Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(spygliz @ 2011 11 23, 23:20)
Gavom gavom lb ilgos ir nuostabios.. xl sakyciau pagal dzinsus butu 34/36

Aha, įdomu kokias gavot? Nes vyras pasiskundė, kad jam reikia sportinių kelnių, o jų lyg tyčia aš nemoku pirkti biggrin.gif Jau užsakiusi 3 vnt. skirtingų, bet bijau, kad nors ilgos būtų. Vieną kartą anksčiau pirkau, tai jam kapri ilgio buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2011 11 23, 22:19)
Merginos
o kaip apskritai vyriski dydziai - marskiniu, megztuku?
kelios jusu raset, kad atitinka... o jei aprasyme "muscle fit", tai imti didesni dydi?
4u.gif

Maniškis turi viską muscle fit. Jis aukštas 195 cm ir 74 kg tai L dydis pats tas. Marškiniai gražiai guli, nėra platūs. Labai faini henley ilgom rankovėm
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 11 23, 23:44)
Maniškis turi viską muscle fit. Jis aukštas 195 cm ir 74 kg tai L dydis pats tas. Marškiniai gražiai guli, nėra platūs. Labai faini henley ilgom rankovėm

drinks_cheers.gif maniškis 192, svorio apie 90 kg (pagal išmatavimus toks prie liaunesnių), tai irgi L Muscle Fit jam idealiai- labai gražiai prigludę, bet ne per apempt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 24 lapkričio 2011 - 06:19
Auksuole, Ditele - aciuuuu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2011 11 24, 00:42)
Aha, įdomu kokias gavot? Nes vyras pasiskundė, kad jam reikia sportinių kelnių, o jų lyg tyčia aš nemoku pirkti  biggrin.gif  Jau užsakiusi 3 vnt. skirtingų, bet bijau, kad nors ilgos būtų. Vieną kartą anksčiau pirkau, tai jam kapri ilgio buvo  biggrin.gif

classic tas pacias placiausias pirkau ne skinny.... 4u.gif
Atsakyti
turit gilly kelnaiciu? padidintos? klubai ~94cm, siaip deviu S dydi, turbut, reik M?
Atsakyti
MAn tos kellnaites kazkaip neprikibo,nezinau kodel g.gif Ziuriu nemazai ju perka g.gif
Mastau ir pati pirkti is abercrombie g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 24, 18:10)
turit gilly kelnaiciu? padidintos? klubai ~94cm, siaip deviu S dydi, turbut, reik M?

aš su 96 turiu S dydį smile.gif man tinka, didesnių nenoriu.
Atsakyti
O sakykit AF galima atsiskaityti lietuviska kreditine? g.gif bet pirkti US adresu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 11 24, 19:38)
O sakykit AF galima atsiskaityti lietuviska kreditine?  g.gif  bet pirkti US adresu  g.gif

iš Lietuvos tai ne, bet iš JAV su lietuviška kreditke galima.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 11 24, 18:38)
O sakykit AF galima atsiskaityti lietuviska kreditine?  g.gif  bet pirkti US adresu  g.gif

As taip bandziau - neleido. Na bet rinkausi paypal mokejimo opcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2011 11 25, 00:29)
As taip bandziau - neleido. Na bet rinkausi paypal mokejimo opcija g.gif

Is Lietuvos? na ir paypalu pavyko apmoketi? g.gif
Atsakyti