Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(keistuole @ 2011 11 07, 11:23)
VVaiva, o to vidurinio irgi laukiat  bigsmile.gif
Nemačiau aš net tokio  ax.gif

Taip, sitie turbut praeitu metu kolekcijos, Ebay atkasiau nauja. Manau, ju ten dar galima rasti, imeta kartais mirksiukas.gif

As Aberi pradejau uzsisakinet pries kokius pora metu, tai tokiu graziu megztuku budavo doh.gif Dabar nesinori prisimint, nes nervina, kad nepirkau tada doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 07 lapkričio 2011 - 11:45
QUOTE(sol-nuska @ 2011 11 07, 13:16)
o kaip mergaites nusikopinat rubeliu fofo is puslapiuko? man neiseina  g.gif

Ant nuotraukos spauskit dešinį klavišą ir "Rodyti paveikslą".
Tik man pačiai mano įkeltų nuorodų neberodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 07 lapkričio 2011 - 11:45
QUOTE(ingutia @ 2011 11 07, 11:40)
O aš pirmo Vaivos nemačius smile.gif
Aš laukiu MEG, marškinukų, Daphne, Julia. Bet labiausiai tai Felicity megztuko, kuris greičiausiai man netiks.. doh.gif

neveikia nuorodos
Atsakyti
VVaiva, o kaip to antro megztuko dydis? idomu kaip jis ziurisi apsivilkus, man tas kaklas toks idomus ax.gif Siaip labai grzios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2011 11 07, 11:56)
VVaiva, o kaip to antro megztuko dydis? idomu kaip jis ziurisi apsivilkus, man tas kaklas toks idomus ax.gif Siaip labai grzios spalvos wub.gif

As dar jo negavau, sia savaite, tikiuosi, jau bus ax.gif Mano drauge toki turi, tai fainas, be saguciu, priekis palaidas toks, pasibangaves.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 11 07, 11:40)
Bet labiausiai tai Felicity megztuko, kuris greičiausiai man netiks.. doh.gif

Felicity tai tas ilgas be saguciu? Manau tiks, jei emete savo dydi, nepasakyciau, kad labai jis didintas, pagal mane atitinka, nebent norite aptemptesnio, tad nenusiteikite is anksto, kad netiks 4u.gif
Atsakyti
Kokiu groziu cia visos pridejot wub.gif As pati laukiu marskinuku, felicity megztinuko ir paprastos maikytes su geliukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 11 07, 16:13)
Felicity tai tas ilgas be saguciu? Manau tiks, jei emete savo dydi, nepasakyciau, kad labai jis didintas, pagal mane atitinka, nebent norite aptemptesnio, tad nenusiteikite is anksto, kad netiks  4u.gif

Aha, tas.. Tikrai, sulaukti pirma reikia.. Aš nežinau koks tas mano dydis. Didesnis S gal, nors daug ką nešioju M, nes nemėgstu aptemptų. Tai visus Aberio rūbelius ėmiau M dydžio (per krūtinę 86 cm)
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2011 11 07, 11:56)

Va čia yra toks pat megztukas wub.gif
http://www.ebay.com/...=item1e66dbd405

Taip pat ir M/L dydžio mirksiukas.gif
Atsakyti
As laukiu dvieju geletu sijonu, sportiniu kelniu, kreminio Felicity megztuko, megztuko Johanna, rozinio, megztuko Casey. Sijonas vienas tikrai keliaus i isparduotuve, nes kazkaip sugebejau uzsisakyt XS dydi biggrin.gif
Atsakyti
O kaip perkant iš Ebay žinoti, kad originalą perki?

Man šitas toks gražus wub.gif
user posted image
Gal nupigins kada..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 07 lapkričio 2011 - 15:46
QUOTE(ingutia @ 2011 11 07, 15:32)
O kaip perkant iš Ebay žinoti, kad originalą perki?

Sakyciau, jei konkretus zinomas modeliukas, tai nebus padielka g.gif
Atsakyti