Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

Mergytes o kaip vyrisku megstuku dydziai? padidinti ar pamazinti, o gal atitinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 11 21, 12:29)
o kitos is paskos kvarksi visa puslapi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mūsų visų prikarksėtas puslapiukas-lašas jūroje palyginus su Siges nuolatiniais, kaip iingridaa teisingai pastebėjo, new_russian.gif atsakymais kone kiekvienu klausimu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Niushka @ 2011 11 21, 13:12)
Mergytes o kaip vyrisku megstuku dydziai? padidinti ar pamazinti, o gal atitinka?  g.gif

Priklauso nuo modeliuko-kiek turiu tokie sussagstomi su kvarbatkėm, gėlėm, tai pamažinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2011 11 21, 15:23)
Priklauso nuo modeliuko-kiek turiu tokie sussagstomi su kvarbatkėm, gėlėm, tai pamažinti  ax.gif

user posted image
Va sito tik M dydis likes. o MB nesioja L, turbut netiks...
Atsakyti
Mergaites, ar jums leidzia ieit i aberio puslapi? Per kur einat?
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2011 11 21, 13:25)
Va sito tik M dydis likes. o MB nesioja  L, turbut netiks...

Dėl šito, konkrečiai, tai nežianau, bet šiaip MB L nešioja, tai jam, kiek ką pirkom viršaus, L idealiai-į M neįlįstų ax.gif
Atsakyti
Mergaites, kas nesioja Aberio L megztukus, hodziukai kazi M ar L tiktu? Gal kas turit L ir galit parasyti ismatavimus?
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2011 11 21, 14:12)
Mergytes o kaip vyrisku   megstuku dydziai? padidinti ar pamazinti, o gal atitinka?  g.gif

QUOTE(Ditele @ 2011 11 21, 14:23)
Priklauso nuo modeliuko-kiek turiu tokie sussagstomi su kvarbatkėm, gėlėm , tai pamažinti  ax.gif

sorriukas, bet labai juokinga pasidarė lotuliukas.gif lotuliukas.gif įsivaizduoju vyriškį su tokiu megztuku hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 21 lapkričio 2011 - 14:09
QUOTE(Carlin @ 2011 11 21, 14:08)
sorriukas, bet labai juokinga pasidarė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  įsivaizduoju vyriškį su tokiu megztuku hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif įsivaizduojat, aš tik dabar pamačiau, kad apie vyriškus klausė doh.gif biggrin.gif Jaučiu, Niushka, kai perskaitė mano atsakymą, tai gerokai nustebo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2011 11 21, 16:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif įsivaizduojat, aš tik dabar pamačiau, kad apie vyriškus klausė doh.gif  biggrin.gif Jaučiu, Niushka, kai perskaitė mano atsakymą, tai gerokai nustebo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nustebau nustebau biggrin.gif bet maza ka siais laikais ax.gif todel pati pavyzduka imeciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2011 11 21, 14:47)
Nustebau nustebau  biggrin.gif  bet maza ka siais laikais ax.gif  todel pati pavyzduka imeciau smile.gif

lotuliukas.gif o aš nustebau, kai pamačiau vyriško megztulio foto lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Ditele @ 2011 11 21, 15:48)
lotuliukas.gif o aš nustebau, kai pamačiau vyriško megztulio foto lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif per kur einat i aberiuka? man nerodo foto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 11 21, 16:10)
lotuliukas.gif  thumbup.gif per kur einat i aberiuka? man nerodo foto  verysad.gif

https://proxify.com/...9643d3130393031

4u.gif
Atsakyti