėje? Ir kaip jį nusipirkt už tiek, kiek jis KAŽKADA kainavo? Nes turbūt turite omeny kažkada buvusią jo kainą? Gerai toms, kas gali pirkti tiesiai štatuose, be taxų, be siuntimo, be tarpininkavimo, be siuntimo į lietuvą, tada kaina nuostabi gaunasi smile.gif

Bet ŠIUO atveju iš kur jį nusipirkt už pigiai aš nežinau, tad jeigu žinote JŪS, tai to ir klausiu 4u.gif Visai pasiimčiau didesnį dydį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 11 19, 23:59)
Ne, klausiu rimtai smile.gif Ar tas megztukas yra Aberio svetainėje? Ir kaip jį nusipirkt už tiek, kiek jis KAŽKADA kainavo? Nes turbūt turite omeny kažkada buvusią jo kainą? Gerai toms, kas gali pirkti tiesiai štatuose, be taxų, be siuntimo, be tarpininkavimo, be siuntimo į lietuvą, tada kaina nuostabi gaunasi smile.gif

Bet ŠIUO atveju iš kur jį nusipirkt už pigiai aš nežinau, tad jeigu žinote JŪS, tai to ir klausiu  4u.gif Visai pasiimčiau didesnį dydį smile.gif

tuoj atkapstysiu laiskus ir pasakysiu kiek jis man kainavo perkant per tarpininke...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 19, 23:02)
tuoj atkapstysiu laiskus ir pasakysiu kiek jis man kainavo perkant per tarpininke...

Aš ŽINAU, kiek jis KAINAVOOOO, klausiu kur jį DABAR nusipirkt už pigiai bigsmile.gif Kas kainavo KAŽKADA nebeturi reikšmės šiandien smile.gif Nes nei tokių kainų, nei tokių šmutkių nėra šiandien..
Atsakyti
104,79 Lt
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 19, 23:06)

doh.gif biggrin.gif Džiaugiuosi už jus smile.gif Tik kur už tokią kainą jį nusipirkti ŠIANDIEN, taip ir nesupratau cool.gif
Atsakyti